به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 54
    عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 04 فروردین 91 [ 11:18]
    سطح
    15
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    119

تشکرشده 118 در 36 پست

Array

RE: تنها ترین تنها

سلام.
    دوست من خدای متعال مهربانتر از این هست که حتی اگر بهش اعتقاد هم نداشته باشی بهت کمک نکند.
    این لازمه عدل خدا برای همه است که در هر شرایطی لطفش را دریغ نکند.
    امام حسین (ع) میگوید اگر دین ندارید لا اقل ازاد مرد باشید.(نگفته است اگر دین ندارید بروید بمیرید؟)(حداقل متکی به نیروی خود باشید )"دکتر شریعتی":( در عجبم از این مردم که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی میکنند و بر حسینی میگریند که آزادانه زیست")
    اگر خداوند انسانی را با عقل و شعور افرید چه بخواهد یا نخواهد متدین افریده شده ولو اینکه خودش بگوید نمیخواهم دین داشته باشم.وجدان شما راهنما و پیامبر درونی شماست.
    دین با انسانیت رابطه تنگاتنگ دارد.
    ((باری، کاتبان و فریسیان زنی را آوردند که هنگام زنا گرفتار شده بود و او را در میانه نهادند، عیسی را گفتند: «استاد، این زن حین ارتکاب زنا گرفتار شده است. باری، موسی در شریعت بر ما حکم کرده است که این زنان سنگسار گردند. پس تو چه می گویی؟» این را از برای آزمودن او گفتند تا دستاویزی بهرمتهم کردن وی بیابند. لیک عیسی سر به زیر افکند و به سرانگشت خویش، در کار نگاشتن بر زمین شد. چون درپرسش از او پای فشردند، سر بلند کرد و ایشان را گفت: «از میان شما آن کس که از گناه بری است، نخستین سنگ را بر او زند!» دگر بار سر به زیر افکند و در کار نگاشتن بر زمین شد. لیک ایشان چون این را بشنیدند، یکایک برفتند و نخست پیرتران روانه شدند؛ و او با آن زن که همچنان آنجا در میانه بود، تنها ماند. آنگاه عیسی سر بلند کرد و او را گفت: «ای زن، ایشان کجایند؟ هیچ کس ترا محکوم نکرد؟» زن گفت: «هیچ کس ای خداوند.» آنگاه عیسی گفت: «من نیز ترا محکوم نمی کنم. برو و زین پس گناه مکن.» (انجیل یوحنا، باب 8 آیات 3 تا 11))__دیدار دوبار این زن پس از مدت زمانی__
    ((یک فریسی او را میهمان کرد تا با وی غذا تناول کند؛ به خانه ی فرسی درآمد و بر سر خوان نشست. و در این هنگام زنی که در آن شهر گنهکار بود، چون دریافت که درخانه ی فریسی بر سر خوان است، ظرف عطری آورد. و پشت سر او کنار پاهایش نشست و اشک ریزان، سرگرم شستن پاهای او به اشک های خویش شد؛ و آنها را با گیسوانش خشک کرد و غرق در بوسه ساخت و به عطر تدهین کرد.
    آن فریسی که او را دعوت کرده بود، چون او را بدید، با خود گفت: «اگر این مرد پیامبر بود، می دانست این زن که او را لمس می کند کیست و چون است: زنی گنهکار!» لیک عیسی به سخن در آمد و گفت:.....« این زن را می بینی؟ به خانه ات درآمدم و بر پاهایم آب نریختی؛ لیک او پاهایم را به اشک های خویش شست و با گیسوانش خشک کرد. بر من بوسه نزدی؛ لیک او از آن دم که درآمدم، از بوسه زدن بر پاهایم باز نایستاده است. سرم را روغن نمالیدی؛ لیک او پاهایم را عطرآگین کرد. از این روی ترا می گویم که گناهان او، گناهان بسیار او، بر وی آمرزیده شد چون محبت بسیار نمود. لیک آن کس که کمتر آمرزیده شود، محبت کمتر می نماید.» (انجیل لوقا، باب 7 آیات 36 تا 48))
    در کل همه ادیان برای سهولت مردم در انجام امور روزانه تازل شده است .
    خداي بزرگ در آيات متفاوتي بيان ميفرمايد كه بر هر كس در حد توانش تكليف واجب شده است
    خداوند سبحان در سوره اعراف آيه 42 فرموده است:
    وكساني كه ايمان آورده اند و كارهاي شايسته كرده اند اينان بهشتي اند و در آن جاودانه خواهند ماند و ما بر هيچ كس جز به اندازه توانش تكليف نميكنيم همچنين در قسمتي از آيه 286 سوره بقره ميفرمايد:
    خداوند هيچ كس را جز به اندازه توانش تكليف نميكند هركس هرچه نيكي كند به سود او و هرچه بدي كند
    به زيان اوست
    بر طبق تفاسير آيات فوق این پیام را میرسانند که هركس در حد توانش اعمال صالح انجام دهد و خودش را به مشقت وسختي نيندازد.
    در مطلبی خواندم روزی که پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله آمد، خودش بود. بعدش هم امیر المؤمنین و حضرت خدیجه در مقابل کل دنیا. ارزش اسلام که به موافقت مردم نیست، به حق بودن خودش است....

