اون لینک یه فیلم ۲۰دقیقه ای با حجم ۲۸مگابایت هست.باسیستم خودم اون پست قبلیم روامتحان کردم لینکش مستقیما دانلودمیشه_ بازم اینجا لینکش روبرات میذارم:
http://video-subtitle.tedcdn.com/tal...10X-low-fa.mp4
فرض کن میخای با مدیریک سازمان بری صحبت کنی ولی خودت کمی ترس داری این ترس میشه یه مانع روانی درارتباط وممکنه خودشو به این شکل نشون بدهد.مدیرآدم خشکیه،بداخمه،عبوسه.
تاشما حداقل دوبارباشجاعت ومهارت ارتباطی به اتاقش نری وخوب وقابل فهم حرفت روبهش نرسونی نمیشه گفت واقعا عبوس یابداخم هست.
بسیاری ازآدمها هستند باشخصیتهای مختلف مثل وسواسی،ترسو،مغرور،ولی بازهم ،وقتی منطقی وشجاعانه باهاشون ارتباط برقرارکنی خیلی خوب واکنش نشون میدن،خودت هم ازارتباط لذت میبری،
اول این لینک خطای ذهن رو مطالعه کن:
http://www.hamdardi.net/thread-154.html
_من به تجربه شخصی چند تا نکته میگم
.اول اینکه بنظرم خودت هم ازمهارت ارتباطیت ضعیفه وازهرجایی که میتونی نکته وپیام دریافت کن تاقویتربشی.
امادررفتاربا افراد وسواس بخصوص شوهرت اینو مدنظرداشته باش که خودش میدونه نباید به نظافت زیادگیر بده،خودش میدونه باید رابطه جنسی رضایت بخشی باهمسرش داشته باشه خودش میدونه که باید برای درمان بره پیش روانشاس.
لازم نیست ایناروبهش یاد آوری کنی یا طعنه شو بهش بزنی،دربرابر رفتارهاش صبروحوصله داشته باش خودش با افکار خودش همیشه جوابی واسه اشتباهاش داره،مخصوصا هرنکته ای میخوای بهش بگی نباید جنس کلامت شل وباتردید باشه بدتربهمش میریزی،
مثلامیگه حمام نظافت شده؟بگو آره کاملاتمیزشده باچی وچی شستمش؟نگو فکرکنم آره یا؟
توی حرفات باید قاطعیت ومحکم بودن باشه.همانطورکه فرشته مهربان گفتن "اعتبارسازی"کن مثلا بهت میگه چرا بحث رو عوض نکردی پیش پدرم؟بگو تو فرزند بزرگش هستی،میدونم خودت توانای قانع کردنش رو داری اونجا دخالت من نابجا بود؟
این افراد قبل ازاینکه نیازمند نصیحت باشن نیازمند اعتباردهی،شادمانی،وپذیرش همانطورکه هستن،به مرور زمان وقدم به قدم رفتارهاشون بهبودپیدامیکنه.
خانم تنهایی خودت روقویترکن مهارت ارتباطیت روگسترش بده ،مانهایتا یکی دوپست برات بذاریم باز این خودت هستی که بهترازهمه میتونی به خودت کمک میکنی باخلاقیت بیشتر وباور داشتن به استعدادوتوانایهات
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
پ.ن:دو نکته درباب سخنرانی خانم محقق دراون فیلم بگم برای کسانی که تخصصی ترنگاه میکنن:۱
_ایشون گفتن؛اگه نمی توانید چیزی را اندازه بگیرید آن چیزوجود ندارد.این جمله کامل نیست شکل صحیحش اینه
:اگر شما نتوانید چیزی را اندازه بگیرید علم شما کافی نیست.
۲_درپایان حرفاش میگه مذهب ازباوربه ایمان و حقایق غیرقابل فهم به قطعیت رسیده.وازاین به عنوان مثال استفاده کرده.خب احتمالا این خانم مسیحی هست وکافیه شما قسمتهای آخر انجیل فعلی رو درباره حقایق آخر زمان ببینید که چقدرفهمش سخت هست ومعماگونه بیانش کرده والبته متخصصین مسیحیت حتما دفاع خودشون رودارند.
بخشهایی ازمذهب (خودماهم)رازگونه هست وتأکیدمیکنه وقتی متوجه نشدید ایمان بیارید وازکنارش بگذرید نه اینکه رد کنیدیا تفسیرمضر ازش کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)