به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 31 تا 36 , از مجموع 36

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 08 تیر 00 [ 13:11]
    سطح
    61
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    18

تشکرشده 20 در 10 پست

Array

قطع ارتباط به علت عدم ازدواج؟ (به شدت به کمکتون نیاز دارم)

بچه ها من تازه با سایتتون آشنا شدم و به شدت به راهنمایی و کمکتون نیاز دارم .

من 26 سالمه و سه ماهی هست که با دخترخانمی 23 ( هر دو از تهران ) آشنا شدم . حقیقتا این اولین تجربه جدی من تو این زمینه هست . ما هردو ابتدا خیلی زود رفتیم جلو و گفتیم که هدفمون باید از این رابطه ازدواج باشه .
    حتی اون خیلی اصرار داشت تا من رو با خانوادش آشنا کنه که من موافقت نمیکردم . اما الان بعد از سه ما و با توجه به شناخت هایی که به دست آوردیم احساس میکنم که شاید ما دو تا نتونیم با ازدواج زندگی خوبی با هم داشته باشیم . چیزایی که باعث شده به این نتیجه برسم تا حدودی ایناست :
    البته در ابتدا بگم که این دختر خانم بسیار نجیب و پاک و دختره خوبی هستند و دلایل من بیشتر جنبه های دیگه داره .
    1 - من واقعا دوست دارم همسر آیندم خیلی سرزنده و شاداب باشه ولی بعد از یه مدت فهمیدم ایشون خیلی تو خودشه ، نه اهله فیلمه نه موزیک نه رقص و ... کلا تو خودشه و فقط یه سری آهنگ های غمگین گوش میده .
    2 - از نظر خانوادگی به هم نمخوریم ، یعنی کلا طرز فکر ما و اونا با هم خیلی فرق میکنه و مطمئنن با مخالفت خانواده روبرو میشم .
    3 - من خیلی ابراز احساسات میکنم ولی ایشون به سختی تن به ابراز احساسات میکنه و اغلب هم غیر مستقیم هست .
    4 - بعضی وقت ها توقعات عجیب داره مثلا با این حال که میدونه مثلا تو یه شب من 9 شب میرسم خونه و خسته و کوفته هستم با این حال که سه اعت قبلش با هم بودیم بازم میگه باید یه ساعتی با هم اس ام اس بازی کنیم .
    5 - چیزایی میگه که شاید در ابتدا یه رابطه کمی زود باشه . مثلا اینکه باید فلان جا عروسی بگیریم یا فلان کشوره خارجی زندگی کینم چون ایرانو دوست نداره .
    6 - یه مورده دیگه هم هست که نمیدونم چه جوری بگم . ببینید من تو این سه ماه بالای 600 هزار تومان پول کافی شاپ و رستوران و کادو دادم . یعنی اصلا بحث مالی برام مهم نیست . تا حالا چند باری براش کادو گرفتم روز ولنتاین با کلی شوق براش کادو گرفتم و دعوتش کردم یه کافی شاپ و بهش کادو دادم ولی در عین حال دیدم هیچی بهم نداد . به خودم امید دادم که شاید بعدا بده که خبری نشد . کلا از این کارش خوشم نیومد . حالا نمیدونم این حس درسته یا نه ؟

با توجه به این چیزها من احساس میکنم که ما مناسب ازدواج نیستیم و چون این احساس رو دارم نمیخام این رابطه دیگه برقرار باشه و خیلی وابسته بشیم تا لطمه بخوریم ولی نمیدونم بهش چی بگم . چون خودم بهش پیشنهاد این دوستی را دادم حالا هر چی بگم میگه اصلا چرا از اول پیشنهاد دادی .
    واقعا گیج شدم که چی کار کنم ؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنید .

با تشکر

2. کاربر روبرو از پست مفید m-123 تشکرکرده است .

m-123 (یکشنبه 06 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)