[align=justify]با سلام
دختری هستم 28 ساله-فوق لیسانس- از یک خانواده فرهنگی با تحصیلات بالا ولی متاسفانه چند ماهی است به علت ضربه ای که 6 ماه پیش از رفتارهای نادرست مادرم در جلسه خواستگاری خوردم، و ازدواج با کسی که بسیار دوستش دارم را فعلا از دست داده ام، بسیار نگران باقی زندگیم هستم. کمک میخواستم در مورد اینکه در مقابل رفتار سلطه جویانه و پرخاشگرایانه مادر و رفتارهای منفعل پدر، چه رفتاری باید داشته باشم تا از این به بعد آسیب های کمتری به زندگیم وارد شود؟
مادر بنده در مورد مسائل مالی همیشه وسواس خاصی دارد - همواره مسائل باید طبق سلیقه ایشان باشد - توی کوچکترین مسائل بچه هایشان مثل خوردن، خوابیدن، لباس پوشیدن، دخالت و اعمال نظر می کنند- در بسیاری از کارها خودخواهانه عمل می کنند مثلا اگر کمی گشنه باشند، حتی 0.5 ساعت هم صبر نمی کنند تا با بقیه خانواده غذا صرف کنند- اگر همه خواب باشند و ایشان بیدار، بدون توجه به بقیه سروصدا می کنند- اگر بخواهند کسی از خواب بیدار شود، اینقدر از روی عمد سروصدا می کنند، تا شخص بیدار شود- بسیار نامنظم و به قول معروف شلخته هستند- پشت سر اعضای خانواده خودمان همواره برای فامیل خبرچینی کرده و حرف می زنند- بسیار لجباز هستند- اگر چیزی باب میل ایشان پیش نرود، از هر عکس العملی مانند داد زدن، حرف بد زدن و ... کوتاهی نمی کنند و .... و از همه بدتر برای پیش بردن حرفهای خود به دروغگویی رو می برند که این کار باعث لطمات زیادی به ما شده است.
با این حال همواره خود را بهترین آدم می دانندو همواره مظلوم نمایی می کنند و هیچ وقت عذر خواهی نمی کنند چون عقیده دارند همیشه درست ترین کار را انجام می دهند. حتی همراه پدر مشاوره هم رفتند ولی تغییری در این رفتارهایشان ایجاد نکرده اند.
پدر هم همواره خود را با کار مشغول کرده اند و بسیار منفعلانه عمل کرده اند، که عواقب این رفتار را ما بچه ها مستقیما در زندگی شاهد هستیم و مستاصل شده ایم.
چون میدانم نباید به فکر تغییر پدر و مادرم باشم، به نظر شما بهترین رفتار چه می تواند باشد که بتوانم شرایط را تحمل کنم و بهتر بگویم قوی تر باشم و خود واقعیم باشم نه چیزی که آنها می خواهند؟[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)