به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 58
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقا پارسا
    این جمله تو این تالار معروف شده: هر اتفاق بدی می تونه یه اتفاق خوب باشه.
    به نظر من شما اولش که دوست نداشتین طلاقش بدین و یه جورایی دوستش داشتین.و طلاق براتون سخت بود.
    این که اون خانوم اون کار زشت را انجام دادند اتفاق بدیه ولی اینکه شما متوجه شدین اتفاق خیلی خوبیه!
    چون ندیدنش دلیل بر این نمی شد که نیست. در واقعیت حتما هست.
    و الان شما زود تر به واقعیت رسیدین و الان خیلی خیلی راحت تر می تونید با طلاقتون کنار بیایید.

مطمئنا می تونست این روند جور دیگری باشه. ممکن بود خانومتون به نحو دیگری خیانت می کرد اما شما متوجه نمی شدین. و این موضوع طلاق را براتون خیلی سخت می کرد چون نمی دونستین که حقیقتا نمی تونستین دوستش بدارید.

حتما دعای شما تو شب قدر شما باعث شده،خداوند شما را متوجه حقیقت کنه تا یک وقت اشتباه نکنید.
    با مشورت با وکیل مجرب و با قدرت مسیرتون را طی کنید. مطمئنا چون شما وجدانتون آسوده است و چون شما خطاکار نیستین در نهایت برنده شمایید.
    پس وقتی می دونید آخر این ماجرا خوب هست زود تر کنار میایید.

نگران آینده هم نباشید. (البت حتما در این شرایط به ازدواج فکر نکنید!!!)ولی برای بعدهاتون می گم.
    برای شما مورد زیاده. هم اینکه چون طلاق تو کشور زیاد و در نتیجه زن مطلقه زیاده و چه بسیار خانم هایی که شوهرشون مقصر بودند. و هم اینکه دختران مجرد که به سن مجردی قطعی رسیدن زیاده.
    و حتما این بار با دید باز همسر خوب و واقعیتون که قدرتون را بدونه پیدا خواهید کرد و خوشبخت می شید.

بچه های همدری براتون دعا می کنند. حتما دعاشون می گیره

ان شاالله به آرامش برسید
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 7 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 17 شهریور 93), meinoush (شنبه 15 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (شنبه 15 شهریور 93), آرام دل (شنبه 15 شهریور 93), تیام (یکشنبه 16 شهریور 93), شیدا. (شنبه 15 شهریور 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    شما همیشه توی تالار به بقیه دلداری می دین و دلسوزانه به همه کمک می کنید. امیدوارم با دعای همه دوستانی که کمکشون کردید، خودتون هم زودتر به آرامش برسید و از این مرحله سخت زندگی، آسون تر گذر کنید. انشالله که هر چی خیر هست براتون پیش بیاد.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

4. 8 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 17 شهریور 93), meinoush (شنبه 15 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (شنبه 15 شهریور 93), واحد (شنبه 15 شهریور 93), مصباح الهدی (شنبه 15 شهریور 93), آرام دل (شنبه 15 شهریور 93), تیام (یکشنبه 16 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    --سلام پاسخ به همدردی شما

آرام جان ممنون . اون کسیکه این خبر به من داد از رو دلسوزی به من داد تا من تصمیم بهتری بگیرم . واینکه پیش از این ازش خواسته بودم همسرمو نصیحت کنه قبل ماه مبارک ولی جوابشو با افشای لاین همسرم به من داد که کمک بزرگی بود

بانو مصباح ممنون . بله با طلاق کنار اومدم و اونو جزعی از سرنوشتم میدونم . تعبیر شما هم از اجابت دعای شب قدر زیباست بله درسته .قطعا همینطور که شما فرمودید . خدا منو فراموش نکرده من محبتشو حس میکنم . و رد پای نور در اتفاقات روزمره شاهدم .
    چشم بانو نصیحت شما رو سر لوحه انتخاب آینده قرار خواهم داد ولی در مورد ازدواج فعلا حالا حالا تصمیم ندارم به قول پدرم این دختره حالا حالها دست از سر شناسنامه ما بر نمیداره . شاید چند سالی طول بکشه دوباره خودمو جمع کنم واینکه همسر آینده ام حتما آرزو هایی داره و من باید برآورده کنم . هر چند سنمون و حال روزمون بر اینده تاثیر منفی داره و شاید چشمم به فرزندم تو این دنیا نرسه ولی توکل به خدا سعی میکنم پا کج نذارم تا خودش منو هدایت کنه .

