اشکال نداره بهار جان..به نظرم همون جملاتی که اخرش میگی کارتو خراب میکنه و ارزش سکوتی که اولش کردیو از بین میبره و با این کارت نه تنها دید شوهرتو به خودت عوض نکردی بلکه بهش میگی قهرمون نفرت منو از مادرت بیشتر کرده..به نظرم یه کم واسش نقش بازی کن..مثلا ایندفعه دیدیش حال مادرشو بپرس..خیلی با روی باز باهاش برخورد کن..اگه میخوای همه چیو عوض کنی باید تغییر رویه بدی..به نظرم همین که به بهانه بچه میبینیش خیلی خوبه.تو اون مدتی که باهاشی میتونی غیر مستقیم بگی من عوض شدم و دیگه مادرتو دشمن خودم نمیدونم..حالا خودت میدونی..این نظر من بود که تو این مدت از بچه های اینجا یاد گرفتم
- - - Updated - - -
اشکال نداره بهار جان..به نظرم همون جملاتی که اخرش میگی کارتو خراب میکنه و ارزش سکوتی که اولش کردیو از بین میبره و با این کارت نه تنها دید شوهرتو به خودت عوض نکردی بلکه بهش میگی قهرمون نفرت منو از مادرت بیشتر کرده..به نظرم یه کم واسش نقش بازی کن..مثلا ایندفعه دیدیش حال مادرشو بپرس..خیلی با روی باز باهاش برخورد کن..اگه میخوای همه چیو عوض کنی باید تغییر رویه بدی..به نظرم همین که به بهانه بچه میبینیش خیلی خوبه.تو اون مدتی که باهاشی میتونی غیر مستقیم بگی من عوض شدم و دیگه مادرتو دشمن خودم نمیدونم..حالا خودت میدونی..این نظر من بود که تو این مدت از بچه های اینجا یاد گرفتم
- - - Updated - - -
kmr عزیز ممنون از راهکارت..قصد دارم همین کارو بکنم..البته باید خیلی رو خودم کار کنم که بتونم خودمو کنترل کنم و اینجوری برخورد کنم..ولی میدونم..همین که ببینم وسیله هایی که دوست داشتمو ریختن دور بهم میریزم..ولی سعیمو میکنم..
- - - Updated - - -
بچه ها یه خبر جدید:مادرشوهرم اینا امروز برگشتن از خونه من..نمیدونم چرا ته دلم یه کم خوشحالو امیدواره..اگه بیشعورا نمیرفتن خونه من شاید تا حالا شوهرم بهم زنگ زده بود..ولی میدونم اینا رفتن که سر شوهرمو گرم کنن به من زنگ نزنه من خودم پاشم برم..
هرچند نمیخوام به این چیزا فکر کنم و به حرف فرشته مهربان و sci عزیز گوش بدم..بچه ها دعا کنین برام..![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)