به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 52
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 10:31]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    اون لینک یه فیلم ۲۰دقیقه ای با حجم ۲۸مگابایت هست.باسیستم خودم اون پست قبلیم روامتحان کردم لینکش مستقیما دانلودمیشه_ بازم اینجا لینکش روبرات میذارم:

http://video-subtitle.tedcdn.com/tal...10X-low-fa.mp4

فرض کن میخای با مدیریک سازمان بری صحبت کنی ولی خودت کمی ترس داری این ترس میشه یه
    مانع روانی درارتباط وممکنه خودشو به این شکل نشون بدهد.مدیرآدم خشکیه،بداخمه،عبوسه.

تاشما حداقل دوباربا
    شجاعت ومهارت ارتباطی به اتاقش نری وخوب وقابل فهم حرفت روبهش نرسونی نمیشه گفت واقعا عبوس یابداخم هست.

بسیاری ازآدمها هستند باشخصیتهای مختلف مثل وسواسی،ترسو،مغرور،ولی بازهم ،وقتی منطقی وشجاعانه باهاشون ارتباط برقرارکنی خیلی خوب واکنش نشون میدن،خودت هم ازارتباط لذت میبری،

اول این لینک خطای ذهن رو مطالعه کن:

http://www.hamdardi.net/thread-154.html

_من به تجربه شخصی چند تا نکته میگم

.اول اینکه بنظرم خودت هم ازمهارت ارتباطیت ضعیفه وازهرجایی که میتونی نکته وپیام دریافت کن تاقویتربشی.

امادررفتاربا افراد وسواس بخصوص شوهرت اینو مدنظرداشته باش که خودش میدونه نباید به نظافت زیادگیر بده،خودش میدونه باید رابطه جنسی رضایت بخشی باهمسرش داشته باشه خودش میدونه که باید برای درمان بره پیش روانشاس.

لازم نیست ایناروبهش یاد آوری کنی یا طعنه شو بهش بزنی،دربرابر رفتارهاش صبروحوصله داشته باش خودش با افکار خودش همیشه جوابی واسه اشتباهاش داره،مخصوصا هرنکته ای میخوای بهش بگی نباید جنس کلامت شل وباتردید باشه بدتربهمش میریزی،

مثلامیگه حمام نظافت شده؟بگو آره کاملاتمیزشده باچی وچی شستمش؟نگو فکرکنم آره یا؟

توی حرفات باید قاطعیت ومحکم بودن باشه.همانطورکه فرشته مهربان گفتن
    "اعتبارسازی"کن مثلا بهت میگه چرا بحث رو عوض نکردی پیش پدرم؟بگو تو فرزند بزرگش هستی،میدونم خودت توانای قانع کردنش رو داری اونجا دخالت من نابجا بود؟

این افراد قبل ازاینکه نیازمند نصیحت باشن
    نیازمند اعتباردهی،شادمانی،وپذیرش همانطورکه هستن،به مرور زمان وقدم به قدم رفتارهاشون بهبودپیدامیکنه.

خانم تنهایی خودت روقویترکن
    مهارت ارتباطیت روگسترش بده ،مانهایتا یکی دوپست برات بذاریم باز این خودت هستی که بهترازهمه میتونی به خودت کمک میکنی باخلاقیت بیشتر وباور داشتن به استعدادوتوانایهات

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    .
    پ.ن:دو نکته درباب سخنرانی خانم محقق دراون فیلم بگم برای کسانی که تخصصی ترنگاه میکنن:۱

_ایشون گفتن؛اگه نمی توانید چیزی را اندازه بگیرید آن چیزوجود ندارد.این جمله کامل نیست شکل صحیحش اینه
    :
    اگر شما نتوانید چیزی را اندازه بگیرید علم شما کافی نیست.

۲_درپایان حرفاش میگه مذهب ازباوربه ایمان و حقایق غیرقابل فهم به قطعیت رسیده.وازاین به عنوان مثال استفاده کرده.خب احتمالا این خانم مسیحی هست وکافیه شما قسمتهای آخر انجیل فعلی رو درباره حقایق آخر زمان ببینید که چقدرفهمش سخت هست ومعماگونه بیانش کرده والبته متخصصین مسیحیت حتما دفاع خودشون رودارند.

بخشهایی ازمذهب (خودماهم)رازگونه هست وتأکیدمیکنه وقتی متوجه نشدید ایمان بیارید وازکنارش بگذرید نه اینکه رد کنیدیا تفسیرمضر ازش کنید.

2. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 بهمن 92), toojih (جمعه 18 بهمن 92), میشل (یکشنبه 13 مهر 93), باران بهاری11 (شنبه 19 بهمن 92), دختر بیخیال (دوشنبه 14 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 اردیبهشت 94 [ 11:20]
    سطح
    37
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    من از امین محترم ممنوم
    کلیه مطالب را چندین بار مطالعه کردم و خیلی خوب بودن
    ولی بعضی مواقع کم میارم و نمی تونم خوب حرف بزنم

مثلا یک مورد اینکه همسرم بنزیین تمام کرده و در اتوبان مانده بود به همراه یکی از دوستانم رفتم براش بنزیین
    بردم

بعد از این که بنزین رسوندم گفتم پس من میرم تو بیا گفت باشه خلاصه من رفتم و دوستمو به منزل رسوندم و زنگ زدم به همسرم که آیا رسیدی و گفتم بیا دنبالم که به منزل برویم

اما متاسفانه ماشین روشن نشده و همان جا مانده بود گفتم خوب به امداد خودرو زنگ میزدی بیاد
    برگشته میگه تو میگی این همه آشنا داری پس کو یکیشو می آوردی میگم این چه حرفی
    یعنی خودت عرضه اینو نداری که من آشناهامو بیارم >>>

میگه نه تو میگی میگی چه ربطی اصلا داره ... خلاصه یکم بحث تا اخر اون لج کرد و گفت اصلن ولش کن میمونم همینجا تا بالاخره یک چیزی میشه ..... بعد من منزل پدرم رفتم و از اونجا یک بکسر هماهنگ کردیم رفت دنبلاش آورده ووووو

بعد بگرشته میگه خودم هم اینو بلد بودم میگم خوب پس چرا انجام ندادی ....خوب انجام میدادی ..... میگه فقط بکسر کرده آورده مگه چرا نیامد تعمیر کنه گفتم مرده میگه هوا سرده تعمیرکارهمون در محل نمیرن فردا صبح میایم درستش میکنم الان ساعت نه شبه هیچ کس نمیاد

حالام یگید من چه کار باید بکنم

مورد بعدی اینکه میگم سه ساله داریم توی این خونه زندگی میکنیم فرش ها رو و پرده ها رو بدیم برای عید بشورن

مقابله میکنه میگه نه اصلا کثیف نیست ما که اصلا خونه نیستم وفقط شب ها هستیم
    میگم چه ربطی داره بالاخره باید شکست سه سال فرش خونه آب نزدیم پرده ها ووووو بقیه فقط در حد ظاهری خونه تگونی کردیم

نمی دونم چه کار باید بکنم ..... آقای امین خواهشا راهنمایی کنید ... من چه مهارتی باید بکار ببرم

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    خانم تنهایی

.شوهرت نباید احساس کنه اقتدارش آسیب دیده، یا داره تهدید میشه

،وقتی درجوابش بهش میگی" خودت عرضه اینو نداری که..."نقطه شروع چالش هست. میتونی بگی نمیتونم تو این سرما کسی روبیارم اینجا هر کسی مشکل خودشو داره..درمورد مقاومت کردنش دربرابرتمیزکردن خونه برای عید،این مشکل اکثرمردهاست تمایل زیادی به این کاراندارن. ۰ولی باعث تعجب هست که شوهرت اینجا تمایلی به نظافت وشستشو نداره..

بعضی بحث هاومشکلاتتون طبیعی هست که نبایدفکرکنی اونم مربوط به مشکل خاص خودت وشوهرت هست..برای قانع کردنش واسه خونه تکونی بهتره اجازه بدی موعدش برسه تو این سرما قانع کردن هرمردی دشواره ولی موعدش که رسید تشویقش کن به کمک کردن و موقعی که کمک میکنه غر زدن هاشو نادیده بگیر..

5. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 19 بهمن 92), shabnam z (سه شنبه 15 بهمن 92), فرشته مهربان (چهارشنبه 16 بهمن 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 21 اسفند 92), باران بهاری11 (شنبه 19 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    میدونم من اصلا ازش انتظار کمک ندارم
    میخوام خودم انجام بدم ولی بازم نمیذاره

انگار بهم اصلا اعتماد نداره
    قبلا روانشناس رفتیم میگه اختلال داره
    حالا خیلی نگرانم نمی دونم چه باید بکنم

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    به نظرم بی اعتماد نیست بهت. شما باید کاری کنی احساس اقتداروباعرضه بودن کنه. بهش اعتبار بده ازخوبیهاش تعریف کن،باسیاست طوری رفتارکن که انگار کار رو خودش انجام داده.بذارپروبال بگیره. باحوصله وبتدریج این کارو کن.قبل ازحرفات باهاش همدلی کن احساسشو درک کن ولی حرف درست رو هم بگو

8. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 28 بهمن 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 21 اسفند 92), باران بهاری11 (شنبه 19 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    ممنونم
    فقط نمی دونم چطور باید اعتبار با عرضه بودن بهش بدم
    متاسفانه پدر شوهرم هم در طبقه بالای ما زندگی میکنه اون هم بعضی مواقع خوردش میکنه

و نمی تونیم بریم جای دیگه ......
    خودم هم حس میکنم مشکل روحی دارم

همش یک حسی درونم هست میگه که تو که نمیخوای ادامه بدی پس چرا تلاش میکنی

یا اینکه برای خونه تکونی همش یک چیزی مثل خوره وجودمو میخوره

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    خانم تنهایی.شما فقط ملزم به این هستی که سهم خودتو در رابطه باشوهرت،سنجیده ومنطقی انجام بدی،رابطه شوهرت باپدرش به خودشون مربوطه.هروقت شوهرت ازت درخواست کرد دخالت کنی، بهش بگو دخالت من میتونه باعث بشه رابطتون بدتربشه پدرت میخاد صداوحرف وجواب خودتو بشنوه. شما نهایتا گاهی اوقات که پدرش گلایه پسرشو پیش تو(یاشوهرت گلایه پدرش) میکنه فقط سوتفاهم نسبت به شخص غایب رو درچند جمله کوتاه ومفید رفع کنی.(بیشترازاین دخالت نکن)

اینجا "حمایت زیادی درماندگی می آموزد"یعنی حمایت زیاد ازشوهرت بخصوص زمانی که پدرش هم هست باعث ضعیف ترشدن شوهرت میشه،چون احساس بالغ بودن رو اون موقع ازش میگیره به نفع اینکه فقط اون لحظه پدرش سرزنشش نکنه.

اما اقتدارشوهرت،همدلی ودادن پروبال بهش: همدلی یعنی بری توی فضای فکری وروحی مخاطبت،خودتو جای او بذاری ببینی چه احساسی داره،دوباره بیای درجایگاه خودت قراربگیری با این تفاوت که وقتی باهاش صحبت میکنی میدونی چه احساسی داره ولی مثلاکاراشتباهشو تاییدنمیکنی.مثلا شوهرت از بیرون میاد با عصبانیت شروع میکنه به ایرادگرفتن از نظافت حموم،تو جوابشو با آرامش ومنطقی بده،یاوقتی آرومترشد و نشستید بهش بگو میدونم چه احساسی داری خودمم قبلاوقتی حس میکردم جایی نامرتبه احساس آشفتگی بهم دست میداد دوس نداشتم کاربعدی روانجام بدم ولی هرجایی یه ظرفیتی برای شستشو وتمیزشدن داره ،یه حدواندازه ی داره،اگه زیادبه اونجابرسم حس میکنم یه انرژی مضاعفی داره ازم گرفته میشه بعدش افسرده وکرخت میشم و ازبقیه کاراغافل میشم.

همدلی تملق وچابلوسی نیست ، چون باعث میشه طرف مقابلت دراشتباه کردن جسورتربشه .اولش ممکنه کمی سخت باشه،شوهرت مث کسی که زمین میخوره وداره بلندمیشه دوس نداره فکرکنه کسی دستشو گرفته حتی وقتی دستشومیگیری،او میخاد فکرکنه توکاری انجام ندادی این خودش بوده بلندشده،مث قضیه خراب شدن ماشین. چون برای یه مرد سخته پیش همسرش فکرکنه اقتداروابهتش ضعیف شده.دارایی ارزشمندش این اقتدارهست.

