به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام جناب خوشبختی.

خب پس عادت داری به از این شاخه به اون شاخه پریدن.اینم شد یکی دیگه از معایب جناب خوشبختی.چند تا رو تو اولین پست خدمتتون عرض کردم.(البته از دیدگاه بنده)

چیز دیگری که به نظرم میرسه بی انگیزگی و متعاقبش بی هدف بودن شماست(تقریبا در تمام زمینه ها).که کاملا مشهود.

من تو تاپیک اولتون که در مورد اون رابطه بهم خورده بود هم حضور داشتم.ببخشید بابت یاد اوریش.اما ایا شما در اون دوران با الان فرقی نمی کردی؟

یعنی مثل الان بی برنامه و بی هدف و بی انگیزه بودید ؟

من پر رنگ نیستم و گرنه اسمتون رو میذاشتم تو لیست تاپیکهایی که نیاز به حضور کارشناسان محترم داره.امیدوارم دوستان پر رنگمون این کار رو بکنن.فقط زود نا امید نشو.تاپیکتم ول نکنی بری که در اون صورت هر جا باشی پیدات می کنم و ... .پس ادامه بده لطفا.

فقط خدا

2. کاربر روبرو از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده است .

خوشبختی (پنجشنبه 01 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام جناب خوشبختی.

چطورید ؟ راستش من چند رو ز پیش یه پستی گذاشتم.جالب اینکه تو پروفایل منم هست.اما نشون داده نمیشه.فکر می کنم پستم جزو اسرار محرمانه تالار تلقی میشه و خودم نمیدونم!!!

میدونید بعضی ادما توان شروع کارها رو ندارن.این گروه عمده مشکلشون اعتماد به نفس و ترس از شکست و .. مسائلی مثل اینه.

اما یه سری هم مثل شما شروع می کنن اما نمیتونن ادامه بدن.عمده مشکل این افراد هم در تنوع طلبی و رفتارهای هیجانی است.بعد یه مدت که این هیجانات فروکش کرد دیگه پشتکار و توان .... از بین میره.

من اگه پر رنگ بودم حتما تاپیکتون رو توی تاپیکی که تاپیکهای نیازمند به حضور کارشناسان رو میذارن معرفی می کردم.امیدوارم یکی از دوستان پررنگمون همین کار رو بکنن.بابت پستهایی هم که برام تو تاپیکم میذارید ممنون.

فقط خدا

4. 2 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

خوشبختی (پنجشنبه 01 اسفند 92), خانوم مجرد (جمعه 02 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 مهر 93 [ 00:03]
    سطح
    16
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    291

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    سلام اقای فقط خدا.راستش هر سری می گم این باره اخره که میام و پست میذارم اما میام و پست شما رو میخونم به احترام پست شما و البته سایر دوستان جواب میدم.ولی فکر نکنم چیزی ازش به نفع من در بیاد.اره من تو زندگیم تا بخواید از این شاخه به اون شاخه پریدم.تا حالا از این منظر بهش نگاه نکردم که شاید تنوع طلبم و هیجانی تصمیم می گیرم.ولی فکر می کنم کمال گرایی بیشتر به حال و روز من میاد.راستش تو اون دوره که با اون خانم رابطه داشتم خیلی توانم بیشتر بود.راستش این حس دیر شدن همون موقع هم بود اما انگار یه حس قویتری پسش میزد.نمیدونم اون حس چیه؟این حس چیه؟کلا کلافم.نا امیدم.بی حوصلم.دیگه چیز خاصی واسه گفتن ندارم.ممنون از پیگیریتون

6. کاربر روبرو از پست مفید خوشبختی تشکرکرده است .