2. 2 کاربر از پست مفید دکتر حسابی تشکرکرده اند .

دکتر حسابی (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 مرداد 91 [ 22:29]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

دوست عزیز
    تا وقتی خودت رو جدای از اطرافیانت و بالاتر از اونها می دونی
    تنهاترین تنها خواهی موند
    هرچقدر بیشتر خوندی و فهمیدی باید متواضع تر باشی و بهتر و بیشتر بتونی با دیگران معاشرت کنی
    اصلا این طوری نیست . می دونم با اون ها فرق دارم . فکرم می کنم حق با منه . وقتی که به این فکر می کنم که اونا برام ارزشی برای زندگی کردن قائل نیستند تنها چیزی که به ذهنم می رسه اینه که بگم خب اونا اشتباه ممنوی کنند و حالیشون نمی شه . همین .

ممنون که شما منو به رسمیت شناختی

راستش مشکل من اینه که تا سال پیش هم دوست دختر داشتم هم با رفیق های پسرم خیلی بیرون می رفتم و هم توی فامیل راحت بودم .

تنهایی شما هم ناشی از نداشتن مهارت های لازمه و ربطی به اعتقادات فکری عقیدتی شما نداره
    سعی نکن بی مهارتی خودت رو گردن نوع خاص تفکرت بندازی
    برقراری یه رابطه سالم، طولانی مدت و صمیمانه، نیازمند اموزشه
    ما باید یاد بگیریم که چطور میتونیم علی رغم اختلافات در مسائل مختلف، رابطمون رو با خونواده و دوستانمون حفظ کنیم
    یاد گرفتن این مسئله اولویت بیشتری نسبت به خوندن کتابای راسل داره باور کن
    یعنی شما می خواهی بگی که یک دفعه ای من مهارتم را از دست داده ام .

آخه من آدمی هستم که به شدت اهل رفیق بازی بودم . اصلا با آدمایی رفیق می شدم که اصلا اهل رفاقت و ... نبودن . یعنی به زور دو کلمه کسی می تونست با شون حرف بزنه . مومم آب می کردم .

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

سلام احمدی جان،

همانطور که گفته شد، ما فقط می توانیم در انجمن آزاد راجع به این مسائل بحث کنیم.
    و به نظرم با توجه به اختلاف نظرهایی که هست، و با توجه به محدودیت های دنیای مجازی و این سایت، بهتر است به مسائل مذهبی پرداخته نشود.

