به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    لطفا اول به یک سوال من جواب بدید آیا شما تنها به نماز و روزه و گوشت حلال خوردن حساسید و ترستون از خیانت هست یا بیشتر نگران این هستید که سهل انگاریهای همسرتون در همه زمینه های دینی اثرات سوء روی زندگیتون داشته باشه؟

راستش تجربه زندگی من شباهت زیادی به شما دارد و برای همین از تجربیات خودم برایتان می نویسم.
    اول از همه ازتون می خوام از یک مشاور مذهبی و معتقد مشاوره مستقیم بگیرید. چون اگر شما ادم مذهبی و معتقدی هستید به مرور زمان که در زندگی پیش میرید و مسایل و نقاط تصمیم گیری بیشتری در زندگیتون پیش میاد ممکنه مشکلاتتون هم بیشتر شه. من خودم در قسمتهایی که زیاد نگرانی داشتم از آقای سنگتراشان مشاوره مستقیم گرفتم.

دوم اینکه این رو بپذیرید که هر کس مسول اعمال خودشه و ما به خاطر اعمال دیگری در اون دنیا پاسخگو نیستیم. اینکه می گویید برکت از خانه می رود شما با اعمالتان باید چبران کنید. مثالش آسیه است و موسی که در خانه کفر بزرگ شد.

سوم مساله ای که بسیار به روح و روان شما کمک می کند این است که سعی کنید آیینه را به سمت خود بگیرید. معایبو گناهان خود زا واکاوی کنید و سعی در رفع آنها و انجام تمام واجبات کنید. این مساله باعث می شود معنویت در خانه شما بیشتر شود و البته شور و شوق شما در انجام اعمال هم بی تاثیر نخواهد بود.

چهارم سعی در رفت و آمد با خانواده ها و یا دوستانی که از نظر مذهبی شباهت زیادی به شما دارند.

اگر در شهری که هستید امکانات مذهبی وجود دارد حضور شما در مراسم مذهبی هم برای کودکتان و هم برای پررنگ کردن معنویت در زندگیتان بسیار خوب است.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

2. 5 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

abs (چهارشنبه 20 دی 96), hamdardi_user (پنجشنبه 21 دی 96), mostafun (چهارشنبه 20 دی 96), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 20 دی 96), بی نهایت (شنبه 23 دی 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)