به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 44
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط یک قربانی نمایش پست ها
    مگه من گفتم که فرناز بره دعوا؟؟؟؟ من نصفه جملاتم از این بود که توقع زیاد ممنوع / چشم و هم چشمی ممنوع / چهطور اینارو نمیبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تازه اینهمه تاکید کردم که دهن بینی و مقایسه کار درستی نیست کثیفه

چرا میخواید مثلا به قیمت نگه داشتن زندگی ، اونم در حالی که کسانی که میان اینجا خودشون دارن سعی میکنن زندگیشونو حفظ کنن، فقط ایرادات یک طرفو بگید اونم از دید خودتون؟ مگر این نیست که زن

اتفاقا باید توقعاتی (در حد توان همسرش) از همسرش داشته باشه؟

در ضمن آدما با هم فرق دارن یکی دوست داره غافلگیر شه یکی زیاد ازین کارا خوشش نمیاد که اینم باز زیاد مهم نیست و مهم اینه که ایشون نباید دهن بین باشه و باید توقع هم داشته باشه.

مگه من گفتم خانوم فرناز برن از همسرشون خریدهای آنچنانی بخوان، من خودم خیلی به همسرم کمک میکنم و توی شرایط سخت مالی اش واقعا حمایتش میکنم اما خوب گاهی نیاز دارم واسم حتی شده یه

عطر ارزون قیمت یا هر هدیه کوچیکی شده واسم بخره و به نظرم نداشتن این توقع کوووچیک هم مثل داشتن توقع بزرگ خیلی بی جاست و به همون اندازه به زندگی آسیب میزنه

و واقعا خیلی دیدم مردهایی که زناشون هیییییچی ازشون نخواستن حتی یه چوب کبریت بعدا آقاهه واسه خریدهای واجبم بهونه آورده و شانه خالی کرده.

من بارها دیدم آقایی که میاد از خانومش میگه، مثل همون امیر آقا که همسرش بددهنی میکنه و به خانوادش علاقه نداره ، بعضی ها قاطعانه بهش گفتن برو به زنت بگو اگه اینطوری رفتار کنی منم همینطوری با

خانوادت رفتار میکنم تازه کلی ام ازین حرف تشکر شد ، البته منم مخالف نبودم و از نظرات استفاده کردم اما این همه تعصب نسبت به یه توقع کوچیک از مرد برام اصلا قابل هضم نیست چون من خودم

همیشه مدارا کردم و دیگرانو به مدارا دعوت کردم اما دیگه نه این مدلی ، از زندگی یه نواخت بدم میاد مخصوصا که بیایم بگیم خوب دیگه ما همو دوست داریم اصلا نمیخواد کار خاصی بکنیم آقا هم یه لباس نخرید

عیبی نداره در عوض داره کار میکنه خوب آقا کار میکنه برای چی؟ برای کی؟ پس لذت بردن چی؟؟؟؟ در ضمن خانومای مسن و پا به سن گذاشته اینطورین که میگن شوهرمون همین که کار میکنه ما دیگه نیازی

به هیچی نداریم چون ذوق ندارن

واقعا شما مردای بی مسئولیت ، بی احساس پر غرور و متکبر و پرتوقع جامعه رو که هرروز داره تعدادشون میره بالا رو نمیبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقد ما زنا توقعمونو کم کنیم ؟؟؟؟؟ همون قدر

تعداد خانومای پرتوقع و پول پرست داره میره بالا و منم مثل شما سخت مخالفم، اما با هر 2 گروه مخالفم ، هم زن پرتوقع و هم مرد پرتوقع

دوستان لطفا از روی تعصصب قضاوت نکنید و همه ی متنو یکجا بخونید.نه فقط قسمتهاییشو
    ببخشید ولی فکر کنم اینجا یک تایپیک هست برای فرد استارتر برای بیان مشکلش و گرفتن راهکار مناسب توسط کاربرها و مشاورین.بالا هم نوشتم قوانین را لطفا مطالعه کنید بحث های چالشی در تایپیک دیگران ممنوعه

البته باید اینم اعتراف کنم خودمم دیروز سوتی دادم توی همین تایپیک خودمم باید برم قوانین را مطالعه کنم

در هر صورت لطفا دیگه کشش ندید.
    پ.ن:تا یادم نرفته فونت معمولی خیلی زیباتره برای اینکه بعضی جملات بهتر دیده بشه رنگش را فقط تغییر بدهید اینجوری خیلی زیباتر و حرفه ای تر هستش
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

2. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

گیسو کمند (یکشنبه 26 بهمن 93), محیا ناز (دوشنبه 27 بهمن 93), شیدا. (یکشنبه 26 بهمن 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 آبان 95 [ 00:03]
    سطح
    30
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 12 در 10 پست

Array
    دوستان ممنون ازتون به خاطر همدردیاتون
    اما من رو چیزهایی که مدنظرم هست کسی اشاره ای نکرده. شوهر من مادیه. در دوران عقد فوق العاده رک گویه. نمیگم ادم بدیه جای جاش بشه مثل تولد مثلا چیز خوب میخره ابراز علاقه بهم داره محبت میکنه اما یکسری اخلاقهای خاص داره. وقتی عصبانی بشه بدجور عصبانی میشه وقتی بیرون میریم اوایل مستقیم بهش میگفتم این رو میخام یکبار برام خرید دیگه نخرید سر این موضوع بحث کردیم دعوا شد البته بین خودمون. بهم گفت توقعاتت کم کن. گفت به من نگو این میخام اونو میخام بزار من خودم برات بخرم. من دوست دارم بخرم ولی الان نه. الان نزدیک 7 ماه گذشته وقتی بیرون میریم خوب منم چیزی بهش نمیگم در کل اصلا تحت هیچ عنوان به خاطر جر و بحثی که اوایل شد جرات نمیکنم بهش چیز بگم میگم ولش کن ارزش نداره خودم کوچیک کنم به خاطر این چیزا باشه تا بریم خونه خودمون. خونه خودمون بریم که دیگه نمیگه مامانت بخره. اما اینا به نظرم براش عادت میشه چیز نخاستن من براش میشه یک عادت.
    احساس میکنم اون قدر که من توقع اوردم پایین چیز بهش نگفتم اون روم سوار شده اون ازم توقع داره
    میگه دوست دارم میریم بیرون کیف پولت بیاری. یا گاهی وقتا برای من شارژ بخری. اگر سرکار رفتی حقوقت رو اینطوری خرج بکن. چرا واسه مناسبتی میشه برا من چیز نمیگیری؟میگه از تو انتظار ندارم مناسبت برام بخری چون سرکار نمیری . اما از خانوادت انتظار دارم.
    میگم گاهی اوقات که خونمون میای دست خالی نیا زشته.حتی ی چیز کوچک برا خانوادم نمیخره میگه خانوادت برام چیکار کردن.
    اوایل حدودا دو بار واسه مناسبت برام چیز اورد. حقیقتا ما رسم نداریم واسه عیدی دادن به داماد. گفت اشکال نداره مناسبت بشه من هم چیز نمیارم. من واسه مناسبت وظیفه ندارم. البته برا عید نوروز و شب چله که عید بزرگه چیز میدن.
    در کل خیلی تابع خانوادشه. تمام چیزها که بینمون اتفاق میفته من متوجه میشم به خانوادش میگه. وقتی یکبار یک جیز برام خرید و گفت به خانوادم نگو دیگه شما از این حرفش بفهمید.
    چرا باید دهن بین باشه. من در آینده قراره طبقه مجاور خونه مادرش زندگی کنم. مادرش فردا هم تو زندگیمون باید نظر بده چیکار کردین چی خوردین چی خریدین. واقعا ناراحت میشم
    خانوادش بهش یاد میدن ول خرجی نکن. جای جاش مثلا تولد بشه چیز خوب معمولی میخره اما در حالت عادی نه. باید خانوادش در جریان این مسایل باشن. واقعا خواهشا راهنمایی کنید
    من دوست دارم یک راهکار پیدا کنم به سمت من جذب بشه که خانوادش روش تاثیر نزارن. این خیلی برام مهمه .
    ممنون
    ویرایش توسط farnaz35 : یکشنبه 26 بهمن 93 در ساعت 18:03

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 12 در 10 پست

Array
    دوستان نیازمند کمک شما هستم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    سلام فرناز جان .من پست اول و آخرتو خوندم و ایینطورر برداشت کردم که دوتا مساله داشتی:

یکی اینکه همسرت برات چیزی نمیخرن و از خانوادت انتظار دارن خرج کنن برات.
    1کی اینکه همسرت از خانوادش باید اجازه بگیره برای خرید از شما.

