سلام به همگي عزيزان در اين سايت.من تازه با اين سايت آشنا شدم و ترجيح دادم سوالي كه مدت ها ذهنم رو به خودش مشغول كرده و برام دردسر شده،اينجا مطرح كنم تا از نظرات شما دوستان و كارشناسان استفاده كنم...
يكي از موارد براي انتخاب همسر ،مسائل فيزيكي و ظاهري هست(شامل چهره،قد،هيكل،اندام و ...).گرچه شايد از نظر اهميت جز ملاكهاي درجه دو قرار بگيره،ولي به طور معمول براي اكثر افراد مهمه.
مشكل و در واقع سوال من اينه كه من و ساير آقاياني مثل من كه ترجيح ميديم دختري با حجاب خوب و كامل رو براي ازدواج انتخاب كنيم،چطور بايد به خصوصيات فيزيكي طرفمون پي ببريم؟! (من اصلا تعصبي و حزب الهي نيستم ولي دوست هم ندارم زيبايي هاي همسر آيندم در معرض نمايش همه قرار بگيره!!)
همگي ميدونيد كه وقتي دختري با مانتو و لباس تنگ و چسبان و كوتاه در خيابان ظاهر ميشه،ميشه تا حد زيادي به جزييات فيزيك ايشون پي برد،به علاوه اينكه چون اكثر اين افراد اعتقادي به حجاب ندارن ،در مراسم خواستگاري و رفت و آمدهاي دوران آشنايي،مطمئنا با لباسهاي مختلف و بازتري هم ظاهر ميشن و ديگه از اين بابت نگراني و مشكلي واسه اون آقا وجود نداره...اما امثال من كه مطمئنا كم هم نيستيم و ترجيح ميديم دختري با حجاب معقول رو انتخاب كنيم،بايد چه كنيم؟!
منتظر نظرات شما عزيزان هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)