faghat-KHODA (جمعه 02 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    سلام خوشبختی جان
    اره دیگه هیجانی هستی که اینطور میشه .. یعنی یه چیزی تمام و کمال و تا اخر جوری به دلت نمیشینه که تا تهش بری..
    منم هیجانیم مشاورم گفت و بهم گفت تمرین هایی میده که تنظیم هیجانی صورت بگیره، مثلا تا حالا گفته خیالپردازی ممنوع! و اینکه کاری رو که میخوای انجام بدی با برچسب زدن منفی به خودت انجام نده بلکه یه دلیل خوب و مثبت واسه خودت بیار ..
    پسر خوب ناامید نشو بابا ... میدونی خوشبختی مشاورم چی گفت؟ گفت بدترین رفتار و فکر برای یک مراجع اینه که فکر کنه مشکل روحی و فکریش حل نمیشه!!! یعنی میگه من همینم که هستم!! شاید برات پیش اومده یه وقتایی با خودت گفتی : من همین جوریم اصلا مشکل دارم اقا جون همینه که هست!
    من خودم خیلی کمالگرا بودم و چیزای دیگه ... اما واقعا تکنیکهای فکری و صحبت با روانشناس بهم خیلی کمک کرده
    من واقعا ادم قبلی نیستم..
    بعضی مشکلات بر میگرده به اطرافیان، من با اینکه ادم راحتی هستم اما خیلی حرفارو به کسی نگفتم و اصولا تشخیصم این بود که راهنمایی کردن دیگران به دردم نمیخوره بلکه لازم دیدم یه متخصص که حرفش برام حجته راهنماییم کنه،روانشناس فرق داره راحت حرفاتو میزنی و خالی میشی و راهنمایی متخصصانه میگیری!
    ضمنا منم درگیر روابطی بودم و اتفاقا حالم بهتر میشد ططبیعیه دوست داشتن و دوست داشته شدن حس خوبی رو القا میکنه ، اما میدونی واسه من که یه سری مشکلات درونیم هنوز حل نشده بود و در ناخوداگاهم درگیرش بودم، این روابط و ابراز علاقه ها صرفا یک مسکن موقت بود!
    اگه من مشکلاتمو حل میکردم شاید اصلا وارد این رابطه ها نمیشدم! هر چند وارد شدم و به شکست منتهی شد! چرا؟ چون اون مسائل و درگیری هایی که با خودم داشتم طرفمو خسته و کلافه میکرد .. دیگه طرف حوصله ناله ها و ابراز نگرانی ها و سوال های منو نداشت.. و این تلنگری بود چون من پیگیر مشکلاتم شدم
    اینجوری پیش میرفتم هیچوقت نمیتونستم تو ارتباط با ادمها موفق باشم

- - - Updated - - -

سلام خوشبختی جان
    اره دیگه هیجانی هستی که اینطور میشه .. یعنی یه چیزی تمام و کمال و تا اخر جوری به دلت نمیشینه که تا تهش بری..
    منم هیجانیم مشاورم گفت و بهم گفت تمرین هایی میده که تنظیم هیجانی صورت بگیره، مثلا تا حالا گفته خیالپردازی ممنوع! و اینکه کاری رو که میخوای انجام بدی با برچسب زدن منفی به خودت انجام نده بلکه یه دلیل خوب و مثبت واسه خودت بیار ..
    پسر خوب ناامید نشو بابا ... میدونی خوشبختی مشاورم چی گفت؟ گفت بدترین رفتار و فکر برای یک مراجع اینه که فکر کنه مشکل روحی و فکریش حل نمیشه!!! یعنی میگه من همینم که هستم!! شاید برات پیش اومده یه وقتایی با خودت گفتی : من همین جوریم اصلا مشکل دارم اقا جون همینه که هست!
    من خودم خیلی کمالگرا بودم و چیزای دیگه ... اما واقعا تکنیکهای فکری و صحبت با روانشناس بهم خیلی کمک کرده
    من واقعا ادم قبلی نیستم..
    بعضی مشکلات بر میگرده به اطرافیان، من با اینکه ادم راحتی هستم اما خیلی حرفارو به کسی نگفتم و اصولا تشخیصم این بود که راهنمایی کردن دیگران به دردم نمیخوره بلکه لازم دیدم یه متخصص که حرفش برام حجته راهنماییم کنه،روانشناس فرق داره راحت حرفاتو میزنی و خالی میشی و راهنمایی متخصصانه میگیری!
    ضمنا منم درگیر روابطی بودم و اتفاقا حالم بهتر میشد ططبیعیه دوست داشتن و دوست داشته شدن حس خوبی رو القا میکنه ، اما میدونی واسه من که یه سری مشکلات درونیم هنوز حل نشده بود و در ناخوداگاهم درگیرش بودم، این روابط و ابراز علاقه ها صرفا یک مسکن موقت بود!
    اگه من مشکلاتمو حل میکردم شاید اصلا وارد این رابطه ها نمیشدم! هر چند وارد شدم و به شکست منتهی شد! چرا؟ چون اون مسائل و درگیری هایی که با خودم داشتم طرفمو خسته و کلافه میکرد .. دیگه طرف حوصله ناله ها و ابراز نگرانی ها و سوال های منو نداشت.. و این تلنگری بود چون من پیگیر مشکلاتم شدم
    اینجوری پیش میرفتم هیچوقت نمیتونستم تو ارتباط با ادمها موفق باشم

