آره میدونم این زندگی نشده.میبینی که نشده همه میبینن...
ببين كه دودلي و بلاتكليفيت چقدر واضحه تو اين جملت ... بابا تو قرار شده بود يه بار ديگه شروع كني يه زندگي جديد و نو بسازي پس ديگه زير حرفت و قولت نزن ...
در مورد1.یک جا میگین مسیولیت مخارج با اونه یک جا میگین نگفتن پول ندارم براش سخته! نمیفهمم اگه قراره اون مخارج منو بده وقتی میگه ندارم من از کجا پول بلیط بیارم؟؟
ببين خوب نگرفتي حرفهاي بالهاي صداقتو ..
شوهرت پول بليط تو رو به هر صورت مي تونه گير بياره و بهت بده .. نگران نباش ...آره مخارج زندگي با اونه و تو نبايد نگران باشي ...فقط ياد بگير چجوري بهش بگي پول مي خواي واسه برگشتن و غرورشو خورد نكني ..
اگه گفت برم از مادرم پول قرض بگيرم يه كم عشوه بيا يه كم بهش اعتبار بده بهش به قول آقاي sci .
يه جوري با زبون خودت بهش بگو كه مي دونم بالاخره تو اين مشكلو حل مي كني .واسه اونم سخته .همونطوري كه خودت گفتي سه ساله عادت كرده همه مشكلات ماليشو با تو حل كنه . حالا ديگه بسه بزار خودش مرد خونه باشه ولي حق اينو هم نداري كه غرورشو بشكني يا از دستش ناراحت شي و پيش خودت فكركني ببين چقدر بي عرضه است . بدون من نمي تونه خرج زندگي رو بده . ياد مي گيره فقط زمان بده و انقدر عجله نداشته باش .
وقتي مي گه ندارم هم مي توني يه كم عشوه بياي و بگي كه آخه خيلي دلم برات تنگ شده بود ولي باشه چيكار كنم صبر مي كنم .مي دونم كه تو هم به فكر من و زندگيمون هستي و بالاخره اين مشكلو حل مي كني . يا يه چيزي تو اين مايه ها ...
در مورد 2.حرفاتون بی رحمانه ترین حرفهایی بود که میشد به یه نفر که نیاز به راهنمایی داره زد.من کی میگفتم حموم شیر میگرفتم؟یا دکمه هام از طلا و جواهر بود فقط وضعیت قبلیمو اون جوری که واقعا بود ترسیم کردم و دیدین که گفتم حتی با این حال حاضرم برم آرایشگاه باز کنم.
بي رحمانه نبود يك زن اميدوار . ولي خوب وقتي بالهاي صداقت مي بينه تو داري راه خودتو مي ري و به حرفاي مشاورا توجه نمي كني نگران زندگيت ميشه و عصباني ميشه . اون نمي خواد كه الكي الكي زندگيتو نابود كني .
آره حموم شير نمي گرفتي ولي خودت تو پستت نوشتي كه خونه پدر و مادرت امكانات خيلي خوبي داشتي و الان نداري .پس ناراحت نشو اگه تو جوابت اين پستو مي نويسن . آره تو گفتي حاضري بري تو آرايشگاه كار كني ولي خب تقصير خودتم هست الان اينو مي گي فردا مياي پست مي زني كه پشيمون شدي . ...
در مورد 3.اگه نکاتتونو نمیخوندم که ازتون درخواست راهنمایی نمیکردم.
آفرين كه نكاتو مي خوني . ولي سعي كن اول يه تصميم قاطع بگيري واسه زندگيت .
در مورد 4.ممنون که به من یاد آوری کردین تصمیم به ازدواج من از اول اشتباه بوده و میتونم درس عبرت خوبی واسه دیگران باشم.

اینو هر روز و هر دقیقه از همه کس میشنوم فقط کم مونده بود که شما بهم بگین که گفتین.
كي به تو گفت تصميمت به ازدواج از اول اشتباه بوده . من كه از اول تاپيكتو خوندم همچين جمله اي رو از هيچكي نشنيدم . الان كه نوشتي شك كردم و دوباره رفتم خوندم ديدم هيچكي همچين چيزي واست ننوشته پس واسه خودت بهونه نيار ... هنوزم خدا رو شكر كارت به جايي نرسيده كه درس عبرتي باشي واسه سايرين . درس عبرت منم كه حالا دارم بهت مي گم راه اشتباه منو نري .
بالهای صداقت خیلی برام عزیزی و خیلی به حرفات گوش میدم

اما خواهش میکنم دلمو نشکون.اینجا تنها جاییه که خودمو سانسور نمیکنم.اگه حالم خوب باشه میامو میگم اگرم بد باشه میامو میگم.
اینا دغدغه های ذهنیه من.اگه با حرفام ناراحتت میکنم خیلی متاسفم
یادت نره من فقط یه هفته است که تصمیم گرفتن زندگیمو تغییر بدم آیا انتظار معجزه داری؟
خیلی ازت ممنونم و خیلی هم بهت احترام میزارم.روی همه نکاتت بازم فکر میکنم.باور کن اگه امروز نمیودمو اون حرفها رو نمینوشتم شاید امشب دوباره با همسرم حرف از طلاق میزدم.نمیگم دلت برام بسوزه فقط خواهش میکنم یه کم درکم کن
مثل همیشه به راهنمایی های خوبت
محتاجم
راستی نوشته بودین که اون حرفها رو به من نزدین ام من پر رو تر از این حرفام

علاقه مندی ها (Bookmarks)