در قبال موضوع اول خیلی به فرهنگ خانواده بستگی داره. شما اطلاع داری که خانواده خودش چطور هستن؟ ببین خانمی شما میگین همسرتون مادیه خب پس از دید یک آدم مادی قضیه رو نگاه کنین:

تو مناسباتی که همسرتون انتظار هدیه دارن چیزی دریافت نمیکنن و احساس سرخوردگی و مقبول نبودن میکنن.این نارضایتی براشون ایجاد میکنه.
    من قبلا هم بهتون گفتم وقتی الان شرایط اینه پس شما هم نباید از همسرت توقع داشته باشی. یک طرفه که نمیشه یکی فقط هدیه بیاره. بابا گذشت اون زمان که مرد جهاز میداد و همه خرجو میکرد و توقع نداشت. الان شرایط اینه دیگه شما هم مستثنا نیستی

الان وضع اقتصادی لازم به شرح نیست که چطوره و همسرت میخوان تا آخرین لحظه حداقل خرج کمتری کنن وقتی شما خانواده داری و اونا میتونن خرجتونو بدن و این اصلا غیر طبیعی نیست و واقعا من جز یک مورد نددیم کسی خرج خانمشو در عقد بده.

همسر من بعد از خونه رفتنمون دریغی در مسائل مالی نداره اما در دوران عقد باورت شاید نشه من کوچکترین چیزی که لازم داشتمو بهش نمیگفتم چون میدونستم که انتظار داره خانوادم خرجمو بدن وقتی که دارن .حتی شده یک چیز ارزون بیرون بودیم لازم داشتم خودم میخریدم و همسرم حساب نمیکرد و حتی تعارف هم نمیکرد!

تازه شما باید نارضایتی که همسرت از هدیه نگرفتن دارن رو بذاری روی همین فرهنگی که زیاد شده و آقایون در عقد خرج خانمو نمیدن. خب نتیجش میشه همین دیگه اصلا هم غیر طبیعی نیست حداقل در جایی که من هستم.

اما موضوع دوم به نظرم مهمتره. و باید اینو بررسی کنی که من اطلاعی ندارم. اول مطمئن بشو که چقدر مساله بزرگه. چون بلاخره اون آقا دارن با خانوادشون زندگی میکنن و طبیعیه یک حدودی از هم اطلاع داشته باشنو خریداشونو تعریف کنن.اما در حالتی که نیاز به کسب اجازه از خانواده برای خرید داشته باشن نه مشورت، باید کاری کرد.
    ویرایش توسط شمیم الزهرا : دوشنبه 27 بهمن 93 در ساعت 07:17

6. 2 کاربر از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده اند .

میشل (دوشنبه 27 بهمن 93), آنیتا123 (دوشنبه 27 بهمن 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    فرناز جون شما اول راه زندگی هستی اگه از الان روی افزایش مهارتهای خودت کار کنی میتونی زندگی موفقی داشته باشی . همسر شما هم جوان و کم تجربه ست . یعنی هر دو شما اولین باره که میخواهید یک کاری رو شروع کنید . پس هر چقدر اگاهی و مهارت خودتون رو بالا ببرید موفق تر خواهید بود . زندگی مشترک هم مثل هر کار دیگه ای نیاز به مهرت داره . بعضی ها فکر میکنند ازدواج و زندگی مشترک که مهارتی نمیخواد همه ازدواج میکنند و زندگی میکنند . درسته اینطوره ولی همه زندگی موفقی ندارند . زوجهایی رو میشناسم که در عین اینکه تحصیلکرده هستند و در رشته خودشون خیلی هم افراد موفقی هستند ولی به دلیل نداشتن مهارتهای زندگی مشترک به مشکل بر میخورند . اینها فکر میکنند به دلیل تحصیلکرده بودن همه چیز رو میدونند و نیازی به یاد گیری ندارند . ولی مهارتهای زندگی هم مثل هر شاخه دیگری هم نیاز به اموزش و هم نیاز به کسب تجربه داره . که در این بین اگر از تجربه های دیگران استفاده بشه مطلوب تر و کم هزینه تره . به نظر من بهترین کار در اوائل ازدواج برای اینکه بهتر و سریعتر جواب بگیرید مراجعه به مشاوره . چون اگاهی هم زمان به هر دو طرف داده میشه نتیجه بهتر و بیشتری حاصل میشه .