یک چیزی به شما توی تاپیک قبلی گفتم. اینجا هم می گویم.
    در یک مسئله من و شما به هم شبیه هستیم. هر دو در جامعه ای زندگی می کنیم که از نظر مذهبی با اکثریت جامعه در تضاد هستیم. من مسلمان هستم و در کشوری زندگی می کنم که خیلی هایشون مسیحی هستند و خیلی هایشون هم بی دین. و بیشترشون هم ذهنیت خوبی نسبت به مسلمانان ندارند.

حالا اگر من هم بخواهم بروم بنشینم با همه بحث کنم که بابا، تفکر تو غلطه، تفکر من درسته، فکر می کنی چه می شود؟ مگر می توانم دیگر در بین این مردم زندگی کنم؟
    البته که من هم به نوعی این رو وظیفه خودم می دانم که تبلیغ اسلام بکنم. ولی تبلیغ اسلام من به این شکل است که سعی می کنم همیشه خوش برخورد و خوش اخلاق باشم و به قوانین اینجا احترام بگذارم، تا هر کس من رو می شناسد، یک خاطره خوب از یک مسلمان برایش باقی بماند.

البته که من دعا می کنم که خدا تو رو هدایت کند. ولی شما هم با همه مهربان و خوش برخورد باش. با هر کسی هم راجع به اعتقاداتت صحبت نکن.

و به نظرم هنوز زود است که به ازدواج فکر کنی. فعلاً به درس و کار برس.

بی‌دلی، در همه احوال، خدا با او بود ... او نمی‌دیدش و از دور "خدایا" می‌کرد

موفق باشی دوست عزیز.

احمدی،

تاپیک های انجمن مهارتهای ارتباطی رو مرور کن تا بتوانی ارتباط بهتری با اطرافیانت برقرار کنی.
    و کمی صبر و حوصله ات رو بیشتر کن و سعی کن زود رنجیده نشوی.
    برای اینکه بخواهی دیگران تو رو همینطور که هستی قبول کنند، باید تو هم دیگران رو قبول کنی و به اعتقاداتشون احترام بگذاری.

از دوستان تقاضا می کنم به بحث های اعتقادی نپردازند.

امیدوارم توانسته باشم کمکت کنم.

موفق باشی.

5. 14 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

دوست من خدای متعال مهربانتر از این هست که حتی اگر بهش اعتقاد هم نداشته باشی بهت کمک نکند.
    این لازمه عدل خدا برای همه است که در هر شرایطی لطفش را دریغ نکند.
    امام حسین (ع) میگوید اگر دین ندارید لا اقل ازاد مرد باشید.(نگفته است اگر دین ندارید بروید بمیرید؟)
    دکتر بهتر هست این حرف ها را به جای من به کسی مثله مریم 123 بگویید .

مرسی از صحبت های قشنگتان . مخصوصا چیز هایی که در مورد دین مسیحیت بود . من هر از چند گاهی برنامه های mohabat TV را نگاه می کنم . خیلی دین زیبا تر و منطقی تری نسبت به اسلام است .فقط حیف که هی می گند مسیح خدواند شما رو دوست داره مسیح خداوند فلان حرف رو زده . منم نمی دونم چرا اما این جملات رو که می شنوم خندم می گیره .

من نمی گم لزوما دین چیز خوب یا بدیه . صد در صد یه جاهایی ازش خوبه و یه جاهایی هم ...

بازم ممنونم .

و به نظرم با توجه به اختلاف نظرهایی که هست، و با توجه به محدودیت های دنیای مجازی و این سایت، به مسائل مذهبی پرداخته نشود.

یک چیزی به شما توی تاپیک قبلی گفتم. اینجا هم می گویم.
    در یک مسئله من و شما به هم شبیه هستیم. هر دو در جامعه ای زندگی می کنیم که از نظر مذهبی با اکثریت جامعه در تضاد هستیم. من مسلمان هستم و در کشوری زندگی می کنم که خیلی هایشون مسیحی هستند و خیلی هایشون هم بی دین. و بیشترشون هم ذهنیت خوبی نسبت به مسلمانان ندارند.
    بله من هم به دوستان می گویم بحث رو منحرف نکنند . اما انگار فایده نداره .

