به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13
    عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 فروردین 98 [ 11:48]
    سطح
    46
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    1,092

تشکرشده 246 در 78 پست

Array
    مطهره جان خواهش میکنم آرووم باش.
    من واقعا درک میکنم که چه حال بدی داری. واقعا حق داری.
    اوضاع برادرت خیلی ناراننده است.

اول بگم که متاسفم احرف بعضی دوستان تالار مثل خانم she که ایشون رو به عنوان یه دختر بسیار مودب میشناختم. اما اینجا به شما به راحتی میگه خواهرشوهر غول.

مطهره عزیزم. برادرا واسه خواهراشون خیلی عزیزن. بی نهایت . هر خواهری آرزوشه که خوشبختی برادر رشیدشو ببینه . هر خواهری از اینکه ببینه دائم برادرش گرسنه است و افسرده و داغون ، ناراحت میشه. من درک میکنم چون چند برادر دارم.
    متاسفانه همه فکر میکنن خواهرشوهر = غول. در صورتی که من هم خواهرشوهرم و هم عروس که سه تا خواهر شوهر دارم.
    میدونم که خیلی رنج آوره که کسی به برادر آدم سیلی بزنه ، حتی یه غریبه، چه برسه به همسرش.
    ناراحت نباشین. رفتار هر فردی ، شخصیت اون رو نشون میده . شعور و داشته های فهم اون رو نشون میده .
    برادر شما بسیار مرد نجیبی هستند .

اما من حرفم با شماست . خواهش میکنم درک کن که خواهر هستی و نه مادر و نه پدر . به اندازه همون خواهر که هستی، نقش داری . به اندازه همون خواهر که میتونی باید تلاش کنی. خودت رو و جایگاه خودت رو متوجه باش.
    خواهش میکنم اگر میخواهی به برادرت کمک کنی، بفرستش به یه مشاور دیگه . مشاور مجرب. اگر ایشون تشخیص بده ، میتونه مشکل زندگی برادرت رو حل کنه . اگر هم که تشخیص بده که این زندگی رو به پایانه، بهتون طلاق رو میگه . اجازه بدین اوضاع آروم باشه.
    به هیییییییچ عنوان ، در حضور خانواده تون مخصوصآ برادرتون، از همسرشون بد نگویید. هنوز همسر برادر شما هستند.

به برادرتون بگین که هر تصمیمی که او بگیره، شما به تصمیمش احترام خواهید گذاشت. ازشون بخواهید که تو منزل خودشون باشن و فقط شما کمی بهشون سر بزنید. همین .

در آخر هم بگم اگه بعد از همه مشاوره ها و تلاش ها ، این زندگی متلاشی شد بدونید :
    یک پایان تلخ ، بهتر از تلخی بی پایانه....

- - - Updated - - -

مطهره جان خواهش میکنم آرووم باش.
    من واقعا درک میکنم که چه حال بدی داری. واقعا حق داری.
    اوضاع برادرت خیلی ناراننده است.

اول بگم که متاسفم احرف بعضی دوستان تالار مثل خانم she که ایشون رو به عنوان یه دختر بسیار مودب میشناختم. اما اینجا به شما به راحتی میگه خواهرشوهر غول.

مطهره عزیزم. برادرا واسه خواهراشون خیلی عزیزن. بی نهایت . هر خواهری آرزوشه که خوشبختی برادر رشیدشو ببینه . هر خواهری از اینکه ببینه دائم برادرش گرسنه است و افسرده و داغون ، ناراحت میشه. من درک میکنم چون چند برادر دارم.
    متاسفانه همه فکر میکنن خواهرشوهر = غول. در صورتی که من هم خواهرشوهرم و هم عروس که سه تا خواهر شوهر دارم.
    میدونم که خیلی رنج آوره که کسی به برادر آدم سیلی بزنه ، حتی یه غریبه، چه برسه به همسرش.
    ناراحت نباشین. رفتار هر فردی ، شخصیت اون رو نشون میده . شعور و داشته های فهم اون رو نشون میده .
    برادر شما بسیار مرد نجیبی هستند .

