متولدین بهار و اردیبهشت ، آقای مدیر تولدتون مبارک
عاقبت تون بخیر و دل تون شاد![]()
تشکرشده 1,128 در 455 پست
متولدین بهار و اردیبهشت ، آقای مدیر تولدتون مبارک
عاقبت تون بخیر و دل تون شاد![]()
Mvaz (پنجشنبه 04 اردیبهشت 04), مدیرهمدردی (سه شنبه 02 اردیبهشت 04)
تشکرشده 552 در 282 پست
سلام دوستان
چقدر سوت و کور شد اینجا
دیروز یه دفعه یاد یکی از کاربرا افتادم
البت چون خودم خیانت دیدم و اونم خیانت دیده بود
اثرراشومون
کاش میگفت آخرش چی شد
dooo (جمعه 05 اردیبهشت 04), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 31 تیر 04), مدیرهمدردی (یکشنبه 07 اردیبهشت 04), zolal (سه شنبه 06 خرداد 04), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 03 اردیبهشت 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04), طنین باران (پنجشنبه 04 اردیبهشت 04)
تشکرشده 702 در 242 پست
سلام به همه ی همدردیای عزیز
الهه ی زیبایی ها خدا میدونه از خوندن این پیامت چقدر خوشحال شدم چقدر حس خوبیه وقتی میبینی مجردای سایت ازدواج کردن و خبر مامان شدنشونو میشنوی ) میخونی(
ان شاالله پرخیر و برکت باشه قدمش مطمئن باش که زندگیتون با اومدنش خیلی شیرین تر میشه
ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی توکل به خدا کن همه چیو بسیار به خودش
ما اینجا دعاگوت هستیم و البته محتاج دعات
Mvaz (یکشنبه 07 اردیبهشت 04), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 31 تیر 04), مدیرهمدردی (یکشنبه 07 اردیبهشت 04), zolal (سه شنبه 06 خرداد 04), الهه زیبایی ها (جمعه 05 اردیبهشت 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04), طنین باران (سه شنبه 09 اردیبهشت 04)
تشکرشده 1,128 در 455 پست
سلام
میلاد حضرت معصومه (س) و دهه کرامت روخدمت تون تبریک عرض می کنم
روزگل دخترای عزیز هم مبارک باشه ان شاءالله عاقبت بخیر بشین
از امروز گرفتن چله خیلی مجرب هست (چله کلیمیه)
اگر چله برداشتین لطفا ابتدا برای تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عج) و بعد هم برای سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری فرزندانم دعا بفرمایید![]()
Mvaz (پنجشنبه 25 اردیبهشت 04), فرشته مهربان (سه شنبه 09 اردیبهشت 04), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 31 تیر 04), مدیرهمدردی (سه شنبه 09 اردیبهشت 04), zolal (سه شنبه 06 خرداد 04), بالهای صداقت (یکشنبه 14 اردیبهشت 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
سلام به همگی
خوشحالم که دوستان قدیمی از احوال های خوبشون خبر می دن.
مدتیه می بینم مدیر همدردی روش من مشاهده گر رو برای مراجعین در پیش گرفتند.
از اونجایی که خودم این روش رو زمانی زیر نظر خود ایشون برای مشکلاتم به کار می بردم، درکنار اثرات مفید و شفاف سازی ها و تسهیل کردن حل مساله، ولی برای من یک اثر سو داشت و اون حس بی مسؤولیتی و بی تفاوتی نسبت به من مشاهده گر کرد... می شه بفرمایید چطور شد که این طور شد؟
Mvaz (شنبه 27 اردیبهشت 04), فرشته اردیبهشت (سه شنبه 31 تیر 04), zolal (سه شنبه 06 خرداد 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام و احترام
ضمن خیر مقدم و آرزوی بهروزی برای شما
سوال بسیار به جایی طرح کردید.
دقت فرمایید.
معمولا درمان ابتدا با مسکن و آرام بخش برای کاهش آرام فرد شروع می شود. تا جایی که ممکن است به فرد بیهوشی بدهند که حتی فرد بسیار شرایط خوبی رو حس می کنه اما با عمل جراجی و دوره نقاهت پایان می پذیرد.
آنچه که شما توضیح دادید در مورد من مشاهده گر، بخش آغازین و موقت درمان هست که فرد با پذیرش درد و رنج ناشی از احساسات و افکارات آزارنده و مخرب شروع می کند. تا تسکین یابد.
اما کم کم با تمرکز بر زمان حال، و اجتناب از رفتارهای مقابله ای و طرح ریزی ازرشها به مرحل سخت اقدام و تغییر می رسد که بسیار فرایند پیچیده و سخت درمان هست و اتفاقا اصل درمان اساسی همین جاست. ظاهرا شما با مسکن و تسکینی که یافتید درمان را کامل نکرده اید.
و این منجر به عود و تشدید مشکلات ریشه ای خواهد شد اگر به بخش اقدام نرسد.
اساسا اسم رویکرد اکت به همین معنی عمل اشاره دارد اگر چه مخفف سه کلمه هست.
=====================================
پاورقی:
اکت (ACT)، مخفف “Acceptance and Commitment Therapy” یا درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، رویکردی درمانی است که تأکید بر عمل و اقدام دارد. برخلاف تلفظ معمولی اِی سی تی، این واژه به صورت “اکت” تلفظ میشود تا نشاندهنده تأکید بر عمل باشد
paiize (چهارشنبه 25 تیر 04), فرشته مهربان (دوشنبه 29 اردیبهشت 04), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 25 تیر 04), zolal (سه شنبه 06 خرداد 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
سلام بر دوستان عزیز همدردی و مدیران
یاران کجایند؟ امیدوارم احوال همه خوب باشه
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : چهارشنبه 25 تیر 04 در ساعت 20:24
Mvaz (دوشنبه 30 تیر 04), paiize (چهارشنبه 25 تیر 04), مدیرهمدردی (پنجشنبه 26 تیر 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04)
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
سلام به همگی
فرشته جان اینجا که کسی نیست به جز من و تو!
