از خانوم فرشته مهربان و ديگر دوستان واقعا تشكر ميكنم .حرفاشون بهم اميد تازه اي داد .فقط يه سوال
مني كه از داشتن چنين رابطه اي پشيمونم و حتي اجازه به برقراري هيچ دوستي با جنس مخالف نميدم مگر به قصد ازدواج و آگاهي والدين...بايد به خواستگار بعديم بگم كه اين رابطه رو داشتم.تاپيك صداقت به چه قيمت ؟ آيا صداقت هميشه خوبه ؟ رو كامل خوندم ولي خداييش بيايم واقع بين باشيم آخه كدوم پسريه كه با داشتن رابطه حالا اونم اشتباه طرف رو قبول كنه و پشيمونيشو واقعا درك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا دورو برم كم نديدم كه دختر صادقانه گفته اما پسره برچسب ناپاكي بش زده و رفته درست مثل من.
امثال ما كه تو دوره خامي زندگي كرديمو حالا ميفهميم كه اون رابطه ها اشتباهه محض بوده بايد چيكار كنيم؟
راستي با اون شخصي هم كه آشنا شده بودم به هم زدم.و هدفم ديگه دوستي بچه گونه نيست .
از دوستان ممنون ميشم اگه جواب سوالمو بدن
با خوندن اون تاپيك اضطراب عجيبي تو دلم افتادهمن اصلا نميتونم دروغ بگم.و گذشته ي طرفم هم واسم مهم نيست اصل حال و آينده اي كه با هم خواهيم داشت اما هيچ پسري قبول نداره اين حرف رو
![]()

.و هدفم ديگه دوستي بچه گونه نيست .
من اصلا نميتونم دروغ بگم.و گذشته ي طرفم هم واسم مهم نيست اصل حال و آينده اي كه با هم خواهيم داشت اما هيچ پسري قبول نداره اين حرف رو

علاقه مندی ها (Bookmarks)