با سلام
سلام
ممنون که در صندلی داغ شرکت کردید
ببخشید دیر سئوال ارسال می کنم ،،،
من هم ممنونم که در صندلی داغ بنده شرکت فرمودین.
1) یه روز تو بیمارستان یه صحنه جالبی دیدم ،،، یه پسری روی ویلچر نشسته بود و داشت کارهای پذیرش بستری شدن پدر و مادر پیرش را انجام میداد
اون پسر چهره شاد و خوشحالی داشت و با افتخار این صندلی ویلچر را حرکت می داد برا ی کمک به پدر و مادرش ،،،
خیلی از مردم هم می خواستند کمک کنند ولی با افتخار می گفت وظیفه منه ،،،
آدم واقعا لذت می برد ،،،
اگه اتفاقی آموزنده ای دیدید که براتون جالب بوده برامون بذارید ؟( هر جا : مدرسه – دانشگاه – خیابون و ....)
یک هفته بود عقد کرده بودیم با همسرم رفتیم مشهد ، از زیارت برگشته بودیم و دم حرم منتظر بودیم که بقیه همراهانمون به ما ملحق بشن . یک خانم و آقای خیلی پیر ی اومدن کنارمون نشستند روی زمین یک کاسه و یک قاشق از کیفشون در آوردن وبا کمی ماست و آب و نون خشک تلیت آب دوغ درست کردند. با همون یک قاشق یکی در میون با هم غذاشون رو خوردند.
من و همسرم بهت زده از این همه محبت وسادگی شده بودیم. به همسرم گفتم یعنی می شه من و تو پیر بشیم با هم بیایم مشهد همین جوری عاشقانه و بی تکلف تلیت آب دوغ بخوریم.

حالا از متن بالا یه سئوال دیگه هم بوجود می یاد :
چرا باغبان مثل بقیه برای کمک به اون پسر تلاش نکرد ؟
- چون خودش مریض بود
- چون می دونست تو فکر اون طرف چیه :)
-چون می خواست زیبایی ببینه
- چون حالش را نداشت :)
-نمی دونم
چون اون پسر نیازی به کمک نداشت .
2 ) کدام راانتخاب می کنید :
-خدا از ما رضایت کامل داره و می فرماید ازت راضیم ولی برو جهنم
خدا از ما راضی نیست و می فرماید باشه برو بهشت-> خدای کریم ، رحیم و رحمان ، غفور ، و بنده گنهکار
..............................
3 ) همه ی ما باید مسیر زندگیمون را طی کنیم ،،، کوله پشتی زندگیتون را : ( انتخاب گزینه مورد نظر )
- سبک برداشتید
- سنگین برداشتید
- هنوز انتخاب نکردم کوله پشتی ام چطوری باشه
..............................هنوز انتخاب نکردم کوله پشتی ام چطوری باشه
4 ) حال و احوال ا این روزهای خودتون را در قالب یه تصویر ( تشبیه ) برای ما به نمایش بگذارید :
شبیه یک کرم ابریشم که داره تلاش می کنه از پیل بیرون بیاد
5 ) اگر یه گل فروشی داشتید ،،اسم گل فروشی را چی می ذاشتید ؟
گل فروشیه شادی
6 ) اگر همسرتون بهتون بگه بهم حکم دادند که باید تو یه روستا زندگی کنیم ( روستا سرسبز و زیبا )
چه واکنشی نشان میدهد ؟ برنامه زندگی تون در روستا؟
قبول می کنم ، داشتن یک مزرعه ، کشاورزی ، خریدن اسب ، فراهم کردن امکانات آموزشی برای بچه ها ی خودم وسایر بچه های روستا .
7 ) اولین چیزی که به ذهنتان میرسه :
نقاشی : کودکی
منیت و غرور : مرگ بر امریکا
مریخ : سفر و نقل مکان
قرمه سبزی : مادر شوهر مهربان
مادر : آغوش امن
اول ایتدایی : فرزند شهید
تالار همدردی : فرشته مهربان
شبکه های اجتماعی : فریب
شهید عباس بابابی : پرواز و آزادگی
8 ) به موارد زیر نمره بدید به خودتان ( از 0 تا 10 )
* مهربانی : 10
* احساسی بودن : 7
*ولخرجی : 5
*شادی : 2
* پشتکار و تلاش : 4
* کنترل خشم : 5
*قاطعیت : 6
* نظم : 8
9 ) اگه الان خداوند به شما اجازه بده با دو تا فرشته بالاسرتون صحبت کنید ( فرشته ای که اعمال خوب و بد را می نویسنند )
بهشون چی میگید ؟ خدا قوت چه می کنید حوصلتون از من سر نرفت نمی خواین برید مرخصی . خدا صبرتون بده.
10 ) یه نوشته از تصویر زیر که به ذهنتون میرسه برامون بذارید :

خداوند زیباست و خالق زیبایی ها و چقدر این رنگ ها ، این نور زیباست.
11) اولین اقدامی که یک خانوم راننده بعد از تصادف انجام می دهد چیست ؟
- بیهوش می شود
- با شوهرش تماس می گیرد
- می گوید : آخ ببخشید می خواستم ترمز بگیرم اشتباهی گاز دادم
- اول به خاطر سالم ماندنش یک دیگ شله زرد نذر می کند بعد هم عهد می کند که دیگر پشت رل ننشیند
- جیغ میکشد
- هیچکدام ( اگر این گزینه انتخاب کردید باید جواب مورد نظرتون را بگید )
هیچکدام . پیاده می شه اول بررسی می کنه کسی صدمه جانی ندیده باشه و اگر کسی نیاز به کمک داره به ایشون کمک می کنه و اوقتی مطمئن شد که خدا رو شکر کسی زخمی نشده می ره دعوا، آقا چه خبرتونه مگه نمی بینید یک خانم پشت فرمونه . باید ملاحظه کنید و....
متشکرم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)