به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 دی 96 [ 11:05]
    سطح
    1
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 22.0%
    تشکرها
    7

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
    لطفا اول به یک سوال من جواب بدید آیا شما تنها به نماز و روزه و گوشت حلال خوردن حساسید و ترستون از خیانت هست یا بیشتر نگران این هستید که سهل انگاریهای همسرتون در همه زمینه های دینی اثرات سوء روی زندگیتون داشته باشه؟

راستش تجربه زندگی من شباهت زیادی به شما دارد و برای همین از تجربیات خودم برایتان می نویسم.
    اول از همه ازتون می خوام از یک مشاور مذهبی و معتقد مشاوره مستقیم بگیرید. چون اگر شما ادم مذهبی و معتقدی هستید به مرور زمان که در زندگی پیش میرید و مسایل و نقاط تصمیم گیری بیشتری در زندگیتون پیش میاد ممکنه مشکلاتتون هم بیشتر شه. من خودم در قسمتهایی که زیاد نگرانی داشتم از آقای سنگتراشان مشاوره مستقیم گرفتم.

دوم اینکه این رو بپذیرید که هر کس مسول اعمال خودشه و ما به خاطر اعمال دیگری در اون دنیا پاسخگو نیستیم. اینکه می گویید برکت از خانه می رود شما با اعمالتان باید چبران کنید. مثالش آسیه است و موسی که در خانه کفر بزرگ شد.

سوم مساله ای که بسیار به روح و روان شما کمک می کند این است که سعی کنید آیینه را به سمت خود بگیرید. معایبو گناهان خود زا واکاوی کنید و سعی در رفع آنها و انجام تمام واجبات کنید. این مساله باعث می شود معنویت در خانه شما بیشتر شود و البته شور و شوق شما در انجام اعمال هم بی تاثیر نخواهد بود.

چهارم سعی در رفت و آمد با خانواده ها و یا دوستانی که از نظر مذهبی شباهت زیادی به شما دارند.

اگر در شهری که هستید امکانات مذهبی وجود دارد حضور شما در مراسم مذهبی هم برای کودکتان و هم برای پررنگ کردن معنویت در زندگیتان بسیار خوب است.

ممنونم از راهنمایی هاتون. اینا دقیقا چیزایی هست که خودم هم بهش فکر می کنم.
    راستش من مشکلم با رعایت کردن این یکی قانون و اون یکی قانون دین نیست. من مشکلم اینه که دارم به همسر بی اعتماد میشم. از این می ترسم. مثلا من ایرانی هایی می شناسم که تو ایران اصلا الکل نمی خوردن، ولی اینجا الان دارن کم کم اصلا معتاد الکل میشن! یعنی بحثم سر نماز و روزه و اینا نیست. نگران کلیت قضیه ام و اینکه ایشون تا کجا می خواد از محیط تاثیر بپذیره. نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
    ممنونم از مشاوری که معرفی کردین. ایشون مشاوره ی تلفنی/تلگرامی/اسکایپی اینا هم میدن یا فقط حضوری میشه؟
    من اسمشونو سرچ کردم، فقط این صفحه رو پیدا کردم:
    http://www.daneshir.ir/news_show.aspx?codeNews=435
    شخصی که شما می فرمایید همین ایشون هستن؟
    در مورد تمام نکات دیگه ای که فرمودین، دقیقا خودم هم سعیم همینه. حتی مثال آسیه هم دقیقا مثالی هست که برای خودم می زنم که البته بلافاصله بعدش هم میگم که نه همسرم -خدای نکرده- به بدی فرعونه و نه من به خوبی آسیه. پس هنوز خیلی راه دارم.
    می تونم جسارتا بپرسم که برای شما چقدر این روش ها تاثیر داشت؟ اصلا تاثیری هم داشت؟ یا صرفا بیشتر باعث آرامش خودتون میشه؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 آبان 97 [ 18:56]
    سطح
    66
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    646