به هیچ وجه بهش طعنه وزخم زبون نزن.حالا یه مثال از دادن اعتبار:مثلامیخوای قانعش کنی واسه خونه تکونی:بهش میگی اون سال که کمکم وسایلو جابجا میکردی"احساس قوی بودن"بهم دست میداد احساس اینکه چقدر زندگیم روی رونقه،جملاتت باید صادقانه وواقعی باشه اگه مصنوعی باشه فکرمیکنه داری هندوانه میزاری زیربغلش و... . اینجاست که میگن "سخنی که ازدل برآیدلاجرم بردل نشیند"

گاهی ممکنه همدلی کنی وشرایط رودرست کنی ولی فرداش دوباره مشکلی پیش بیاد واز رفتارشوهرت عصبی بشی مدام ذهن سطحیت شروع به سرزنش کردن خودت واوکنه .وسوسه بشی بزنی همه چیو خراب کنی.صبر،حوصله ،تمرین .آرامش وتوکل میخاد. دیروز یه آجرگذاشتی اگه امروزنمیتونی آجربعدی روبذاری حداقل دست نگه دارو آجر دیروزو خراب نکن.اگه یکی دوبار طعم همدلی بره زیر زبونت ذهنت شروع به خلاقیت میکنه وحرفهاوافکاری که نسخه های جدیدهمدلی رو میده،تبدیل میشه به ملکه ذهنت وبعدا به راحت تربه زبونت میاد. نیاز نیست تبدیل به یه آدم دیگه بشی یابخوایی خیلی تخصصی وشیک ظاهربشی.همینطورساده ولی با انرژی وپخته وحرفهای دلنشین ودلپذیر.گاهی اوقات هم کاری نداشته باش بذارتو حال خودش باشه اینجوری خودتم راحتی

.http://www.hamdardi.net/thread-26620.html

11. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

khaleghezey (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array
    سلام
    آقای امین
    من بعد از اینکه مطالب شما رو خوندم و بعضی از مطالب رو زیاد متوجه نشدم ... الخصوص آقای sci اما نتیجه ایی که خودم گرفتم همدلی با همسرم می باشد

و الان هم سعی کردم بیشتر باهاش همدلی کنم ... و اگر افکار منفی سراغم اومد سعی میکنم محکم تر باشم .. اما بضی مواقع میریزم پایین ...

متاسفانه من یک مشکلی هم دارم اینه که وقت پیدا نمکینم برای روابط زناشویی به خاطر همین بعضی واقع مجبور به خود ارضایی میشم ( با تمام شرمندگی و خجالت)

بعدش کلی عذاب وجدان میکشم طوری که به بهانه گیری میپردازم .... و کلی فکر های بد میکنم از خودم خجالت میکشم و بدم میاد از همسرم

13. 3 کاربر از پست مفید tanhai تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 28 بهمن 92), khaleghezey (دوشنبه 28 بهمن 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 21 اسفند 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    سلام خانم تنهایی

مشکل از بدهنی،شروع شدولی الان به دومسأله بنیادی تر رسید

۱_ضعف روابط زناشویی وخودارضایی ۲_نداشتن مهارت همدلی

که این دو مسأله هرکدوم تایپیک جداگانه میخواد.من متوجه نشدم که منظورت از نداشتن وقت در روابط زناشویی چیه؟این یه اصل مهم در روابط زناشویی هست که زن ومرد بایدسعی کنن اینجاکنارهم باشندمگه عذرموقت وموجهی باشه مثل بیماری،و...

کمبودوقت فکرنمیکنم موجه باشه.من بهت پیشنهادمیکنم تایپیک جدا ایجاد کن وفعلا بریکی از دوموضوع بالا تمرکزکن که رفع بشه(درضمن شرم وخجالت ازبیانش باعث میشه مشکل دیرتر رفع بشه کسی اینجا شما روسرزنش نمیکنه

15. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (دوشنبه 28 بهمن 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 21 اسفند 92), بی نهایت (دوشنبه 28 بهمن 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 94 در 53 پست

Array

درسته حق با شما

اما بدهنی وجود دارد ولی الان چند روز که سعی کردم با محبت بیشتر وهمدلی روابطمون بهتر کنم و فکر میکنم بهتر شده فعلن نمیتونم قطعی بگم ....
    منظورم از وقت اینکه در روزهای هفته که اصلا وقت نمیکنیم سر کار و خونه و خوردن غذا .ووووو
    در اخر هفته هم مهمان پدرشوهرم هستیم .. ودر اخر روز یا به مهمانی میرویم یا بیرون و.... بازم امکانش فراهم نمیشه

17. کاربر روبرو از پست مفید tanhai تشکرکرده است .

کاغذ بی خط (چهارشنبه 21 اسفند 92)

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)