نوشته اصلی توسط
نازنین 2
عزیزم
حالا که یک سال تلاش کردی تا بتونی توجهشو جلب کنب الان وقتشه که ازش دور شی منظورم اینه که پسرا رو هر چی بهشون بیشتر بی محلی کنی بیشتر بهت جذب می شن
به قول یه دوست ،پسرا عاشق چیزای دست نیافتنیند ، من در مورد شوهرم تقریبا مشکل تو رو داشتم یه مدت خیلی بهش محبت کردم و یه دفه ازش دوری کردم خدا رو شکر تا حدی موفق بودم الان اونه که برای اینکه با من تلفنی حرف بزنه همه ی تلاششو می کنه (آخه اون خیلی ازم دوره)
بهت پیشنهاد می کنم امتحان کنی اگه جواب داد که بهتر
اگر هم جواب نداد باز هم ضرر نکردی

این قبیل توصیه ها که معمولا به همراه آن جملات مشهور "زن فقط باید ناز کند" و "اگر گریزون باشی آویزون میشه"، به خانمها میشود در مورد همه آقایان کارساز نیست، بلکه فقط در مورد آقایانی با همان صفت "آویزون" مفید و موثر است.
فقط مردی ارزش فکر کردن به عنوان یک گزینه برای ازدواج را دارد که علاوه بر داشتن تمام صلاحیت ها و خصوصیات و معیارهای دیگر، "بداند عزت نفس خودش بزرگترین سرمایه وجودی اش به حساب می آید"، مردی که این صفت را نداشته باشد یعنی همان "آویزون"ی که در بالا اشاره کردم واقعا موجود خطرناکی حتی به عنوان یک دوست یا همنشین میباشد چه رسد به عنوان یک همسر.
اما متاسفانه در بعضی از خانمهایی که به علت بعضی خصوصیات ظاهری و باطنی خیلی مورد توجه آقایان قرار میگیرند، آن غریزه میل به ستایش شدن و "به شدت خواسته شدن" که با درایت و منطق تعدیل نشده، باعث میشود که دم به تله چنین مردانی بدهند و با لذت بردن از این آویزانی طرف مقابل که گاهی با قبول شرایط غیر منطقی و ترکمانچای گونه این خانمها برای ازدواج خود را نشان میدهد، به آنها جواب مثبت دهند، ولی تازه بعد از اینکه ان آقایان وارد زندگی این خانمها شدند معلوم میشود که به بهای چند روز و چند ماه لذت بردن از آویزانی این مرد، خود را وارد چه جهنمی کرده اند.
چنین سرنوشتهایی که در جامعه ما کم تعداد هم نیستند موقعی رقم میخورند که آن آقایانی که با وجود داشتن شرایط و صلاحیت کافی برای ازدواج، با حفظ عزت نفسشان، به محض اینکه درخواست ازدواجشان از سوی همین خانمهای مورد توجه، فقط به دلیل ناز کردن غیر منطقی طرف مقابل رد شد، به سرعت او را از ذهن بیرون کرده و به سراغ گزینه بعدی رفته اند.
شاید همین تکرار و تواتر زیاد چنین سرنوشتهایی دلیل بوجود آمدن آن ضرب المثل معروف شده است که "همه چیز تمام ترین زنها، در ازدواج سیاه بخت ترینشان میشوند"
تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.
"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
علاقه مندی ها (Bookmarks)