به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 38
    عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 آبان 92 [ 23:58]
    سطح
    8
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    17

تشکرشده 68 در 33 پست

Array
    یه مدت ازش دور باش و بهش فکر نکن و خودتو با بقیه ادما سرگرم کن ببین هنوز دلت براش تنگ میشه یا نه
    زنا از مردای دهن بین که هر حرفی رو مردم در مورد زنشون میزنن بعد میان تو سر زنشون میکوبن متنفرن
    مثه اینکه یه مرد بیاد بگه همه میگن م از تو سرترم و وووووووووو

اگه انقد حرف مردم مهمه ازدواج نکن بذار اونم راحت زندگی کنه ..

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 اسفند 92 [ 21:31]
    سطح
    14
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 76 در 56 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوست عزیز شما با بهترین دخترم ازدواج کنی بهترین مجلس داشته باشی بهترین جهاز خانمت داشته باشه تش مردم میگن حالا ببینیم اینا با اینهم ریخت پاش خوشبخت میشن یا نه کلا دارم برات میگم مردم دنبال حرفن برای حرف زدن. حرفم میاد میره چند وقت بعد یک سوز دیگه پیدا میکنن از شما یاد شون میره حرف مردم باد هواست عزیزم.ولی اینکه نمیدونی عشق یا عادت برو بهش بگو چند وقت میخوام فکر کنم بهتر کمی رابط رو کم کنیم اگه عشق باشه خودت میفهمی اگه عادت باشه راحت میتونی عادتو عوض کنی عذابم نمیکشی ولی اگه عشق باشه عذاب میکشی نمیتونی دوریشو تحمل کنی

3. کاربر روبرو از پست مفید niloo1 تشکرکرده است .

PAPA1 (چهارشنبه 16 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 اسفند 92 [ 23:22]
    سطح
    11
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نیلوفر عزیز در طی این 6 ماه که باهم هم دانشگاهی و هم کار هم هستیم تصمیم گرفتم یک هفته ازش فاصله بگیرم.به معنای واقعی جهنم بود زندگی برام.جهنم به معنای واقعی.اما به نظرتون این یک هفته زمان مناسبی بوده برای شناختن اینکه من عاشقشم یا نه؟
    خداییش از بس از این حرفا شنیدم که ببین واقعا عاشقشی یا یه عادته خودم دارم به شک میفتم.منی که بینهایت دوستش داشتم از بس از این حرفا شنیدم و به جواب این سوال فک کردم واقعا خوودم دارم به شک میفتم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 31 تیر 92 [ 18:54]
    سطح
    20
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    214

تشکرشده 192 در 82 پست

Array
    من با حرف دوستانی که میگن همه یکرنگ و یک شکلیم موافقم. البته تا زمانی که تعاملی مثل ازدواج صورت نخواد بگیره آدم باید برای همه انسانها ارزش قائل باشه. ولی شما فکر کن بعد ازازدواج باید با کل خانواده این دختر فامیل بشی. با فرهنگ و آداب رسومشون باید کنار بیای. الان هم که جامعه ما نسبت به مردم افغانستان فکر روشنی نداره. آره مثلا اگه میخواستی از سوئیس زن بگیری در دهن فامیلو نمیشد بست که فلان کس عجب شانسی آورد تو زندگیش و چه دختری نصیبش شد. ولی این دختر طفل معصوم جواهر هم باشه همه میگن بابا افغانیه.
    مثل این میمونه برای من نوعی موقعیت ازدواج تو پاریس پیش بیاد. کل فامیل پسره بگن عروسمون تروریسته. خب معلومه که باید با کل ایل و تبارش به خاطر من قطع رابطه کنه اون آدم.
    خلاصه ازدواج آدم هرچی از نظر قومی و ملیتی و مذهبی و فکری و فرهنگی نزدیک تر باشه موفق تره.

6. کاربر روبرو از پست مفید sara.s تشکرکرده است .

شیدا. (جمعه 28 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 98 [ 13:14]
    سطح
    46
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    109

تشکرشده 177 در 70 پست

Array
    به نظر منم ازدواج با اون خانم اشتباهه دوست عزیز...دختر فقط ایرونی..مخصوصا واسه ازدواج که اصلا قابل ریسک کردن وشوخی نیستش...

