سلام دوستای گلم.من یک سوال دارم اینه که بهتره خرج خونه دست من باشه یا شوهرم؟توی پست قبلیم یه صحبتهایی کردم. شوهرم خیلی خوش خرجه و به عبارتی ولخرجه و من خیلی صرفه جو و با حساب و کتاب.همیشه هم سر مسائل مالی یه کم جر و بحثمون میشه متاسفانه.حالا چند روز دیگه تولدشه و پیشنهاد داده(با کمال تعجب) که یه کادوی کوچیک بگیر و بقیه پولو یه حساب وا کنیم و هر چیزی زیاد میاریم از این به بعد، چه پولای تدریس تو و چه در آمدهای من رو بریزیم توش(ما اسفند تازه جشن عروسی مون رو می گیریم و میریم خونه خودمون، شوهرم هنوز سربازه و توی خونه تدریس خصوصی میکنه و من هم کارهای پروژه ای داخل خونه انجام میدم)چند بار قرار پول جمع کردن گذاشتیم اما اون هی بهونه میاورد و پولاش رو جمع نمی کرد و من همش جمع می کردم و تازه اونم پولایی که من با هزار خون دل خوردن جمعشون میکردم رو خرج میکرد بی دردسر.این حرف رو در حالی زد که من چند روز پیش بهش گفته بودم که پولایی که از تدریس در میاری خرج خورد و خوراکمون می کنیم و هر چی زیاد اومد پس انداز میکنیم و پولایی هم که من در میارم رو همشو خودم پس انداز می کنم.حالا این پیشنهاد رو داده و منم قبول کردم و گفتم به این شرط که عابر بانکش دست من باشه. حالا میخوام ببینم اصلا کار درستی هست که پس انداز ها و درآمد خودم رو بدم دستش؟ و دیگه اینکه اگر من کل خرج رو دستم بگیرم احساس مردونگی اش خدشه دار نمیشه؟کلاً یه کم در مورد مسائل مالی خانواده راهنماییم کنید. خیلی هم به همسرم سر این مسئله گیر میدم و واقعاً خودم ناراحتم از این بابت ولی به خدا دست خودم نیس و نمیدونم باید چیکار کنم .جس میکنم اگه رهاش کنم هر چی داریم و نداریم بی برنامه خرج میشه و من از اینکه هیچ پس اندازی نداشته باشیم همیشه نگرانم.
دوست خوبم خانوم یک زن امیدوار شما هم حتماً بیایید به این تاپیکم و نظرتون رو بگید.دوستای گل دیگه ام نظرات خوبشون رو ازم دریغ نکنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)