بانو شیدا خیلی ممنون . نسبت به من لطف دارین . از دعای شما ممنون من خودم دعاگوی شما و بقیه بچه های تالار هستم تا خدایی نکرده قهر شیرین زندگی هاشون تلخ نشه و سر از جاده تنهایی در نیاره

از کسانی که با تایید پاورقی ها همدردی خودشونو ابراز کردن ممنون . آرزوی من لحظه های شاد در کنار خانواده و همسران گرامیتون خواهد بود .

6. 9 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 17 شهریور 93), m.reza91 (شنبه 15 شهریور 93), meinoush (شنبه 15 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), نیکا 55 (جمعه 09 آبان 93), مهربونی... (شنبه 15 شهریور 93), آونگ (شنبه 15 شهریور 93), آرام دل (شنبه 15 شهریور 93), تیام (یکشنبه 16 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    با سلام جناب پارسا امیدوارم خدا بهترین اینده رو برات رقم بزنه و هر چه به صلاحته همون بشه .

8. 5 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (یکشنبه 16 شهریور 93), آرام دل (دوشنبه 17 شهریور 93), تیام (یکشنبه 16 شهریور 93), شیدا. (یکشنبه 16 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقا پارسا.

براتون دعا میکنم و منتظر لحظات شاد برای زندگی شما هستم امیدوارم هر چه زودتر آرامش و خوشی تو زندگیتون موج بزنه. میدونم طلاق چیزی نیست که آدم باهاش خوشحال باشه ولی

خوب جاده ی زندگی بالا و پایین داره . نمیخوام شعار بدم ولی طلاق که مرگ نیست. درسته وابسته ی همسرتون بودید و مدتها هم نمیتونید فراموشش کنید ولی همه مثل همسر شما

نیستن و مطمئنم میتونید این بار با چشم باز یه انتخاب درست داشته باشد و اگه خدا بخواد یه زندگی جدید و خوب بعد از طلاق منتظر شماست.

راستی من از شما یاد گرفتم به خودم نگم بچه!!! شما بچگی نکردید فقط عاشق بودید و خوب اون کسی که بد بود همسرتونه. خودتون رو به خاطر اشتباهات اون سرزنش نکنید .

به خاطر عشق بهش اعتماد داشتید و از رو علاقه هیچ عیب و ایرادی تو ایشون نمیدید. حالا رفتار زننده ی ایشون این پرده ی عشق و دوست داشتن رو از جلو چشم شما برداشته و دارید

واقعیتو میبینید. این همسرتون هستن که دنیایی از محبت رو از دست دادن و مطمئنا بعدا حسرتشو میخورن. شما وجودتون پر از مهربونیه. ناراحت نباشید.

در ضمن سنتون اون قدرها هم بالا نیستااااا. ایشالا خدا بهتون یه بچه ی خوب و صالح میده یکی هم نه سه چار تا. بعدشم نمونه ی بچه خود من. برا بابام چیکار کردم که شما بچه داشته

باشی !!! یه عمر زحمت بزرگ کردنشو میکشی خون دل میخوری بعد که بزرگ شد هر روز باید بهش جواب پس بدی!!!.

امیدوارم دادگاه مهریه هوای شما رو داشته باشه. وای چقدر زیاده چهار صد تا!!! فک کنم ماهی یه سکه رو باید بدید دیگه. ایشالا بیشتر نشه و کمترم باشه.

موفق باشید.

10. 3 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (دوشنبه 17 شهریور 93), آرام دل (دوشنبه 17 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 مهر 97 [ 00:58]
    سطح
    45
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    143

تشکرشده 263 در 86 پست

Array
    آقا پارسا سوالم این هست که چرا باید صد تاشو اول بدید? آیا توان مالیتون انقدر هست که صد تا سکه یک جا بدید یا نه?

من این سوالو از وکیل هم پرسیدم اما جواب درستی نداد, می خواستم بدونم با توجه به اینکه همسر من هییییچی به نامش نیست حتی ماشینش, چقدر باید اولش بده? تعداد سکه هارو قبلا بهتون گفتم.

12. 2 کاربر از پست مفید sama_t تشکرکرده اند .

parsa1400 (دوشنبه 17 شهریور 93), آرام دل (دوشنبه 17 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sama_t نمایش پست ها
    آقا پارسا سوالم این هست که چرا باید صد تاشو اول بدید? آیا توان مالیتون انقدر هست که صد تا سکه یک جا بدید یا نه?