تشکرشده 951 در 409 پست

Array
    سلام

همه نگرانی های شما به جا است. حتی امکان داره بدتر از هرچی که فکر می کنید بشوند (یا نشوند). بستگی به دلایل سست شدن اعتقادات شان و همینطور شخصیت، اراده، عزت نفس، غرور، خودآگاهی، دانش و آگاهی درباره خود و میهن و دین و همه چیزهائی که یک انسان در مواجهه با فرهنگ بیگاته و پر زرق و برق فاسد ولی برآورنده نیازهای جسمی، علمی و ... نیاز داره.
    معمولا افراد به دلایلی نظیر آزاد شدن ناگهانی از فضای تنگ و بسته سیاسی، اعتقادی یا تمایلات نفسانی میل به خوش گذرانی، احساس تحقیر و خودباختگی و اینجور چیزها از اعتقادات گذشته شان فاصله می گیرند و سعی در همرنگ شدن با دیگران یا لذت جوئی می کنند. این هم بستگی به مواردی داره که قبل تر گفتم.
    کمبودها و خلاها رو شاید بشه پر کرد ولی تمایلات نفسانی رو خیلی سخته بشه کاری کرد (تقریبا غیرممکن است) آنهم در سن ایشان و محیط و قوانینی که تشویق کننده و هم حمایت کننده انواع رذایل و انحرافات هستند.
    این مشکلات در آینده خیلی نزدیک برای فرزند (ان تان) هم خواهد بود.

شما قبل از هرکاری ببینید همسر شما به چه دلایلی اینطور شده و نقاط ضعف و قوت شخصیتی، اعتقادی و علمی ایشان کدام ها هستند. بعد پی چاره جوئی یا راه کارهای دیگر باشید.

موفق باشید

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamdardi_user نمایش پست ها
    ممنونم از راهنمایی هاتون. اینا دقیقا چیزایی هست که خودم هم بهش فکر می کنم.
    راستش من مشکلم با رعایت کردن این یکی قانون و اون یکی قانون دین نیست. من مشکلم اینه که دارم به همسر بی اعتماد میشم. از این می ترسم. مثلا من ایرانی هایی می شناسم که تو ایران اصلا الکل نمی خوردن، ولی اینجا الان دارن کم کم اصلا معتاد الکل میشن! یعنی بحثم سر نماز و روزه و اینا نیست. نگران کلیت قضیه ام و اینکه ایشون تا کجا می خواد از محیط تاثیر بپذیره. نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
    ممنونم از مشاوری که معرفی کردین. ایشون مشاوره ی تلفنی/تلگرامی/اسکایپی اینا هم میدن یا فقط حضوری میشه؟
    من اسمشونو سرچ کردم، فقط این صفحه رو پیدا کردم:
    http://www.daneshir.ir/news_show.aspx?codeNews=435
    شخصی که شما می فرمایید همین ایشون هستن؟
    در مورد تمام نکات دیگه ای که فرمودین، دقیقا خودم هم سعیم همینه. حتی مثال آسیه هم دقیقا مثالی هست که برای خودم می زنم که البته بلافاصله بعدش هم میگم که نه همسرم -خدای نکرده- به بدی فرعونه و نه من به خوبی آسیه. پس هنوز خیلی راه دارم.
    می تونم جسارتا بپرسم که برای شما چقدر این روش ها تاثیر داشت؟ اصلا تاثیری هم داشت؟ یا صرفا بیشتر باعث آرامش خودتون میشه؟
    آقای سنگتراشان مدیر سایت همدردی هستند و شما می تونید با مشترک آزاد شدن مشاوره تخصصی و مستقیم از ایشون بگیرید.

این روش ها برای من تا حدود زیادی موثر بوده اما یادتون باشه اگر شما تونستید خودتون رو (که کنترل همه زندگیتون در دست خودتون هست و اینکه شناخت کامل از خودتون دارید) از گناه حفظ کنید و واجبات رو کامل انجام بدید اونوقت می تونید امید داشته باشید که روی اطرافیان خود هم موثر باشید.