اما من حرفم با شماست . خواهش میکنم درک کن که خواهر هستی و نه مادر و نه پدر . به اندازه همون خواهر که هستی، نقش داری . به اندازه همون خواهر که میتونی باید تلاش کنی. خودت رو و جایگاه خودت رو متوجه باش.
    خواهش میکنم اگر میخواهی به برادرت کمک کنی، بفرستش به یه مشاور دیگه . مشاور مجرب. اگر ایشون تشخیص بده ، میتونه مشکل زندگی برادرت رو حل کنه . اگر هم که تشخیص بده که این زندگی رو به پایانه، بهتون طلاق رو میگه . اجازه بدین اوضاع آروم باشه.
    به هیییییییچ عنوان ، در حضور خانواده تون مخصوصآ برادرتون، از همسرشون بد نگویید. هنوز همسر برادر شما هستند.

به برادرتون بگین که هر تصمیمی که او بگیره، شما به تصمیمش احترام خواهید گذاشت. ازشون بخواهید که تو منزل خودشون باشن و فقط شما کمی بهشون سر بزنید. همین .

در آخر هم بگم اگه بعد از همه مشاوره ها و تلاش ها ، این زندگی متلاشی شد بدونید :
    یک پایان تلخ ، بهتر از تلخی بی پایانه....

2. کاربر روبرو از پست مفید مهربونی... تشکرکرده است .

she (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 02:11]
    سطح
    74
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 292
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,329

تشکرشده 1,605 در 532 پست

Array
    سلام. متاسفم. وقتی نوشته های شما رو خوندم حتی عنوان تاپیک شما به شدت منو عصبانی کرد و نتوستم اون پست رو ننویسم. بابت لحن تندم که برای من خیلی کم اتفاق می افته عذرخواهی می کنم. هم از شما، هم از سایر اعضای تالار و هم از مدیران همدردی.

من با دخالت های خواهرشوهرهام توی زندگیم مواجه هستم که سه سال به زندگی من به شدت آسیب رسونده. امیدوارم منو درک کنی. اما من هم برادر دارم و برام خیلی عزیزه. می فهمی که نگران برادرت هستی. اما باور کن که این راهش نیست! امیدوارم که یه مشاور خوب پیدا کنند و بتونن مشکلاتشون رو حل کنند. دلسوزی شما و دفاع تون از برادرتون اوضاع رو بدتر می کنه. البته این نظر منه.

4. کاربر روبرو از پست مفید she تشکرکرده است .

veis (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 مهر 92 [ 19:37]
    سطح
    1
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    2

