این بدین معنی هست که اکنون مشکل اصلی شما شناسایی راه درست از غلط نیست. بلکه کنترل احساس و پیمودن مسیر صحیح هست. پس شما نباید دست به تصمیم گیری بزنید. باید به مشاوری متخصص اعتماد کنید و گفته اش را به کار گیرید و راه انجام کار را هم از او بگیرید.
اگر شک دارید که او به درد شما می خورد یا نه، باید از طریق مشاور و گوش شنوا داشتن به او و اعتماد به او شک خود را برطرف کنید.
در اینکه شخصیتشو برای ازدواج میپسندم هیچ شکی ندارم ، اما با شرایطی که هست با عقلم درگیر شدم
یعنی با خودش ابدا مشکلی ندارم و ایده آله ، اما شرایط خطرناکه!!
اگر هم راه را یافتید باید کاری که مشاور می گوید انجام دهید.
میدونم مشاور چی میگه
اینکه دلتون برای او می سوزد
از اینکه احساس نامردی به او می کنید.
از اینکه می خواهید یه جور کنار برید که او آزرده نشود.
همه اینها احساس های بدون پشتوانه هست.
هیچ دوست دختر و پسری تعهدی نسبت به هم ندارند. و هر دو نسبت به شروع یک رابطه بی سرانجام و بی تعهد مسئول هستند و هر دو هم از آن آسیب می بینند و این ربطی به یک طرف قضیه ندارد.
آخه اگه من نبودم این قضیه شروع نمیشد
میدونم میگید ایشون هم نباید اجازه میداد کار به اینجا بکشه
ولی به هرحال من خودمو بیشتر مقصر میدونم
و اینکه فکر میکنم فرصتشو سوزوندم واسه اینکه به یه ازدواج مجدد فکر کنه
او متلاطم می شود و اذیت
شما هم اذیت می شوید و متلاطم.
البته در مورد خاص شما ، حتی ازدواج هم بکنید هر دو اذیت می شوید و متلاطم(اگر جدا نشوید....)[/color]
به خاطر همین به حرفتون گوش میدم و دور ازدواجمون یه خط قرمز میکشم
به هرحال قطعا آسیبی که الان میبینه خیلی کمتره تا اون موقع!
شما رئیس او در این رابطه نبودید، لازم نیست نقش اصلی این فیلم عشقولانه را به صورت افراطی بپذیرید.
شما قسمتی از این رابطه بودید و به اندازه آن هم در حال تاوان دادن هستید. او نیز همچنین .
و نکته ی دیگر هم اینکه ، تا وقتی بحث احساس نسبت به او را دارید. یعنی اینکه گرفتاری احساسی دارید و نمی توانید این مشکل را حل کنید.
لذا توصیه مراجعه به مشاور را دارم.
بدون هیچ پیش شرطی ، و هیچ واکنش دفاعی، حرفهایش را بشنو و عمل کن.
من برام مهمه که اول قبول کنند که اون آدم خیلی خوبیه و ایراد از شرایطه
وقتی میگن میخواسته ازت سوءاستفاده کنه و دروغ بوده و آدم بدی بوده ، فقط میخوام بهشون ثابت کنم که اینطور نبوده!
حرفهای او هم از جنس حرفهای همه اعضاء و صحبت های بنده خواهد بود.
ممنون مدیر عزیز
اما در مشاوره حضوری چون هم حسی بیشتر هست. و توصیه کمتر احتمالا دفاع شما کم شده و پذیرش شما بیشتر خواهد بود
من اینجا هم حرفای شما رو میپذیرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)