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara.s نمایش پست ها
    من با حرف دوستانی که میگن همه یکرنگ و یک شکلیم موافقم. البته تا زمانی که تعاملی مثل ازدواج صورت نخواد بگیره آدم باید برای همه انسانها ارزش قائل باشه. ولی شما فکر کن بعد ازازدواج باید با کل خانواده این دختر فامیل بشی. با فرهنگ و آداب رسومشون باید کنار بیای. الان هم که جامعه ما نسبت به مردم افغانستان فکر روشنی نداره. آره مثلا اگه میخواستی از سوئیس زن بگیری در دهن فامیلو نمیشد بست که فلان کس عجب شانسی آورد تو زندگیش و چه دختری نصیبش شد. ولی این دختر طفل معصوم جواهر هم باشه همه میگن بابا افغانیه.
    دختری که در ایران به دنیا اومدهدختری که زبانش فارسی هستدختری که از بعضی هموطنان ایرانی از نظر زبان و آداب و رسوم و ... به خیلی از ما نزدیکترهچطور شما با یک نفر از سویئس مقایسه می کنی سارا جان؟
    مساله سنخیت و هم زبان و هم فرهنگ بودن مهمه یا مساله اعتبار پاسپورت؟ اتفاقا اگر این خانم از سوئیس بود من بهشون می گفتم تامل کنتفاوت فرهنگ و زبان و ... چیزی نیست که نادیده گرفته بشه.
    البته اگر برای خوشامد فامیل ازدواج می کنه و یکی از معیارهای انتخاب همسرش این هست که کل فامیل راضی باشند بد نیست یک سفر هم بره سوئیس.

من سه تا دوست افغانی دارم ( یکی بزرگ شده ایران و دو تا بزرگ شده افغانستان) که خیلی هم باهاشون راحتم و از همه نظر مثل دوستان ایرانی من هستند. اتفاقا بعد از آشنایی با اونها بیشتر متوجه شباهت و نزدیکی فرهنگشون با ایرانیها شدم.

شاید بشه گفت ازدواج با یک افغانی مثل ازدواج با دختری از یک شهر دیگه در ایران هست. تفاوتها در این حد است.
    نمی گم قطعا این ازدواج موفق و درسته. ولی قابل بررسی است و افغانی بودن اون دختر مانع جدی این ازدواج نیست.

- - - Updated - - -

اما این دوستمون هم بهتره روی حساب عشق و عاشقی تصمیم نگیرهمعیارهاش را مشخص کنه و بررسی کنه بعد تصمیم بگیره.

9. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

مهرانا9 (شنبه 29 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آبان 92 [ 23:37]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 101 در 50 پست

Array
    سلام
    این نظر شخصی من هست می تونه غلط باشه می تونه صحیح... اما این اصلا به این ربط نداره که اون خانم کی هست بلکه مستقیماً به این مربوطه که شما کی هستی، شما یک نگاهی به زندگی خودت بنداز ببین تا الان که به این سن و سال رسیدی چقدر توانستی کارهایی را انجام بدی که با آنچه در جامعه رایج هست ( می گم رایج یعنی هر چیز رایجی الزاما صحیح نیست) متفاوت است. چقدر به بلوغ فکری رسیدی. چقدر به خانواده ات وابسته هستی. چقدر توان مقاومت در برابر یازتابهای منفی جامعه را داری که ببخشید این اصطلاح را به کار می برم که جا نزنی وسط راه چرا که این دختر مثل هر انسانی مثل هر دختری بدون در نظر گرفتن ملیتش و خانواده اش می خواد به شما تکیه کنه و مورد جمایت بی قید و شرط شما به عنوان مرد زندگیش قرار بگیره. تازه به خاطر این مواردی که گفتی نیاز داره اگر بقیه مردا 10 تا هوای خانومشونو دارن شما 11 تا هواشو داشته باشی مثلا. پس اول بشین کلاهتو قاضی کن ببین چقدر توان مقاومت در برابر فشار جامعه و خانواده را داری و اگر می بینی این توان را نداری حتی اگر دوستش داری به یک صورتی که کمترین آسیب را به شخصیت و احساسش بزنی بذار بره از زندگیت بیرون. اما اگر می بینی یک آدمی هستی که تحمل اینو داری پس فردا بشنوی بچه ها توی مدرسه به بچه ات گفتن مادربزرگش افغان هست و شما توانشو داری بچه اتو بغل کنی و آرومش کنی و یادش بدی آدمهای دنیای خدا خیلی تفاوتها با هم دارن و اونم باید قوی باشه و حانواده اش را با همه تفاوتها بپذیره و دوستشون داشته باشه، و باز سرتو بالا بگیری و به زندگی لبخند بزنی حتما برو و همسر این خانم باش.
    سارا راست میگه چرا در یک محیط مجازی ازش دفاع نکردی حتی؟!
    میشه رفت یک کار دیگه ای خلاف کارهای عادی جامعه انجام داد و آدم خودشو یه محک بزنه ببینه توی این میدون چند مرده حلاجه!!! شوخی نداره به خدا یکی از سخت ترین کارها همینه و تنها در صورتی می تونی ادامه بدی که به باور رسیده باشی و توی لحظه هایی که شرایط باعث میشه کم بیاری بازم سرتو بالا بگیری و از زندگیت لذت ببری.