حامد جان درسته که ما تا حدودی با هم مشترکیم . اما من در کشوری زندگی می کنم که خون من مباح است .
    در صورتی که با هم فکران خودم گروهی را برای هم فکری و تبادل نطرات تشکیل دهیم حکمی کمتر از اعدام برایمان نمی برند . داشتن ماهواره و فیلتر شکن جرم است که این ها تنها راه های دسترسی من در دنیای مجازی به همفکرانم است . و خودتونم در این تایپیک دیدید که چقد با یکی مثله من مشکل دارند .

نمی خوام بگم مشکلاتم از شما بیشتر . چون هر چی که باشه شما هنوز هم ایران رو دوست داری و یه ایرانی هستی و زندگی توی یک کشور خارجی سختی های خودش رو داره . شاید بهترین راه برای منم مهاجرت به یکی از کشور های شمال اروپا باشه . البته می دونم خیلی کار سختیه و آسون نمی تونم تز ایران مهاجرت کنم .

تاپیک های انجمن مهارتهای ارتباطی رو مرور کن تا بتوانی ارتباط بهتری با اطرافیانت برقرار کنی.
    و کمی صبر و حوصله ات رو بیشتر کن و سعی کن زود رنجیده نشوی.
    برای اینکه بخواهی دیگران تو رو همینطور که هستی قبول کنند، باید تو هم دیگران رو قبول کنی و به اعتقاداتشون احترام بگذاری.

از دوستان تقاضا می کنم به بحث های اعتقادی نپردازند.

امیدوارم توانسته باشم کمکت کنم.

امشب که خیلی خستم خوابم می یاد اما حتما فردا مطالعش می کنم . راستش توی این 6 سالی که بی دینم انقدر توهین شنیدم که به همین راحتی ها رنجیده نمی شم . مثله همین برخوردی که برخی ها توی این تایپیک بام داشتند . اصلا از دستشون دلگیر نشدم .

حامد جان بیش تر از هر کسی توی این جا منو درک کردی . ازت ممنونم

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

سلام
    من یه سوالی ازتون کرده بودم که اون پستم پاک شد. نمی دونم چرا ولی خوب حتما دلیلی داشته، هرچند بنظر من پستم و سوالم بی ایراد بود. خوب خدا رو شکر که شما قصد کشتن دیندارها رو ندارین. اما دیندارها هم چنین قصدی ندارند.
    "لا اکراه فی الدین"
    در یکی از ماه های رمضان آیت ا.. مکارم شیرازی در تلویزیون در این باره صحبت می کرد که آنچه من بخاطر سپردم چنین بود:
    اگر فردی بعد از مطالعه در مورد همه ادیان (دین اسلام و سایر دینها) به این نتیجه رسید که دین دیگه ای رو برگزینه (نمی دونم شامل بی دینی هم میشه یا نه)، و اون رو برای خودش نگه داره یعنی سر ستیز با اسلام یا ترویج روش خودش رو نداشته باشه، کسی او را نخواهد کشت و من به او قول می دهم که هر عمل خوبی هم که انجام داده باشد، برایش محفوظ می ماند.

خوب یعنی مادامیکه کسی سر نزاع و مقابله با اسلام که در واقع حکومت اسلامی است را نداشته باشد، "لا اکراه فی الدین" در مورد او صدق می کند ولی زمانیکه کسی از اعتقاد شخصی پا فراتر بگذارد و قصد جمع آوری پیرو و تشکیل گروه و ... را داشته باشد، دیگر از عقیده شخصی پا فراتر گذاشته و یک نوع مقابله تلقی می شود. شما هرکجای دنیا هم که بروی و بخواهی با حاکمان آنجا سر مخالفت آشکار برداری و گروه و یارگیری کنی، خوب مسلما با برخورد روبرو می شوی.