منم که حال و احوالمو کاملا آگاهی بهش
از شوخی گذشته منم امیدوارم همه دوستان همدردی در سلامت کامل کنار خانواده هاشون باشن![]()
Mvaz (دوشنبه 30 تیر 04), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 26 تیر 04), مدیرهمدردی (پنجشنبه 26 تیر 04), باغبان (دوشنبه 30 تیر 04)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
سلامی به گرمی آفتاب ، به روشنایی روز ، به سکوت ملکوت شب ، به زیبایی ستارگان و به پاکی گردون .
ان شاالله همه بچه های همدردی خوب و سلامت باشن و هر جا هستن در مسیر زندگیشون : امیدوار ، هدفمند ، پر تلاش و سعادتمند .
منم خوبم به لطف خدا .... روزگار را سپری میکنم ....
روزگار ساز خودش را میزنه و زمانه عجیبی شده ......ولی خب ..... این زمان هم ، فصل و تاریخ خودش را داره میگذرونه ....
با وجود تمام مسائلی که در سفر زندگی هممون به نحوی و نوعی داریم ، با توکل به خدا و با قدرت ادامه میدهیم
![]()
ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 30 تیر 04 در ساعت 02:10 دلیل: تایپی
dooo (سه شنبه 31 تیر 04), m.reza91 (پنجشنبه 02 مرداد 04), Mvaz (دوشنبه 30 تیر 04), paiize (دوشنبه 30 تیر 04), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 30 تیر 04), مدیرهمدردی (سه شنبه 31 تیر 04), zolal (شنبه 04 مرداد 04), سرشار (دوشنبه 30 تیر 04)
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام
خیلی خوشحال شدم دوباره اسم دوستای قدیمی رو دیدم. الهی که همیشه همگی سلامت و شاد باشید. یاد گذشته ها افتادم دلم تنگ شد واقعا بچه های تالار همدردی همشون فوق العاده هستن.
آقای مدیر همدردی که خدا حفظشون کنه خودشون بسیار انسان شریف و کاربلدی هستند، خانم فرشته مهربان عزیز و بزرگوار تا تمامی مدیران تالار و دوستان، خدا همتون رو حفظ کنه. البته خدا همه مردم رو و ایران عزیزمون رو هم حفظ کنه.
قبلا که هنوز جنگی توی کشور خودمون اتفاق نیفتاده بود، برای مردم غزه ناراحت بودم و دعا میکردم ولی از وقتی این اتفاق برای خودمون افتاده، حس میکنم دعاهام خیلی دلی تر و عمیق تر شده، چون گوشه ای از رنج اونا رو حس کردم.
میگن شنیدن کی بود مانند دیدن. اینم متاسفانه یک مصداقش هست.
واقعا این روزها بیشتر میفهمم اسلام چقدر دین کاردرستیه که میگه اگر مظلومی رو دیدی باید یاریش کنی حالا چه مسلمان باشه چه غیر مسلمان.
راستی توی جنگ مرگ خیلی نزدیک تر به نظر میاد.
من تازه فهمیدم اصلا برای مردن، آمادگی ندارم!!!
همش هم بخاطر اینکه اونجوری که باید و شاید به مهم های زندگی رسیدگی نکردم.
ولی یه چیزی رو فهمیدم اونم اینه که نباید بذارم ناامیدی بهم غلبه کنه، این دقیقا کار شیطان هست. خدا در قرآن میگه شیطان بهتون وعده فقر و بدبختی میده و.....
کلا شیطان کارش همینه، بترسونتت، سرزنشت کنه، بهت میگه دیگه دیر شده و..... و اینطوری آینده رو هم از آدم میگیره.
اما خدا برعکسه، حال آدمو خوب میکنه.
حضرت ابراهیم جایی در قرآن میگه (البته من دقیقش رو یادم نیست) اما میگه فقط گمراهان از رحمت خدا ناامید میشن. خب این خودش خیلی حرف بزرگیه.
یکی از چیزایی که باید زودتر روش کار میکردم همین مسئله ایمانه.
البته ان شالله امیدوارم بتونم روش کار کنم. مثلا همین موضوع که حواست باشه اگر داری از آینده میترسی یا ناامید هستی، مچ شیطون رو سریع بگیری و نذاری ادامه بده....
همین کار خیلی دقت و حواس جمعی میخواد. چون اینقدر این افکار منفی رو مال خودت میکنه که یهو ميبينی دوباره تو دام افتادی.
خب، خواستم یکم برم روی منبر. اما دیگه کافیه. صلوات
امیدوارم همه بچه ها بیان و بازم ازشون خبر دار بشیم. واقعا دوستان نابی اینجا داریم.![]()
m.reza91 (دوشنبه 06 مرداد 04), Mvaz (دوشنبه 06 مرداد 04), paiize (شنبه 04 مرداد 04), فرشته مهربان (سه شنبه 07 مرداد 04), فرشته اردیبهشت (شنبه 04 مرداد 04), مدیرهمدردی (دوشنبه 06 مرداد 04), باغبان (شنبه 04 مرداد 04)
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)