سلام به همه دوستان گلم
من یه مشکل تکراری دارم که مطمئنم مشکل خیلی دیگه از دوستان بوده و هست، همسرم خیلی زود از کوره در می ره ولی فقط عصبیه و اگه من کاری به کارش نداشته باشم هیچ کاری نمی کنه ولی من نم دونم چرا نمی تونم کاری بهش نداشته باشم، هی به پرو پاش می پیچم و گیر میدم که چته و اونم بدتر عصبی می شه و داد و بیداد می کنه و چیز می شکنه. 4 سال از زندگیم می گذره و من دائمن این کارو تکرار کردم و بعد از کلی مشاجره آخرش عذرخواهی منو قبول می کرد و می بخشید و بعد از چند روز دوباره همه چی از نو شروع می شد. تا دو هفته پیش که باز دعوامون شد گفت دیگه زدم به سیم آخر، فقط طلاق. ازش قول گرفتم که یه فرصت دیگه بهم بده که جبران کنم و اونم قبول کرد. ولی چند روز پیش باز سر همین مساله دعوا کردیم و دیگه هیچ رقمه کوتاه نمیاد. اینقد داد زده که صداش بالا نمیاد. می گه فقط طلاق.
ولی من اصلن شرایط طلاق ندارم. نه کاری دارم. نه پس انداز و سرمایه ای و نه خانواده ای که حمایتم کنن. پس بنابراین فقط یه راه دارم خودکشی. می خوام جوری باشه که اسباب زحمت کسی نشم. دوستان به خدا ثواب داره می خوام خودسوزی کنم ولی می ترسم. راستش نمی دونم چرا اینجا تاپیک زدم من تصمیم خودم رو گرفتم ولی باز یه چیزی ته دلم گفت شاید یکی بتونه کمکم کنه
ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)