8. 3 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (جمعه 02 اسفند 92), خوشبختی (جمعه 02 اسفند 92), شادی 65 (جمعه 02 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خوشبختی نمایش پست ها
    راستش تو اون دوره که با اون خانم رابطه داشتم خیلی توانم بیشتر بود.راستش این حس دیر شدن همون موقع هم بود اما انگار یه حس قویتری پسش میزد.نمیدونم اون حس چیه؟این حس چیه؟کلا کلافم.نا امیدم.بی حوصلم.دیگه چیز خاصی واسه گفتن ندارم.ممنون از پیگیریتون
    دوست عزیز درست زدی به هدف

احساس دوست داشتن و عاشق کسی یا چیزی بودن همون حس قوی ایه که مثل یه یار کمکی هستش که هنگام مبارزه ی با مشکلات و افکار منفی به کمک تو میاد و تو رو برنده میکنه

نقل قول نوشته اصلی توسط خوشبختی نمایش پست ها
    من تازگی تو یه رابطه که قصد ازدواج هم داشتم شکست خوردم.وقت جدا شدن من گریم گرفت در صورتی که اون خانم با تمام بغض پنهان و اشکاری که داشت تونست خودش رو حفظ کنه.
    یادمه همون موقع که در خصوص تعدیل احساسات یه تاپیک درست کرده بودی یه پست برات نوشتم که خیلی هم طولانی بود و همه چیز رو اونجا بهت گفتم هر چند که پاک شد

نمیگم نظراتم درست بود یا غلط ولی یجورایی حدس میزدم که چیزی که توی زندگی تو کمه نه تعدیل احساساته نه این حس دیر شدن همه چیز
    چیزی که توی زندگی تو کمه یه دختر یک کار یک فعالیت و هر چیزی که بهش علاقه و اشتیاق نشون بدی
    و عاشقش باشی

10. 3 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (جمعه 02 اسفند 92), خوشبختی (جمعه 02 اسفند 92), خانوم مجرد (جمعه 02 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام جناب خوشبختی .

تو پست قبلیم بهتون گفتم که اگه پررنگ بودم حتما اسمتون رو تو بخش تاپیکهای نیازمند به حضور کارشناسان قرار میدم.خب به لطف خدا و مدیریت محترم بنده پر رنگ شدم.پس در اولین اقدام همین کار رو خواهم کرد.انشاءالله کارشناسان محترم سایت هم میان و شما رو راهنمایی می کنن.البته از نظرات خوب دوستان هم غافل نشید.

راستی یه چیزی که خیلی وقته میخواستم بگم.شما یه تاپیکی زده بودید در مورد تعدیل احساسات.من خودم پیگیر بودم.خیلی پست توش گذاشته نشد.اما الان یکی از دوستان گرامی یه تاپیکی زدن که لینکش رو در انتهای همین پست میذارم.فکر کنم خیلی به دردتون میخوره.

ببخشید من دیگه خیلی نمیتونم اینجا بمونم!!! من الان یه عضو پررنگ هستم و جزو بچه های بالا محسوب میشم !!! وای چقدر هیچی نشده سرم شلوغ شده !!! فکر کنم باید یه منشی ، چیزی بگیرم واسه خودم !!!

لطفا تاپیکت رو ادامه بده.اینم اون تاپیکی که عرض کردم :

http://www.hamdardi.net/thread32092-2.html

فقط خدا

12. 3 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

1234567 (جمعه 02 اسفند 92), خوشبختی (جمعه 02 اسفند 92), خانوم مجرد (جمعه 02 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    16
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    سلام به همه دوستان
    خانم مجرد ممنونم بابت پستهاتون.بهم کمک می کنه.دارم تر غیب میشم به رفتن پیش مشاور.خدا بخواد به زودی میرم.ممنون
    ممنون جناب 1234567 بابت پستهاتون.راستش دیگه نمیخوام دوباره دل ببندم.هنوز که هنوزه دارم تاوان میدم.شاید باید ییه خرده دیگه زمان بگذره.فعلا نمیخوام دوباره درگیر شم.حالا چیز دیگه ای هم نیست منو خیلی به وجد بیاره.فقط میدونم عمرم داره عین باد میره و نفهمیدم چی شد.ممنون
    از شما هم ممنون فقط خدا.ممنون بابت قرار دادن اسمم تو اون تاپیک.فعلا که هیچکدوم از کارشناسان نظری ندادن.میدونم سرشون شلوغه.منم توقعی ندارم.اون تاپیکی هم که معرفی کردید خوب بود.ولی باور کنید حوصله ندارم.همش می گم حالا اونم خوندم دیگه چه فایده اخه؟دیگه از دست خودم خسته شدم.ممنون

