عزیز دلم به تجربه بهت می گم ، اگر پسری زیر 27 سال دیدی و حرف ازدواج باهات زد بهش لبخند بزن و بگو خداحافظ.
ممکنه از حرفای من دلگیر بشی ولی بذار واقعیت رو بهت بگم:
1- ایشون هیچ علاقه ای به شما نداره
2- دروغگو و سوء استفاده گره
3-به هیچ عنوان با شما ازدواج نمی کنه ، مطمئن باش که اصلاً از اول به همچین چیزی فکر نمی کرده
4- فوق العاده فرد خطرناکیه و اگر جلو بری این دفعه اون کاری رو که نباید باهات انجام می ده
5- در نهایت با بهانه ای بی خود ترکت می کنه
عزیزم بیشتر مطالعه کن، اینا رو از من داشته باش ، این تجربیات طلاست چون برای خودم اتفاق افتاده، پسری که دوستت داره هیچ وقت پیش از ازدواج با تو س ک س نمی کنه ، حتی اگر راضی نباشی دستت رو هم نمی گیره تا تو دلگیر نشی (به خدا قسم حقیقته). حتی ازش صحبت هم نمی کنه ،اون طور که تو دلت بخواد باهات راه میاد و به خاطر رسیدن بهت اگه شده آسمون و زمین رو هم به هم می دوزه تا بهت برسه .به تو وخواسته هات احترام می گذاره ، به خانوادت احترام می گذاره ، هیچ رابطه ی پنهانی برقرار نمی کنه می دونی چرا؟ تا از طرف خانواده ی دختر طرد نشه و یه موقع به عشقش نرسه! مدام کمک می کنه و همیشه در دسترسه که مبادا چیزی بخوای و اون نباشه . شرایط ازدواج رو فراهم می کنه ، اگه نداشته باشه چند شیفت کار می کنه و از جونش مایه می ذاره تا عشقش رو ثابت کنه و محبوبش رو خوشبخت. عزیزم اینا خواب و رویا نیست و من شعار نمی دم، عین این آدم رو در زندگیم داشتم.
اینو بدون اونایی که مدام بهانه ی الکی میارن ، قهر می کنن ، ناز می کنن ، تصمیم قاطع نمی گیرن ، دروغ می گن ، نسبت به شما و احساساتتون بی تفاوت و براتون احترام قائل نیستن دنبال هوسن. نگو اون دنبال هوس نبوده آیا س ک س خارج از حیطه ی ازدواج ، هوس نیست؟
اون داره از سادگی شما نهایت استفاده رو می کنه .
کمی بگرد دنبال مطالبی مثل تفاوت عشق و هوس ، مطالعه کن و مقایسه . اگر بی طرفانه نگاه کنی حقیقت رو می فهمی. جلوتر نرو ،شاید باور نکنی ولی اگر لازم بود دست و پاتو می بستم که جلوتر نری!!! عجله نکن ، اگر می خواد بره بزار بره ،اون آدم ناجوریه! یه روز به تمام این نتایج می رسی
برو تاپیک هایی رو ببین که پسرهایی که عاشق شدن چطور با عشقشون برخورد کردن اونوقت می فهمی
برات دعا می کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)