من این سوالو از وکیل هم پرسیدم اما جواب درستی نداد, می خواستم بدونم با توجه به اینکه همسر من هییییچی به نامش نیست حتی ماشینش, چقدر باید اولش بده? تعداد سکه هارو قبلا بهتون گفتم.
    سما جان سلام از همدردی شما و بانو تیام و واحد ممنون

خانم من با مشاوره فعلا 100 تاشو اجرایی کرده . یعنی قصد گرفتن مهریه داره و دادگاه بسته به شناخت من و شهود من مقدارشو معین میکنه احتمالا ده عدد پیش و ماهیانه یک نیم سکه .هیچ کس توان پرداخت 100 یجا نداره

جواب درستی نمیدن چون بستگی به قاضی و شرایط موجود داره مثلا تحصیلات شما میتونه مهم باشه

خب اینکه همسرت چیزی به نامش نیست یعنی ایشون زود تر از شما با وکیل صحبت کرده یا تو خانوادش یا دوستانش مورد جدایی داشته . نکته اگه تازه از نامش در آورده باشه میشه کاری کرد

بانو همسرت هرگز در خواست طلاق نمیده چون تا آخر عمر مکلف به پرداخت مهریه شما خواهد شد . اگه راهی نمونده توافق بهترین راهه .
    سعی کن تا میتونی برا برگشتش تلاش کنی تو چه وضعیتی هستی اصلاخونه نیومده . پای بزرگترا وسط اومده یا نه هنوز

شما و این چند وقت خرجت از کجا بوده به حسابت پول میزنه خونه چی شد یه نما از تازه های زندگیت و مدت قهرتون بگو ؟

کسی واسطه کن تا خبر و جواب قطعی از همسرت برات بیاره یا خودت باهاش صحبت کن و ارتباط دارین ؟؟

14. 2 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

آرام دل (دوشنبه 17 شهریور 93), تیام (دوشنبه 17 شهریور 93)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 01 شهریور 94 [ 00:18]
    سطح
    50
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,600

تشکرشده 1,855 در 418 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام برادر پارسا
    وقتی اسمتون رو تو تاپیک دعا دیدم یه لحظه گفتم خدایی نکرده دوباره به مشکلی برخوردید!!
    اومدم دیدم خدا رو شکر حالتون خوبه
    خوشحالم حالتون خوبه
    انگاری حال خوب شما رو من تأثیر گذاشته:))

خدا رو شکر
    انشاالله همیشه خوشحال و سرحال باشید

16. کاربر روبرو از پست مفید آرام دل تشکرکرده است .

parsa1400 (چهارشنبه 19 شهریور 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    93
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام به روی گل همتون

اول از همه بزارید برا آرام جان و بانو سما دعا کنم چند لحظه سکوت

خب

اما دادگاه امروز ( در مورد نحوه تقسیط مهریه ) به درخواست بنده . کمی مقدمه ؛ دیشب خوابم نبرد ولی صبح هم زودتر از سحر بیدارشدم وضو گرفتم واجبات پشت سر گذاشتم و برا آرامش بیشتر بیش از چند آیه فقط معنی خوندم از کم خوابی کمی سردرد داشتم

خلاصه خودمو با چهار تا شاهد راس 9 رسوندم دادگاه خانواده 1 تهران . چند دقیقه ای نگذشت که بانو به همراه برادرش تشریف فرما شدن شاهدینم که از همکاران من بودن تا فهمیدن همسر من کدومه اعلام پشیمونی کردن و اینکه ما نیستیم خودت میدونی همسرت البته از رو شوخی ولی خب کلی هم نصیحتم کردن که چقدر خدا دوستت داره

رفتیم تو دادگاه هنوز به جلسه مونده بود . من خانم کنار هم نشستیم گفت: خوشتیب شدی رو اومدی عینک میزنی کتونی مارک میپوشی چی شده نکنه زنم داری
    گفتم : ممنون نظر لطفتونه (با همین لحن) شما هم خوب موندی تازه کمی لاغرم کردی . خب تا شما بودی بر شما خرج کردن واجب تر بود . نور چشم ما بودی به خودمون اهمیت نمیدادیم .
    گفت چیه دیگه التماس نمیکنی برگرد گفتم اسیر نفس شیطانی چه حاصل . فایده ای هم داره شروطت برا برگشت به درد دعوا بیشتر میخوره تا زندگی عشق یه طرفه هم یه اشتباه بزرگه یه حماقت