14. 2 کاربر از پست مفید خوشبختی تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 04 اسفند 92), خانوم مجرد (یکشنبه 04 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    سلام خواهش میکنم
    دوست خوب خیلی موثره به من که خیلی کمک کرد
    واستون دعا میکنم ایشالا مشاور خوبی پیدا کنید اگه تهران اومدین من تلفن مشاورمو میدم
    جناب خوشبختی خودتو رو دوست داشته باشید و لطفا این جمله رو از ذهنتون بیرون کنید که: من اینجوریم پدرم هم اینطوریه !
    اخه راستش منم خیلی وجه اشتراک فکری و رفتاری دارم با پدر و خانواده پدری استرس بدی بهم میداد چون مامان که انتقاد میکرد یا خواهر برادرا بعد منم به خودم میگرفتم
    و بدتر اینکه اینجور شباهت ها رو هی واسه خودتون مرور کنید نتیجه ش این میشه که همه ش الان پدرتون رو 20 سال اینده خودتون میدونید و مطمئن میشید که اه بیا من 20 سال دیگه همینم دیگه!
    خدا پدرتون رو حفظ کنه ایشون یه ادمه شما یه ادم دیگه. اگه یکی بودین که خدا شما رو دیگه واسه چی خلق کرد؟
    به خودتون بگید من یه ادم متفاوتم با افکار و احساسات متفاوت .. درسته از پدرتون تاثیر گرفتین اما فراموشش کنید
    اگه هم تونستید با مادر یا برادتون مشورت کنید که چیکار کنید.. از ناراحتیا و دل نگرانیاتون با خانواده تون بگید بهرحال محیط خانه امن ترین بهترین مکان واسه کسب ارامشه .. اونها با حرفاشون ممکنه خیلی خوب ارومتون کنن
    دیدتون رو عوض کنید ادمهای موفق تو دنیا ادمهایی هستن که از ریسک و حرکت های متفاوت نترسیدن
    خدا دستتون رو میگیره بالاخره یه چیزی یه جایی واسه شما گذاشته کنار حرکت کنید تا پیداش کنید

16. 2 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 04 اسفند 92), خوشبختی (چهارشنبه 07 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    16
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 34 در 21 پست

Array
    سلام.خانم مجرد باور می کنید حس و حال مشاوره رفتن هم ندارم.نه اینکه تنبل باشم یا خسیس باشم.فقط می گم حالا خوبم شدم.عمر رفته رو چی کنم و از این جور فکرا که ولم نمی کنن.لطف می کنید که تاپیکم رو پیگیری می کنید.

18. کاربر روبرو از پست مفید خوشبختی تشکرکرده است .

faghat-KHODA (شنبه 10 اسفند 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    منم حس شما رو داشتم میگفتم ای بابا دیگه دختر 27 ساله خوبم بشم که چی مگه خاطره های بدی که دیگران از من دارن پاک میشه؟ مگه دیگه ...............
    اما الان راضیم که رفتم. شما وقتی میری مشاوره (البته رو باسواد بودن و بی غرض بودنش خیلی تاکید دارم چون بعضیاشون حالشون خوبه خوب راهنمایی میکنن و برعکس) همین که حرف میزنی و میفهمی الکی بعضی چیزا رو سخت میگرفتی و از دید یه متخصص رفتارات صحیح یا ناصحیح هستن خیالت راحت میشه انگار یه ریسایکلبین هست همه چیو دیلیت میکنی واسه همیشه
    اگه میتونید بیاید تهران من از مشاورم مطمئنم بازم خودتون از مدیران سایت بخواید تو تهران یا شهر خودتون مشاوره های خوب رو معرفی میکنن
    30 سال!!!!! حداقلش اینه که 30 سال دیگه وقت دارید . کاملا میفهممتون منم همین اخیرا درگیر این شدم که توانایی ادم رو به زواله .ووووو
    ولی باور بفرمایید مشاوره واسه همین چیزاست واسه همین حصارهایی که در اثر تربیت غلط تو ذهنمون ساخته شده و عادت کردیم به ساختنش
    شما واسه همین حست میخوای بری دنبال درمان بعد دوباره همین حسو به عنوان مانع میاری تو ذهنت؟؟؟ پسر خوب معلومه من اگه پام بشکنه باید برم دکتر ، خوب حالا بیام بگم نه من پام شکسته چه جوری برم دکتر؟؟؟ مقاومت کن در برابر این حست
    دوست داری سال بعد همچین حسی نداشته باشی؟؟ یا دوست داری 10 سال بعد بگی 40 سالمه و تا الان همش حس میکنم همه چی واسم دیر شده؟؟؟

20. 2 کاربر از پست مفید خانوم مجرد تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (سه شنبه 13 اسفند 92), خوشبختی (سه شنبه 27 اسفند 92)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)