تشکرشده 9 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط nana0cute نمایش پست ها
    از نوشته هاتون مشخصه که یه سری چیزا رو نمی دونید
    زن در اسلام به هیچوجه موظف نیست که کارهای خونه رو انجام بده حتی اگه بخواد انجام هم بده می تونه طلب از شوهرش مزد کنه شما می فرمایید که زن برادرتون از خانواده پولداری هستند مطابق قوانین شرع و اسلام برادر شما موظفه برای همسرش خدمتکار هم بگیره اگه باور ندارید از علمای دینی بپرسید..اینکه ایشون از نظر شما به خوشگذرونی مشغول هستند یا رفتار مناسبی ندارند به شما یا دیگران مربوط نیست فقط به خودشون و شوهرشون مربوطه, درمورد اینکه ایشون می خوان شوهرشون با شما ارتباط نداشته باشه یا 1-به دید نامناسب ایشون و پیش فرض های ذهنی ایشون ممکنه ربط داشته باشه 2- یا شما و خانواده تون واقعا کاری کردید که زن برادرتون روی روابط شوهرشون با شما حساس شدند...
    شما هم حساسیت برادرتون رو با این جمله "زنت نمی خواد با ما رابطه داشته باشی نداشته باش" افزایش دادید...برادرها روی خواهراشون حساسند و یه مرد وقتی ببینه خواهرش با حالت تاثر این حرف رو می زنه نمی تونه نسبت به زنش عصبانی نشه(مخصوصا توی ایران)
    شما یه حرف زدید که یه معنا داشته با حرکاتتون عکسش رو به برادرتون القا کردید...میزان و نوع احترام توی خانواده ها با هم فرق می کنه توی یه خانواده اعضای خانواده با یه سری جملات محبتشون رو نشون می دن بقیه با یه لحن دیگه...من یه برادر دارم ازش تشکر می کنی می گه خواهش می کنم خنگول! برادر دومی من در حالت مشابه می گه "زر زیادی می زنی ها"(یعنی تشک لازم نیست وظیفمه) برادر سومی می گه قابلی نداشت ...
    اگه توی یه خانواده شلوغ بزرگ شده باشید پرسرو صدا و شلوغ هستید اگه توی یه خانواده آروم ,آروم و بی سر و صدا هستید و آروم حرف می زنید تفاوت فرهنگی شما و خانواده زن برادرتون اینجا خودش رو نشون می ده
    شما که از ریشه مشکلات اونا خبر ندارید بهتره نه در ظاهر و نه در باطن توی مسائل اونها دخالت نکنید
    برادر شما می خواد زنشو طلاق بده بده شما اون وسط آتیش نسوزونید..
    به عنوان دختری که خواهر شوهر دو تا عروسه بهتون می گم هیچ خانواده اسم و رسم داری دختر باکره رو به مرد زن طلاق داده نمی ده تهرانی های اصیل یه ضرب المثل جالبی توی این زمینه دارن که می گه زن مرده رو زنش بده زن طلاق داده رو....بقیه ش رو می تونید بپرسید
    معمولا توی جامعه ما خصوصا جامعه سنتی اعتقاد دارن کسی که یکبار زنش رو طلاق می ده ممکنه دختر اونا رو هم بعد از یه مدت زندگی طلاق بده و برای همین حتی اگه شما هزاربرابر بیشتر از اینجا هم زبون بریزید و خواستگاری برید هیچ خانواده اصیلی راضی نمی شه مگه اینکه برادر شما فوق العاده ثروتمند باشه که با توجه به نوشته های شما نیست یا دختری از خانواده های پایین تر از سطح خودتون پیدا کنید
    با سلام .
    من کلا نظرات شما رو رد میکنم . شاید در اسلام بگن وظیفه زن نیست که غذا درست کنه. ولی دور و ورتون رو نگاه کنید. اینجا ایرانه از هر کسی تو خیابون بپرسی .ظیفه زن چیه میگه خانه داری و شوهرداری . که متاسفانه با چیزهایی که مطهره فرمودند . زند داداششون هیچ کدوم از اینا رو نداره. در اسلام کجاش گفته زن به مردش سیلی بزنه؟ کجاش گفته به مردش اهمیت نده؟ کجاش گفته زن شوهرشو جلو دیگران ضایع کنه؟ کجاش گفته زن جلو دیگران با شوهرش صحبت کنه؟ کجاش گفته زن با دوستاش هر روز مهمونی بگیرن و شوهرشو از خونه بیرون کنن؟ کجاش گفته زنی که شوهر داره بره یه مرد دیگه رو دوس داشته باشه؟
    شما فقط همین موضوع کارخونه رو در نظر گرفتی . در صورتی که در ایران اینچنین چیزی نیست . فرهنگ تو ایران این گفته اسلام رو نقض میکنه.
    یه نگاه به زندگی حضرت فاطمه(ع) بیندازید. بعد از حقوق زن حرف بزنید.
    بعدشم کی گفته زن باکره به یه مردی که زنشو طلاق دادن نمیدن؟
    وقتی یه مرد کار داشته باشه خونه داشته باشه خوش اخلاق باشه سنشم زیر سی باشه دخترا باکره قربونشم میرن . من هزارتاشو دیدم و میشناسم.
    الان دیگه این چیزا مهم نیست الان دیگه زن به آدم معتاد و بیکار نمیدن .
    فکر کنم احیانا شما ایران نیستی یا ایرانی نیستی.

-------------------------

و اما مطهره جان . متاسفانه تو این جامعه هر زنی که دلسوز برادرش باشه اطرافیانش میگن خواهر شوهره زندگی برادرشو خراب کرده.

پس سعی کنید برادرتون رو اصلا چیزی بهش نگید ولی کاری کنید که خودش بفهمه باید چیکار کنه. با رفتارتون با شوهرتون . کاری کنید زندگی چن تا زوج موفق رو ببینه .
    اینجوری دیگه کسی نمیگه خواهرش بهش گفته زنشو طلاق بده.
    یا حق.
    ویرایش توسط arash0930 : پنجشنبه 25 مهر 92 در ساعت 01:35

6. کاربر روبرو از پست مفید arash0930 تشکرکرده است .

اثر راشومون (پنجشنبه 25 مهر 92)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)