یهو منشی صدا زد رفتیم تو قاضی گفت بشینید . گفت خانم مهر شما چند تاست خانم گفت 450 گفت اون لحظه که عقد کردی همسرت چه مقدار از این پول داشت گفت هیچی. قاضی =خب حالا چند تاشو میخواهی ؟ گفت 100 .
    ق= از این 100 چند تاشو همسرت میتونه بده و داره بگو تا ازش بگیرم . چند لحظه ای گذشت همسرم نگاهی به من کرد گفت هیچیشو نداره یه خونه داشته که من توقیف کردم
    ق= گفت: پس مال هم توقیف کردی و رو کرد به من گفت بابت مال توقیفی بدهکاری گفتم بله
    ق= خانم پریسا شما خودت گفتی ایشون الان هیچی نداره .دستور بدم بابت در خواست شما سرباز بیاد ایشونو دست بند بزنه و ببره زندان ( حالا من میگی خیس شده بودم ) تپش قلب بماند
    خانمم گفت . خب زندان که ثمری نداره نمیشه قسطی بدن مهریه رو . با شناختی که ازش داشتم فکر نمیکردم با زندان مخالفت کنه
    ق= پس خودتون قبول دارین که همسرت توانایی پرداخت نداره گفت بله . ق= هردو اینجارو امضا کنید
    به قاضی گفتم شهود پشت در هستن بیان داخل .
    ق= باصدایی بلند طوریکه شاهدین در راهرو بشنوند پاسخ داد آقا پارسا همسرت که زیر یه سقف باهات بوده میگه شما توانایی پرداخت نداری اونوقت شاهد بیاد چی بگه . که تو نداری ازشون تشکر کن برای ما و شما حرف همسرت ملاکه بعد شاهد.
    قاضی امضا رو گرفت و صورت جلسه قرائت شد دوباره دفتر منشی امضا و انگشت زدیم .

خانمم گفت حالا ماهیانه چقدر باید بده قاضی گفت شما خودت اظهار به نداری ایشون کردی امضا هم کردی فعلا معلوم نیست ق= شما هر دو قصد طلاق دارید تا العان موضوع به تفاهم برسونم با توجه به نشوز همسرم . من که به دلایلی گفتم نه ولی همسرم پاسخ بهتری داد گفت من طلاق نمیخوام . و دوست دارم اسم همسرم تو شناسنامه ام باشه ولی ایشون آزاده .تکرار آزار دهنده .
    ق= همسرمو ترخیص و منو نگه داشت . وقتی رفت گفت شغلت چیه و علت ترک همسرت چیه ؟ کمی از ماجرارو گفتم
    در پایان چون همسرم تمکین عام وخاص مرا ندارد کمی با من همدردی کرد و گفت نگران نباشم پیش زیر ده تا قسط نیم یا رب ماهیانه گفتم ممنون
    اومدم بیرون هنوز نرفته بود . گفت باید وکیل میگرفتم . و ادامه داد من خرجی ندارم گفتم خب از اونایی که این راه برات هموار کردن بگیر یا صبر کن تا مهریه ات مشخص بشه . گفت به شرطام فکر کردی گفتم اصلا . گفت پس تو منو نمیخوایی گفتم تو منو با هوو میخوایی گفت اصلا گفتم پس تو منو نمیخوایی .
    خلاصه چون پرونده پرداخت مهرم سبک شد خیلی خوشحال شدم . ولی قاضی بهم گفت همسرت بهت علاقه داره چند تا سکه بگیره برمیگرده . موضوع لاین اسمس بازی و تعهدخانگی رو به قاضی گفتم گفت اگه در تمکین. واخواهی برا زندگی زد یعنی برگشت به زندگی ازش تعهد میگیرم . ومنو نصیحت کرد بد بین نباشم . اگه رفتنی باشه تا شب عید میره .

نامه ازدواج مجدد صادر شد ولی قاضی گفت ازدواج نکن . خب منم که دنبالش نبودم این بیشتر برا تحریک همسرم برا راقب شدن به طلاقه .

خب ببخشید زیاد شد سخترین روز دادگاه بود . اینم از مهریه حالا مونده خونه و جهیزیه .از همتون ممنونم خیلی
    مطمعا دعای شما خوبان بی تاثیر نبود شک ندارم
    خدا حاجت همتونو بده
    شارژم هم تموم شد پولم داشتم نتونستم از تخفیف تالار بهره مند بشم اتمام هدیه با دادگاه من همزمان شد
    دوستون دارم بدرود

18. 7 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

Aram_577 (چهارشنبه 19 شهریور 93), sama_t (چهارشنبه 19 شهریور 93), نیکا 55 (جمعه 09 آبان 93), مصباح الهدی (چهارشنبه 19 شهریور 93), آرام دل (دوشنبه 24 شهریور 93), تیام (چهارشنبه 19 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 19 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 مهر 97 [ 00:58]
    سطح
    45
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    143

تشکرشده 263 در 86 پست

Array
    از خوشحالیتون منم خوشحال شدم آقا پارسا, انشاالله این شروع شادیهای زندگیتون باشه.

چون نمی خواستم در مسیر تاپیکتون خلل ایجاد بسه جواب سوالاتونو تو پیام خصوصی دادم نمیدونم که به دستتون رسیده یا نه

20. کاربر روبرو از پست مفید sama_t تشکرکرده است .

parsa1400 (چهارشنبه 19 شهریور 93)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)