- - - Updated - - -

سلام
    این نظر شخصی من هست می تونه غلط باشه می تونه صحیح... اما این اصلا به این ربط نداره که اون خانم کی هست بلکه مستقیماً به این مربوطه که شما کی هستی، شما یک نگاهی به زندگی خودت بنداز ببین تا الان که به این سن و سال رسیدی چقدر توانستی کارهایی را انجام بدی که با آنچه در جامعه رایج هست ( می گم رایج یعنی هر چیز رایجی الزاما صحیح نیست) متفاوت است. چقدر به بلوغ فکری رسیدی. چقدر به خانواده ات وابسته هستی. چقدر توان مقاومت در برابر یازتابهای منفی جامعه را داری که ببخشید این اصطلاح را به کار می برم که جا نزنی وسط راه چرا که این دختر مثل هر انسانی مثل هر دختری بدون در نظر گرفتن ملیتش و خانواده اش می خواد به شما تکیه کنه و مورد جمایت بی قید و شرط شما به عنوان مرد زندگیش قرار بگیره. تازه به خاطر این مواردی که گفتی نیاز داره اگر بقیه مردا 10 تا هوای خانومشونو دارن شما 11 تا هواشو داشته باشی مثلا. پس اول بشین کلاهتو قاضی کن ببین چقدر توان مقاومت در برابر فشار جامعه و خانواده را داری و اگر می بینی این توان را نداری حتی اگر دوستش داری به یک صورتی که کمترین آسیب را به شخصیت و احساسش بزنی بذار بره از زندگیت بیرون. اما اگر می بینی یک آدمی هستی که تحمل اینو داری پس فردا بشنوی بچه ها توی مدرسه به بچه ات گفتن مادربزرگش افغان هست و شما توانشو داری بچه اتو بغل کنی و آرومش کنی و یادش بدی آدمهای دنیای خدا خیلی تفاوتها با هم دارن و اونم باید قوی باشه و حانواده اش را با همه تفاوتها بپذیره و دوستشون داشته باشه، و باز سرتو بالا بگیری و به زندگی لبخند بزنی حتما برو و همسر این خانم باش.
    سارا راست میگه چرا در یک محیط مجازی ازش دفاع نکردی حتی؟!
    میشه رفت یک کار دیگه ای خلاف کارهای عادی جامعه انجام داد و آدم خودشو یه محک بزنه ببینه توی این میدون چند مرده حلاجه!!! شوخی نداره به خدا یکی از سخت ترین کارها همینه و تنها در صورتی می تونی ادامه بدی که به باور رسیده باشی و توی لحظه هایی که شرایط باعث میشه کم بیاری بازم سرتو بالا بگیری و از زندگیت لذت ببری.

11. کاربر روبرو از پست مفید مهرانا9 تشکرکرده است .

شیدا. (شنبه 29 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 30 بهمن 94 [ 13:54]
    سطح
    33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    85

تشکرشده 129 در 66 پست

Array
    یه سوال دارم چراشماپسرهاقبل ازاینکه پیشنهاداشنایی بدیدودخترو وابسته کنیدفکرنمیکند؟
    امادررابطه بااون خانم بنظرم یه مدت مثلایه هفته دوهفته ازایشون هم بخوایدکه باهم درارتباط نباشیدحتی یه اس ام اس بعدخوب فکرکنیدبببینیدبه دردهم میخوریدیانه
    چراشمااینقدردهن بین هستیدوقتی هم بهتون میگن جبهه میگیریدمن دهن بین نیستم
    شمامیخوایدبااون خانم ازدواج کنیدشمامیخوایدباهاش زندگی کنیدباحرف مردم چیکارداریداگه نمیتونیدباحرف مردم کناربیاییدبااحساسات دختربیچاره بازی نکنید

13. کاربر روبرو از پست مفید matinalone تشکرکرده است .

