RE: آقایان محترم سایت راهنمایی کنند
سر کار خانم محترم با سلام واقعیاتش رو بخواهید نمی دونم چی باید بگم ولی تنها چیزی که می تونم بگم اینه که . صحبتهای شما بنده رو به عنوان یک مرد . یک جورایی اذیت کرد نمی دونم ولی . طوری این قضیه رو تعریف کردید که دور از جون شما انگار اون آدم اومده شما رو بخره البته جسارت نشه . ولی من فکر می کنم اگه یک مقدار آروم باشی همه این سوالها خود به خود جوابش بدستت میاد . هنوز که اتفاقی نیوفتاده . قبل از هر چیز اصلا عجله نکن . همون قدر که اون حق داره تو رو بپسنده تو هم باید اون رو بشناسی .بعد ببینی چند مرده حلاجه .اینکه تو رو با آرایش یا بدون آرایش پسندیده اصلا مهم نیست . چون اصلا مهم نیست که تو رو پسندیده . مهم اینه که آیا شما می تونید درک متقابل داشته باشید یا نه . تنها تو صیه ام اینه که سعی کن حد وسط داشته باشی. و تصمیمت یک تصمیم منطقی باشه . فکر نمی کنم دختری با فهم و شعور و ذکاوت مثل شما دقدقه ای برای عجله در ازدواج داشته باشه . هیچ وقت برای عادت کردن به یک نفر دیر نیست . این رو مطمئن باش .
[size=medium]...هر که فکر کند همه میوه ها در همان وقت می رسند که توت فرنگی ، از انگور چیزی نمی داند.. paracelsus [/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)