خودم می گم شما متوجه نیستید و غافلید . اما من که عاقلم نباید مثله شما باشم .
    ببین آقای احمدی شما داری به ما که دیندار هستیم توهین می کنی. شاید علت تنهاییت همین است!
    چرا فکر می کنی ما بدون مطالعه دینی را انتخاب کرده ایم؟ چرا منطق درست را عقل و منطق خودت می دانی؟ مطمئنا کسیکه خودش و برداشتهای خودش از کتابهای دیگران را درست مطلق تلقی می کند و بقیه را فاقد قدرت درک و تمیز و تشخیص می داند، مسلما مطالعتش و انتخابش خالی از اشکال نیست و هنوز کامل نشده.
    دیگران هم مانند شما عقل گرا هستند به معنای واقعی تعقل و نه یک لغت که به یک فرقه و جهت گیری خاص اطلاق شود، و اگر قائل به دین و مذهب و خالق هستیم، عقل و منطق ما به این نتیجه رسیده است.

برادر عزیز بنظرم لازم است مطالعاتت رو بیشتر کنی. همه ادیان را مورد مطالعه موشکافانه قرار بده و تفکر کن. خودت را محدود به چند کتاب نکن.
    و همانطور هم که بهشت گفت در روابط روزمره ات لازم نیست بحث اعتقاداتت را به میان بکشی که تنها بمانی.

8. 12 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 اسفند 90 [ 23:00]
    سطح
    15
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    138

تشکرشده 129 در 37 پست

Array

بی خیال ..... انگار شما نفهمیدید من چی گفتم یا نتونستم درست منظورم رو برسونم .

آقای احمدی من کاملا متوجه منظورتون شدم و گفته های آقای حامد رو هم تصدیق می کنم ایشون به خاطر شرایط خاصشون بهتر تونستن ریشه مشکلتون رو عنوان کنند
    به هرحال برای در اومدن از این وضعیت لازم نیست دوباره به دوستای قبلیتون و یا فامیل رجوع کنین
    می تونین روابط جدیدی رو شروع کنید و باتوجه به تجربه های که کسب کردین این روابط رو به نحوه مناسب گسترش بدین
    موفق باشین

10. 5 کاربر از پست مفید behesht تشکرکرده اند .

behesht (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

بین آقای احمدی شما داری به ما که دیندار هستیم توهین می کنی. شاید علت تنهاییت همین است!
    چرا فکر می کنی ما بدون مطالعه دینی را انتخاب کرده ایم؟ چرا منطق درست را عقل و منطق خودت می دانی؟ مطمئنا کسیکه خودش و برداشتهای خودش از کتابهای دیگران را درست مطلق تلقی می کند و بقیه را فاقد قدرت درک و تمیز و تشخیص می داند، مسلما مطالعتش و انتخابش خالی از اشکال نیست و هنوز کامل نشده.
    دیگران هم مانند شما عقل گرا هستند به معنای واقعی تعقل و نه یک لغت که به یک فرقه و جهت گیری خاص اطلاق شود، و اگر قائل به دین و مذهب و خالق هستیم، عقل و منطق ما به این نتیجه رسیده است.
    خب خدا رو شکر شما برام ارزش زندگی کردن قائل می شید . برای همین ازتون ممنونم . خیلی ها هم به من این حق رو نمی دهند.

من وقتی کسی بم توهین میکنه یا می بینم برام ارزش زندگی قائل نیست و این که کسی مثله من باید اعدام بشه رو هم توجیه می کنه ناراحت می شدم . بعدشم یاد گرفتم اگه کسی بم بدی کرد پای نادانی اش بذارم نه بد بودنش . قصد توهین هم به مسلمون ها ندارم . در موارد دیگم تو زندگیم سعی می کنم این فکر رو در مورد آدم هایی که بم بدی میکنند داشته باشم . اصلا اگه این طور فکر نکنم که نمی تونم زندگی کنم !