شیدا. (شنبه 29 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 18:10]
    سطح
    16
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    216

تشکرشده 138 در 59 پست

Array
    حرف مردم چه ارزشی داره؟؟ من توی 25 سال سن هیچی یاد نگرفته باشم یه چیزو خیلی خوب فهمیدم اونم اینه که اگه کاری و فکر کنم درسته (نه کله شق بازی هااا) دیگه کاری ندارم صغری کبری حسن حسین پشت سرم چی می گن...به چشم دیدم خیلی ها مثلا وقتی می شنون فلانی ازدواج کرده سریع می گردن یه عیبی ایرادی پیدا کنن و بگن...مثلا عروس قدش کوتاست ...داماد کچله چمیدونم شکم گندس....واقعا چه ارزشی داره این حرفا میاد و میره اما تو میمونی و یه عمر حسرت که اگر اون دختر رو فارغ از معیار ملیتش سنجیده بودم شاید خوشبخت می بودم...معیارهای دیگه ای واسه ازدواج مهمه که اونارو باید ببینی...همون ادما که پشت سر حرف می زنن وقت ازدواج خودشون با یه ادمایی ازدواج می کنن که ادم میمونه این همونه که این اداهارو در میاورد میگفت پیف پیف بو میدین!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

حرف مردم چه ارزشی داره؟؟ من توی 25 سال سن هیچی یاد نگرفته باشم یه چیزو خیلی خوب فهمیدم اونم اینه که اگه کاری و فکر کنم درسته (نه کله شق بازی هااا) دیگه کاری ندارم صغری کبری حسن حسین پشت سرم چی می گن...به چشم دیدم خیلی ها مثلا وقتی می شنون فلانی ازدواج کرده سریع می گردن یه عیبی ایرادی پیدا کنن و بگن...مثلا عروس قدش کوتاست ...داماد کچله چمیدونم شکم گندس....واقعا چه ارزشی داره این حرفا میاد و میره اما تو میمونی و یه عمر حسرت که اگر اون دختر رو فارغ از معیار ملیتش سنجیده بودم شاید خوشبخت می بودم...معیارهای دیگه ای واسه ازدواج مهمه که اونارو باید ببینی...همون ادما که پشت سر حرف می زنن وقت ازدواج خودشون با یه ادمایی ازدواج می کنن که ادم میمونه این همونه که این اداهارو در میاورد میگفت پیف پیف بو میدین!!!!!!!!!

15. کاربر روبرو از پست مفید unknown girl تشکرکرده است .

شیدا. (شنبه 29 تیر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 اسفند 92 [ 23:22]
    سطح
    11
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    وقعا ممنون از حرفای قشنگتون.
    ببینید برای اینکه یک چیزایی تو ذهنتون روشن بشه در مورد رابطه ما باید بگم که:
    اولان اون دختر از اول زندگیش ازان بزرگ شده.
    شناسنامش ایرانیه.
    خانوادش از نظر مالی جز قشر مرفه این جامعه هستن.(ماشین زیر پاشون 400 میلیون قیمتشه) اینو گفتم که بدونید نباید با افغانی های دیگه که اومدن ایران مقایسه کنید.
    باباش کلی مسجد و مدرسه ساخته تو این مملکت.
    و اما خودش:
    هم رشته ایه منه.
    از نظر اهداف و علایق فوق العاده نزدیک بهم هستیم.
    70 درصد خصوصصیاتی که من دوست دارم را داره.
    و جالب تر اینجاس که هم خودش و هم خانوادش از افغانی ها متنفرن و خودشون رو ایرانی میدونن.
    دختر بسیار محکم و توانمندیه.
    و از نظر چهره هم کاملا مثه ما ایرانی ها هستن.

البته اینم بگم که یک سری تفاوت های اخلاقی هم داریم که خب فک میکنم بین همه زن و شوهرا هست.
    ویرایش توسط moh.moh : شنبه 29 تیر 92 در ساعت 03:36

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)