سلام بر دوستان عزیز
با توجه به تاپیک هایی که به انحاء مختلف موضوعیتش به روابط قبل از ازدواج ، به خصوص رابطه جسی باز می گردد . ( چه تاپیکهایی با عنوان خیانت ، چه سوابق جنسی پیش از ازدواج و چه انتخاب همسر و.... ) . در مطالعه آنها با روندی مواجه شدم که نیاز به پاسخ به یک سئوال اساسی از آقایون را دیدم که اینجا مطرح خواهم کرد . و به دنبال پاسخ دوستان ، تجزیه تحلیلی خواهم داشت .
دو مورد را در نظر بگیرید که برای ازدواج به شما معرفی شده ، و یا در شرایط ازدواجند و شما می شناسید . با توجه به نکاتی که در ذیل خواهم گفت ، شما کدامیک را برای انتخاب به عنوان همسر در همان وهله اول در نظر می گیرید ؟
1 - دختریست که دوست پسر داشته و رابطه جنسی نیز برقرار کرده ، و معتقد است چون به کسی متعهد نیست ، رابطه جنسی با دیگری مشکلی ندارد ، و لذا رابطه برقرار کرده .
2 - دختری است که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
شما کدامیک را مد نظر قرار می دهید تا با وی وارد گفتگو برای ازدواج شوید ، چرا ؟
لازم می دانم تقاضا کنم
1 - آقایون از بحث خارج نشوند ، فقط بپردازید مورد انتخابی و دلیل آن ( یعنی دقیقاً جواب سئوال )بپردازند .
2 - خانمهای محترم هیچ پستی اینجا نزنند ، فراخوان فقط مخصوص آقایان است .
از آقایانی که در سه تاپیک زیر نظر داده اند نیز دعوت می کنم در این فراخوان شرکت کنند .
چرا خیلی ها بعد از خیانت .... و تردید در انتخاب و تاریخچه جنسی همسر آیندتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)