شما با فردی ازدواج کردید که هنوز سر کار نمی رفتیه و تازه دو ماهه سر کار میره . بدیهیه در اوائل کاره و درامدش هم خیلی کمه . پس نباید انتظار داشته باشید که مثل یک فرد پولدار خرج کنه . به نظر خود من به جای اینکه شما انتظار داشته باشید ایشون به خاطر مناسبتی براتون کادو بگیره انتظار داشته باشید که نیازهای ضروری شما رو رفع بکنه . ایشون باید یاد بگیره که نیازهای ضروری شما نیازهای ایشونه . ولی اگر برای مناسبتی ایشون نتونه یا نرسه که براتون کادو بگیره از نظر شما اصلا مشکلی نیست . انتظار نداشته باشید که به خاطر شما به خانواده اش رو بندازه و ازشون پول بگیره . چون اگه این اتفاق بیافته دیگه نباید دلسوزیهای اونها رو دخالت حساب کنید .

8. 3 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

گیسو کمند (دوشنبه 27 بهمن 93), میشل (دوشنبه 27 بهمن 93), رها68 (دوشنبه 27 بهمن 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 تیر 95 [ 11:49]
    سطح
    28
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 114
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    222

تشکرشده 59 در 26 پست

Array
    سلام
    مشکل ما هم از اول سر همین حرفا و خاسته ها شروع شد الانم اوضاعمون اینجوری شده.
    سعی کن همین الان بتونی شرایط کنترل کنی!

10. کاربر روبرو از پست مفید رها68 تشکرکرده است .

khaleghezey (پنجشنبه 30 بهمن 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    فرناز جان دی وی دی های تصویری خانواده موفق را حتما از خانه تحول بخر و با همسرت باهم ببینید ، اگه میگم تصویری چون آقایون اینجور فایلارو اگه صوتی اشو گوش کنن کسل میشنو خوابشون میگیره پس تصویری

خیلی بهتره.منم خریدمشون هر شب با همسرم تا جایی که دوست داریم نگاه میکنیم خیلی خوبه ، یه چیزایی که فکر نمیکنی چیز خاصی باشه اتفاقا نکته است .

بعد از اینکه تمام فایل ها رو گوش کردید هر دو متوجه خیلی چیزا میشید و حواستونو بیشتر جمع میکنید . بعدش که انشاالله مشکلت حل شد و رابطتون بهتر شد اگه میتونی از عواقب زندگی در یک ساختمان با خانوادش صحبت کن تا از

همون اول که دارید با اونها یکجا زندگی میکنید ، مسائل و مشکلات پیش رو براش شفاف بشه تا بتونه درست مدیریت کنه. البته طوری حرف نزن که بهشون حساس شه ، اینم نظر منه و شاید خیلی مخالف داشته باشه و منم یه کاربر

عادی هستم و شما هم نظرات کاربران عادی رو از مشاورین جدا کن ، به عنوان یه نظر نه یه راهکار بهشون فکر کن ،اما اگه توی همین سایتم بگردی میتونی از تجربیات خانواده هایی که با خانواده همسر یکجا زندگی میکنن

استفاده کنی و راهکارای مشاورین رو درمورد زندگی اونها بدونی
    خیلی به دردت میخوره اما خوب تا حالا کسی رو ندیدم که از زندگی در یک ساختمون با خانواده همسر چه خانواده خانوم و چه خانواده آقا راضی باشن .

یه سوال شخصی هم دارم واسه کنجکاوی خودمه ، اگه خواستی جواب بده ، چرا خواستی با خانواده همسرت یکجا زندگی کنید؟ چون اونها اون خونه رو دراختیارتون گذاشتن؟ یا بخاطر دلایل دیگه ای؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 12 در 10 پست

Array
    ممنونم دوستان
    جواب دوستمون: نمیدونم واقعا. الان به این نتیجه رسیدم اشتباه کردم. اون موقع گفتم مشکل نداره چه اشکال داره این دلیل بر رد کردن نمیشه. واقعا اشتباه کردم

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    خوب چرا اون موقع فکر کردی اشکال نداره؟

چرا حالا فکر میکنی اشکال داره؟

آیا چیزی این وسط تغیر کرده؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 12 در 10 پست

Array
    اونقدر درباره خانوادش تحقیق نکرده بودم نمیدونستم اینطورن
    حال فهمیدم

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)