حتی یادمه توی تایپیک قبلی ام کسی بم گفت مطمئنی که راهی که داری می ری درسته ؟
    در جوابش گفتم نه ! صد درصد مطمئن نیستم . با داده هایی که تا کنون داشته ام و تجزیه و تحلیل آن ها به این نتیجه رسیدم . شایدم راهی که دارم می روم غلط باشد . مهم این است که در راهی که فکر می کنم درست است قدم بر می دارم .

اصلا انگار بیشترتون مشکل الان من رو نفهمیدید . می خواهید یک با دیگه توضیح میدم یا یک بار دیگه اولین ارسالم رو بخونید .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 19:56]
    سطح
    17
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    تشکرها
    217

تشکرشده 219 در 79 پست

Array

سلام اقای احمدی
    خوبید شما؟
    منو یادتون هست همونی که مذهبی لقب دادی یاذم رفت ازت به خاطر این لقب تشکر کنم .
    شما همش میگید بحث منحرف نشه به کجا منحرف نشه در حالی که همه مشکلتون از همین جا نشات میگیره که خودت باید خودت رو بشناسی تا خالقتو بشناسی هنوز طبیعت گرا هستی مگه میشه شریعتی بشناسی و طبیعت گرا باشی مگه میشه شریعتی بشناسی قرانو بخونی بی دین باشی همه این تنهایی از همین جا نشات میگیره که خدارو کجای زندگیت قرار دادی این که فقط با هاش با پذیرشش مشکل نداری همین !اگه خدارو دوست داری احساساتی هستی پس خدایی که عاشقشی دوست داره تو بدونی تنها نیستی.
    ممنون میشم این تاپیکو مطالعه کنی.البته شاید قبلا خونده باشی.
    http://www.hamdardi.net/thread-19425.html

13. 3 کاربر از پست مفید مریم و بابا لنگ دراز تشکرکرده اند .

مریم و بابا لنگ دراز (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

آقای احمدی من کاملا متوجه منظورتون شدم و گفته های آقای حامد رو هم تصدیق می کنم ایشون به خاطر شرایط خاصشون بهتر تونستن ریشه مشکلتون رو عنوان کنند
    به هرحال برای در اومدن از این وضعیت لازم نیست دوباره به دوستای قبلیتون و یا فامیل رجوع کنین
    می تونین روابط جدیدی رو شروع کنید و باتوجه به تجربه های که کسب کردین این روابط رو به نحوه مناسب گسترش بدین

بهشت همین الان پستت رو خوندم . یعنی داشتم جواب اسکای رو می دادم که شما پست زدید . بهشت دقیقا مادرم شبیه مریم 123 فکر می کنه . حرفای ایشون برام جدید نبود . من با فامیل رابطم رو به خاطر پدر و مادرم قطع کردم . و به نظرم هم کار درستی کردم چون بعد هر مهمونی پدر و مادرم حالم رو می گرفتند .

واقعا از این که با دوست دخترم به هم زدم ناراحتم .باید باش می میوندم و بعد یه مدت هم باش ازدواج می کردم . اما خب چه فایده دیگه کار از کار گذشته . دیگه هم حال دوست شدن با دختری رو ندارم و صلا خوشم هم نمی یاد.چون دلم جای دیگه ای گیره . صد در صد من با آدم ها ی بسیجی و ... که نمی خوام رفیق بشم . دوست های پسرم هم فکر می کنند دارم با کسای دیگه ای می گردم . دوباره با اون ها گشتن برام کاری نداره . اما خب چون دوست دختر ندارم خودم بی خیالشون شدم . چون الان مثله اون ها فکر نمی کنم.

