جناب Rude Boy کارشناسان تنظیم خانواده به خانمها مخصوصا خانمهایی که در سن بالاتر از 23-24 سال ازدواج می کنن توصیه می کنن که این گواهی رو بگیرن تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری بشه
تو کلاس تنظیم خانواده دانشگاه که به ما این توصیه رو کردن
تشکرشده 383 در 145 پست
جناب Rude Boy کارشناسان تنظیم خانواده به خانمها مخصوصا خانمهایی که در سن بالاتر از 23-24 سال ازدواج می کنن توصیه می کنن که این گواهی رو بگیرن تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری بشه
تو کلاس تنظیم خانواده دانشگاه که به ما این توصیه رو کردن
ویرایش توسط saraamini : پنجشنبه 17 مرداد 92 در ساعت 02:11
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
متأسفانه این تاپیک روند فرسایشی و بحث و جدل پیدا کرده و از روند مشاوره ای خارج شده است .
علاوه برآن با نظر به عنوان تاپیک بیشتر یک مشاوره حقوقی نیاز دارد .
اگر هدف دریافت ترفندهایی که به نوعی فریب کاری برای تحقق خواسته مورد نظر هست است که همدردی در این زمینه
نمی تواندکمکی بکند
ارغوان عزیز
برای دریافت مشاوره در خصوص نگرانی های پیشاپیش شما و ترس های شما از آینده نیامده که احساسات منفی تولید
می کندو این احساسات منجر به رفتار می شود . به عبارتی ذهن خوانی های منفی که خود نیز اذعان داشته اید می توانید
تاپیک جدید باز کنید .
در واقع مشکل شما اکنون نداشتم حق طلاق نیست . و این نیست که آرامش شما را به هم زده است .
بلکه ذهن خوانی های منفی و برداشت های منفی از رفتارها یا تفاوتها و فاصله های فرهنگی ای هست که البته
این هم در پستهای شما واضح نیست و مواردی که به عنوان سند ارائه کرده اید هنوز در مورد شما اتفاق نیفتاده و
صرفاً ذهن خوانی هست .
این تاپیک به دلیل حاشیه رفتن و غیر مشاوره ای بودن و عدم امکان دادن مشاوره تحت عنوان تاپیک قفل می شود
تشکرشده 89 در 39 پست
شکوفه عزیز ممنون از جوابتون اولا خواستم عرض کنم در مورد پیام جناب Rude boy خودت رو ناراحت نکن من اصلا پیامهای ایشون رو نمیخونم
و در مورد اینکه گفتی واسه دکتر بله من با همسرم رفتم یعنی قبلش بهش نگفتم چون میدونستم نمیاد بهش گفتم بیا منو ببر دکتر حالم خوب نیس ایشون هم چون 2هفته از عقدمون گذشته بود و زیاد با هم راحت نبودیم چیزی نپرسید نشست تو ماشین من رفتم تو مطب و به خانم دکتر گفتم من واسه معاینه اومدم شوهرم بیروننن بگم بیان؟ گفت آره منم زنگ زدم موبایل شوهرم و ایشون اومد و خانمه دو تا برگه نوشت یکی رو داد به همسرم و یکی رو به خودم شوهرم همونجا برگه شو داد بمن و حتی با خانم دکتر هم زیاد خوب برخورد نکرد و گفت اینکار مال کسانی که بهم اطمینان ندارن و من از خانم دکتر معذرت خواهی کردم و گفتم من خواستم بیام بعد که اومدیم بیرون گفت این کار لازم بود؟ منم گفتم آره
منم با حرف شما موافقم میخوام یکی از برگه ها رو بدم بهش که بده به مامانش و دوباره بیاره چون اگه بعدا خودشون چنین چیزی ازم بخوان خدا میدونه چه عکس العملی نشون بدم و ممکنه زندگیمو از هم بپاشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)