یه بار دیگه با عرض سلام خدمت اعضای محترم سایت
گفتم اسمت چیه.وگرنه نام کاربریتو دارم می بینم.
چرا پدربزرک گذاشتی؟
کشتی منو :برای خاطر اینکه احساس کردم دارم پا بسن میزارم.
باطری موبایلم یه مدت بدون کار کردن از صبح تا شب 100 به 1 می رسید.علتش چیه؟چند ساعت گذاشتم تو برق درست شد.ویوII
شما وقتی گوشی یا باطری خریداری میکنید . باید به مدت 8الی 12 ساعت مداوم به شارژ بزنید تا آب بندی بشه . به احتمال زیاد آب بندی نکردید .
توجه وقتی باطی حتی یک خانه دارد به شارژ نزنید بگذارید تا کاملا خالی شود خاموش بشه بعد به شارژ بزنید . عمر باطری چندین برابر طولانی میشود .
بارها دیده شده که صاحبان گوشی هرشب گوشی رو به شارژ میزنند .باطری با این کار تایمی میشود که حتی پر باشد سرشب خالی کند .
فرهنگ جان باطریتو بده تعمیر کار برات شوک بزنه . اما درصد بازگشت به حالت استاندار کمه . ولی بهتره باطری تو عوض کنی .و بدون اینکه باری نو را خالی کنی به مدت 12 ساعت بزنی به شارژ. و هر وقت خالی شد به شارژ بزنی . عمر باطری خیلی طولانی میشه.
من یه باطری 1800تومانی را 3 سال شایدم بیشتر با این شیوه دارم استفاده میکنم و 4 روز هم شارژ نگه میداره.
روی ویوII پرندگان خشمگین و آسفالت اجرا می شه؟بادا2 داره.
باید ورژ گوشی رو از طریق باکس نگاه کرد تا ورژن نرم افزای خودش رو براش نصب کرد تا اجرا کنه .
وقتی می خوایم موبایل بخریم علاوه بر پول موبایل 50 60 تومن اضافه تر می گیرن موبایلو می برن پشت می گن می خوایم
برنامه بریزیم یا قفلشو باز کنیم.اونقدر می ارزه؟اصلن لازمه؟
اصلا اصلا اینا کلاه بردایه . بهیچ عنوان اینکارو نکنید . گوشی که وارد بازار میشه نرم افزارهای اصلی و کاربردی روش نصب هست . نیازی به این مبلغ ها نداره.
وقتی می خوایم ارتقا بدیم یا فلش کنیم یه جا 20 یکی 15 یکی 30 یکی 12 مگه چه کار می کنن این همه پول می گیرن؟چرا انقدر اختلاف؟
بستگی به انصاف تعمیر کار داره . اما بهتر به مرکز همون پاساژ ندید چون برای اینکه معروف هستند تا میتونند . تیغ میزنند . در اصل پول تبلیغاتشون رو میگیرند نه .کاری که انجام دادن .
فلش مبلغش 5هزار تا بالا ترین مدل گوشی 10هزار است . بازم بسته به انصاف طرف .
اما باعث این گرانی نرم افزار هم مشتریان هستند . یکی گوشی 1 میلیونی داره میبره تعمیر کار فلش بزنه طرف با انصافه بهش میگه 10 تومان . مشتری بهش بر میخوره .میگه گوشی من 1 میلیون قیمتشه تو میخوای ارزون ترین نرم افزار رو بزنی . فلان جا میگه 50 تومان حتما نرم افزارش خوبه .
مگه تعرفه نداره؟
نه نداره . اتحادیه از نرم افزارهای جدید خبرنداره . یا نمرافزارهای اینترنتی که خریداری میشه . یا دانلود میشه . اما لوازم جانبی تعرفه داره . 3 الب 7 در صد
رو فروش هر موبایل چند درصد می خورن؟
قانون رو اگر اجرا کنند فرشندگان .طبق اتحادیه و قانون سبز .7 درصد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)