به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 اردیبهشت 93 [ 11:46]
    سطح
    15
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم نمایش پست ها
    اون خانوم ها هیچ مشکلی ندارن .مشکل خود شما هستی و انتخاب هات و رابطه هات . خواهشا مسولیت اشتباهات خودتو بپذیر و اون گردن کسی ننداز . ببین خودت چقدر در اشتباه هستی

لطفا اشتباهم چیه؟؟؟؟میگی به من؟؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط هدف نمایش پست ها
    خب شما با 7-8 نفر بودی که آدم درست پیدا کنی ؟ خب ؟
    حتما اون دختره هم با 5-6 نفر بوده تا آدم درست پیدا کنه دیگه ! شما هم که درست نبودی در نتیجه زد زیرش
    معادلم درست بود ؟

دوست عزیز و خوب من
    عزیز من که هم زمان با 7-8 نفر نبودم که اینجوری به من میگی من گفتم با همه اینایی که بودم اینا میومدن طرف من جز یکی منم فقط می خواستم که با هاشون بمونم تا اخرش ولی همه اینای که میگم با خودشون درگیر بودن می فهمی؟؟؟؟؟؟من نه خیانتی چه از نظر عاطفی به اینا کردم و نه جنسی و همیشه هم احترامشونو نگه داشتم ولی اخرش اینجوری میشه به عقیده من دوستی که از تو خیابونو و پارک شروع میشه هیچ فایده ای نخواهد داشت؟؟؟؟؟؟درسته؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم نمایش پست ها
    اون خانوم ها هیچ مشکلی ندارن .مشکل خود شما هستی و انتخاب هات و رابطه هات . خواهشا مسولیت اشتباهات خودتو بپذیر و اون گردن کسی ننداز . ببین خودت چقدر در اشتباه هستی

مشکل شما دختر خانوما اینه فقط اشتباهات و از دیدگاه ما پسرا می بینید ولی اینو بدون با این نفراتی که من با هاشون بودم من هیچ مشکلی براشون پیش نیاوردم اونا بودن که خودشون قبر خودشونو میکندن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط gelareh نمایش پست ها
    تجربه کافی برای ازدواج سالم با 7-8 دختر که سهله با تمام دخترهای شهرت هم دوست بشی بدست نمیاد..مهارت شوهر و زن خوب بودن مستلزم داشتن یک رابطه صاف.شفاف.روشن و متعهدانه است که طرفین اگه عاقل باشن در طول زندگی در کنار هم این مهارتها رو یاد میگیرن و به کار میبندن...برادر عزیزم دچار اشتباه نشو.نمیتونی با دوستی با چند دختر به این نتیجه برسی و نگران بشی که همه همینطورن یا مثلا همسر آیندت قطعا این مدلیه....چون دخترهای هم سن شما هم قطعا ازین روابط صرفا خوشی دوره ای.صرف کردن وقتهای خالی و آوردن هیجان به زندگی رو میخوان.تعمیم دادن رفتار در دوستیهای موقت به کل زندگی دو تا آدم در آینده یه کار اشتباهه...اینکه شما طالب این دوستیها چه از نظر تعداد و چه نوع و کیفیت هستید مسئله ای شخصی و به خودتون مربوطه.اما میخواستم اینو بهتون بگم که اگه فکر میکنید با این دوستیها زن آینده تونو بهتر میشناسین یا خودتون شوهر بهتری میشین اشتباهه...شاد باشید

با تشکر از گلاره عزیز تموم حرفات زیبا بوده و درسته مشکل از من بوده که رفتم به این سمت و سو ولی وقتی خود شما یا هر دختری با یکی باشی و طرف مقابلت بهت پیشنهاد بیشرمانه ای بده یا میتونی احساساتتو زیر پا بذاری جواب رد بدی بهش و از زندگیت پرتش کنی بیرون یا قبول میکنی چون دوستش داری و بهش وابسته ای و میترسی بات تموم کنه ولی من خوشم نمی یاد طرف من اینجوری منو بخواد برا این موضوعات و جالب تر از این اینه که چندی از این دوستان که این پیشنهاد و میدادن اهل نماز و عبادت بودن ایا این درسته برای یه دختر ...چه عرض کنم چندین دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی تموم حرفات حرف خودم بوده و همیشه من این حرفارو به دوستام هم میزنم که عشق این دوستی هارو دارن به هر حال تشکر ازت دوست خوبم:)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها

palazgolakhگرامی

به همدردی خوش آمدی

برای ما روشن نکردی که هدفت از این رابطه ها چی بوده ؟ دنبال یه آدم درست از جنس متفاوت می گشتی برای چی ؟ برای ازدواج ؟

در هر صورت به نظر میرسد که خود شما هم پی به اشتباه بودن این روابط و احتمال بسیار ضعیف برای پیدا کردن دختر مناسب جهت زندگی از راه ارتباط دوستی

و اینگونه روابط برده ای . اگر درست تشخیص داده باشم و به این نتیجه رسیده ای که بسیار درس مفیدی گرفته ای .