خوبید شما؟
    منو یادتون هست همونی که مذهبی لقب دادی یاذم رفت ازت به خاطر این لقب تشکر کنم .
    شما همش میگید بحث منحرف نشه به کجا منحرف نشه در حالی که همه مشکلتون از همین جا نشات میگیره که خودت باید خودت رو بشناسی تا خالقتو بشناسی هنوز طبیعت گرا هستی مگه میشه شریعتی بشناسی و طبیعت گرا باشی مگه میشه شریعتی بشناسی قرانو بخونی بی دین باشی همه این تنهایی از همین جا نشات میگیره که خدارو کجای زندگیت قرار دادی این که فقط با هاش با پذیرشش مشکل نداری همین !اگه خدارو دوست داری احساساتی هستی پس خدایی که عاشقشی دوست داره تو بدونی تنها نیستی.
    مرسی خوبم . مگه می شه شما رو فراموش کنم مخصوصا با اسمی که شما دارید مریم و بابا لنگ دراز !
    خیلی اسم بامزه ای دارید .

خب دیگه حالا که می بینید شده . به نظر من مشکل شما اینه که ذهنیت خیلی بدی نسبت به افرادی مثله من دارید . خودتون می دونید که این جا نمی شه بحث اعتقادی کرد . منم نمی تونم درست جوابتون رو بدم . پستی رو هم که معرفی کرده بودید قبلا خونده بودم . اگه شما یا هر کس دیگه ای مشکل من رو در بی دینی می دونه که خب بی خیاله پست من بشه .اما بازم ممنون که می خواستید کمکم کنید .

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array

سلام اقای احمدی.
    خوش اومدین دوباره
    .

یه ماه بعدش دوباره اینجا برمیگشتم یه عده ی دیگه توی بحثام شرکت می کردند. دوباره اونام ازم ناامید می شدند . نمی دونید چقدر خودم از اینکه می خواهید به من کمک کنید و برام وقت میذارید بعدش ازم ناامید می شید ناراحت می شم
    اقای احمدی کسی نا امید نمیشه اما گفتنی ها رو همه تو تاپیکای قبلی گفتن،خوب وقتی حرفاشونو زدن چی باید بیان بگن؟اینجا راهکارا داده میشه دیگه وظیفه خود اون مراجع هست که ازشون استفاده کنه.

احمدی قبول داری که ادم هر راهی که انتخاب میکنه بلاخره باید شرایطشم قبول کنه؟به قول معروف هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه.تو هم باید قبول کنی تو جامعه ای که اکثرا اعتقاد دینی دارن و توی این ادما همه جور هست افراطی،روشنفکر،منطقی،سختگ یر و...اینکه تو بگی بی دینم شاید حساسیتهایی ایجاد کنه.اتفاقا حامد چه مثال قشنگی زد.شرایط خودش تو کشور دیگه.
    میبینی هر جا که بری واسه یه سری کارا ادم محدودیتهایی داره.

دیگه فکر کنم انقدم همه بهت گفتن لازم نیست هر جا میری عقایدت رو اعلام کنی که نیاز نیست منم باز بگم.

تنهایی چون قبلا با ادمایی میگشتی که الان رفتارشونو قبول نداری.منظورم اینه که تو همین الان هم میتونی با دوستات که اهل دوست دختر هستن رابطه برقرار کنی اما چون نمیخوای برای همین یه دفعه دورت خالی شده.
    راهش اینه که فعالیتهات رو بیشتر کنی و دنبال دوستای جدید بگردی،دوستای جدیدی که رفتارشونو دوست داشته باشی.
    باشگاه،دانشگاه و..
    اما یادت باشه پسرایی که اهل دوست دختر نیستن معمولا (نه همیشه) اعتقادات مذهبی دارن پس باهاشون سر دین و این چیزا بحث نکن.

دوست دختر قبلیت رو هم فراموش کن.میتونی برای فراموش کردنش از روش تمرکز زدایی استفاده کنی.

16. 2 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (شنبه 22 بهمن 90)

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)