سلام جناب sci.
شما درست میگید ولی باور کنید انجام تغییرات یهویی برای من غیرممکنه.نمیدونم بخاطر شخصیتمه یا چی ولی کلا سرعت بالایی ندارم و دلم میخواد کارامو اروم اروم انجام بدم.و گرنه عصبی میشم.
برای همین دلم میخواد اروم اروم تغییر کنم.میتونم تو زمان محدود همه این تمرینا رو انجام بدم اما قطعا موقتیه.
بعضی تمرینا الان برام حالت مسکنه یعنی
مثلا وقتی عصبی یا ناراحتم فوری تمرینات تنفسی رو انجام میدم و اروم میشم.
دفتر جلد قرمز خیلی خوبه.500قدم رو راه میرم.دوش.اهنگ رو اکثر مواقع گوش میدم.نقدها رو دست و پاشکسته نوشتم اما سعی میکنم بنویسم خصوصا چون ذهن منتقدم خوب اینکارو میکنه که فکر کنم بخاطر همین ذهن منتقد گفتین بنویسم.
تمرین بخشایش رو واقعا نمیتونم.
کتاب تاریخی جدیدی باید دست و پا کنم.
اما نتیجه
حال عمومیم بهتره.گمونم هم بخاطر تمرینای خوب شماست و هم خورشیده که بهم انرژی میده.
با خونوادم چندتا بحث داشتم که به وحشتناکی اون بحثی که با بابام داشتم و تو اون تاپیک نوشتم نبودن.
مثلا سر فیلم هم بحث میکنه.مثلا یه فیلمی دیدیم من گفتم اه از این مرده خوشم نمیاد.زورگوئه.
بابام برگشت گفت.نه اتفاقا ادم منطقیه و شروع کرد به گفتن و گفتن.گفتم بیخیال..دیدم نخیر ول نمیکنه گفتم نیگا مثه تو زور میگه..دادش رفت هوا که چرا میگی مثه توئه ازش بدم میاد...خلاصه.من پا شدم رفتم.
فرداش طبق برنامه روتین همیشه بوس،بغل،عزیز بابا...اییییییش
خودمو تا حدی از بحثاشون کشیدم بیرون تا انقد اذیت نشم.
تا الان همیشه دور خودم تاب میخوردم.مثلا میگفتم ارشد چی بخونم؟چی بخونم؟از طرفی دلمم میخواد بخونم...الان با استفاده از دفتر جلد قرمز :) دارم ذهنمو تمیز میکنم تا تصمیم درست بگیرم.
شبها همون مشکلی که گفتم رو دارم.یه سری احساسات منفی که با گریه تخلیه میشه.
جمعهای خونوادگی شبانه گاها عصبیم میکنه ولی همونطور که گفتم دست من نیست برنامه ریزیش.خصوصا وقتی با غیبت و تیکه اندازی بهم همراه باشه.البته خوشبختانه من درگیرش نیستم اما بیننده و شنوندش هستم
خلاصه بهترم.مطمئنا بهتر هم میشم.
در مورد تاپیکها چی بگم؟بازم سعی میکنم کمترش کنم تا قطع بشه.
اما در مورد کنترل فکر
درست میگید گاهی حتی توی یه فیلم غرق میشم که میگم اگه من بودم اینکارو میکردم یا اینجوری مینوشتمش یا میساختمش.سعی میکنم اینا رو تو دفتر بنویسم تا ذهنم خالی بشه اما قصدم از گفتنش این بود که بگم گاهی زود تحت تاثیر قرار میگیرم.البته الان کمتر شده.
ممنونم
نگارجان امیدوارم مشکل تو هم حل بشه.
امیدوارم کارشناسا به تاپیکت بیان.راستش من با این مشکل خیلی وقته دست به گریبانم.اگه ببینی انقد تاپیک زدم که همه میدونن اوضام چطوریه.شاید بخاطر همین بهم لطف میکنن.
امیدوارم اقای sci نوشتت رو ببینه و کمکت کنه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)