این یک واقعیت در جامعه امروزی هست که غالب دختر و پسرهایی که دنبال دوستی میروند آسیب می بینند و مهمتر اینکه متأسفانه غالب این روابط با هدف خوش

گذرانی و یا پاسخ دادن به فانتزیهای رقابتی با همسالان شکل ممی گیرد
    . تا به تصورشان کم نیارند . و ....... همه اینها روشن می کند
    اگر در پی پیدا کردن

همسرمناسب از این طریق بوده ای راهت اشتباه بوده
    و حالا که تجربه کردی این نتیجه طبیعی را داشته باش که از کسانی که تن به این روابط می دهند جز آنچه از

آنهادیده ای انتظار نداشته باش . دخترانی که شما نتظار نجابت و معرفت و خانمی ازشون داری وارد این رابطه ها نمیشوند بنا براین نباید انتظار داشته باشی

از لبیک گویان دوستی یا مهمتر از همه داوطلبان دوستی با شما آنچه می پسندی ببینی و آنچه قبیح شمردی نبینی و از شما نخواهند .

امیدوارم همانطور که اشاره کردی از راه درست و از طریق خانواده ، زمانی که موقعیت ازدواجت فراهمه اقدام کنی البته با دقت کافی در شناخت

درست و عمیق و قبل از آن شناخت خودت و خواسته ها و روحیاتت و تنظیم معیارهایت برای انتخاب مناسب

موفق باشی

با تشکر از دوست خوبمون سرپرست این سایت با حال بله درست فکر کردی و تموم حرفات درست است ولی من درسی عبرت گرفتم که نگو:Dمیدونم همه دخترا اینجوری نمیتونن باشن خودمم خواهر اینا ندارم بفهمم احساساتشون چه مدلیه ولی من دیگه تن به این دوستی ها نمی دم و طبق گفته های گرانبهام;)ازدواج سنتی خیلی بهتره چون اینجوری عشق بین هردو به اوج می رسه و قصد من هم از این دوستی ها پیدا کردن یک ادمی که به تریپ ما بیاد ولی همه رفتن جاده خاکی ما هم چیزی جز از دست دادن مقداری کارت شارژ چیزی ایتمون نشد به هر حال دوست خوب من تشکر از تو که با حرفات راهنماییم کردی 1 دنیا تشکر از تو

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    دوستان دیگر شما قضاوت کنید من مشکل دارم که می خوام یه رابطه خوب و پاک و شروع کنم ولی اینجور میشه هر نظری دارید بهم بگید دوستان

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اسفند 92 [ 09:57]
    سطح
    17
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 10
    دستاوردها:
    Tagger First Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    214

تشکرشده 158 در 82 پست

Array
    نظراتو به شما گفتن دیگه دنبال چی هستید

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 اردیبهشت 92 [ 01:07]
    سطح
    2
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    با سلام.
    اقاي محترم شما چون خودت آدمي هستي كه تا الان كه ٢٠ سالت شده با ٨ نفر بودي ادم قابل اعتمادي واسه پاسخ دادن به تاپيك من نبودي.
    سرگذشتت بيان همه چي هست.
    واقعا واست متاسفم و پيشنهاد مي كنم به جاي اينكه بري دنبال اين كارا بري دنبال درس و كار.
    واقعا متاسفم چه جوري تونستي با دوست دوست دختر سابقت دوست شي.
    من اگر اشتباهي هم كردم به شدت از اشتباهم پشيمونم و دنبال راه جبرانم.
    مثل شما دنبال سر كار گذ اشتن دخترا نيستم
    از خدا بترس با احساسات دخترا بازي نكن.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط گلگين نمایش پست ها
    با سلام.
    اقاي محترم شما چون خودت آدمي هستي كه تا الان كه ٢٠ سالت شده با ٨ نفر بودي ادم قابل اعتمادي واسه پاسخ دادن به تاپيك من نبودي.
    سرگذشتت بيان همه چي هست.
    واقعا واست متاسفم و پيشنهاد مي كنم به جاي اينكه بري دنبال اين كارا بري دنبال درس و كار.
    واقعا متاسفم چه جوري تونستي با دوست دوست دختر سابقت دوست شي.
    من اگر اشتباهي هم كردم به شدت از اشتباهم پشيمونم و دنبال راه جبرانم.
    مثل شما دنبال سر كار گذ اشتن دخترا نيستم
    از خدا بترس با احساسات دخترا بازي نكن.
    دوست عزیز تو داری به من می گی و اشتباه منو می گیری;) ببین دوست عزیز من تو این سنی که هستم فقط فقط می خواستم با یه دختر باشم اونم پاکش ولی با هرکی می رفتم یه رابطه خوب و درست و شروع کنم اخرش یا طرف به قول معروف نا میزان می زد و من ولش می کردم چون عاقبت این دوستی هارو میدونستم یا اینکه می خواست منو ببیچونه که بازم من ولش می کردم خدای نکرده من نه ادمی ام که ((خیانتی)) از من سر بزنه نه به فکر مسایل جنسی باشم شما برو به مشکل خودت برس نیاز نبود که بیای اینجا نظر بدی من به مشکل خودم پی بردم و نتیجه گرفتم و چشام باز شده که تا اخر دور دختر و خط بکشم و اگر بخوامم زن بگیرم از طریق خانواده اقدام خواهم کرد و به صورت سنتی انشالله هم به حول قوه الهی با یکی در اون موقع رابطه خودمو شکل میدم که ادم اب زیر کاری نباشه و قبلش تموم رابطه هامو براش شرح می دم و دلایل به هم زدنمامو هم خواهم گفت تا خودم عذاب وجدان نداشته باشم به هر حال از تموم این کارامم که کردم خدا فقط میدونه که قصد و نیت من جز ازدواج با یه دختر خوب چیز دیگه ای نبود که بد فکر می کردم و به کمک این دوستان همدردی به مشکلاتم پی بردم به هر حال گفتم که در جریان باشی ;)

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)