چیزی که فکر می کنم به شما کمک کنه اینه که تلاش کنید و اجازه بدید همسرتون لذت بودن با شما و همراهی شما رو انقدر داشته باشند که نتونند لحظه ای همراه نبودن با شما رو طاقت بیارند. مثلا مثالش می تونه در غذا خوردن در رستوران حلال و غیر حلال باشه.
    یا همراهی کردن شما در ماه روزه یا همراهی نکردن.
    ....
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

4. 2 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

Eram (شنبه 23 دی 96), صبا_2009 (شنبه 23 دی 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مهر 01 [ 02:09]
    سطح
    61
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 239
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 417 در 195 پست

Array
    سلام. من هم یه دوره از تحصیلاتم رو در آلمان گذروندم. نمی دونم آمار ۵۰ درصد خیانت رو از چه منبعی آوردین. چون برام خیلی جالب بود. در مدتی که اونجا بودم نه تنها یک مورد خیانت ندیدم، بلکه بر خلاف تبلیغاتی که همیشه در ایران در مورد فرهنگ غربی می شد، تحت تاثیر احترام اونها به خانواده، صداقت، یک رویی و کمک کردن به همنوع قرار گرفتم. چیزی که در جامعه ما داره خیلی کمرنگ میشه.
    در هر جامعه ای خیانت وجود داره ولی خب آمارش در ایران هم متاسفانه پایین نیست.
    البته اینجا جای نقد وضعیت جامعه خودمون یا جامعه غربی نیست، فقط خواستم بگم نگاه آدم ها و پذیرش واقعیت خیلی مهم هست. من عاشق وطنم هستم و همیشه سعی می کنم ویژگی های خوبمون رو تبلیغ کنم، ولی واقعیت رو هم نمیشه نادیده گرفت.
    همونطور که خیلی از دوستان اشاره کردن اگر عشق و آرامش در رابطه شما وجود داشته باشه هیچ وقت شوهر شما به سمت رابطه دیگه ای کشیده نمیشه. فرقی نداره که کجای دنیا زندگی کنین. مگر اینکه همسرتون از نظر شخصیتی مشکل داشته باشن که اون هم از طریق نماز و روزه حل نمیشه. یعنی مثلا تنوع طلب باشن. تو سایت همدردی هستن دوستانی که شوهرشون احکام رو رعایت می کنن ولی متاسفانه تنوع طلب هم هستن.
    شما اعتقادات خودتون رو کامل دنبال کنین. حتی در مورد گوشت حلال از همسرتون بخواین که برای شما اون رو تهیه کنه، ولی در مورد همسرتون سخت گیری نکنین. بزارین خودش راه صحیح رو پیدا کنه.
    ویرایش توسط بهاره جون : شنبه 23 دی 96 در ساعت 17:38

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 اردیبهشت 99 [ 17:23]
    سطح
    45
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    532

تشکرشده 229 در 100 پست

Array
    سلام...
    طبیعتا نماز نخوندن همسرتون براتون خوشایند نیست. اما هیچ موقع ندیدم بخاطر نمازنخوندن، پیوند زن و مرد و علاقشون از بین بره.
    لطفا در حدود توانتون تلاش کنید و اگه نتونستید، به خودتون اجازه ندید پیوند مقدسی که دارید، گسسته بشه.

مشکلِ نداشتن علاقه، ربطی به این موضوع نداره. این صرفا بهانه است. مشکل رو هونجا با یک مشاور درمیون بگذارید.
    مردم بخاطر علاقشون امر به معروف انجام میدن. شما دوسشون ندارید و کمکشون میکنید کار خوب انجام بدن؟!

نظر بنده اینه که مشکل ریشه داره و ربطی به نمازخوندن یا نخوندشون نداره... دوری شما، داره روی خودتون اثر میذاره نه ایشون...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)