به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 فروردین 92 [ 22:02]
    سطح
    40
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    284

تشکرشده 289 در 103 پست

Array

RE: آیا شوهرمن روانی است؟

سلام ..لاله چان ..نوشته هات از خيلي بابت برام آشنا بود ....ميدونم اگر شوهرت به خانوادش محبت ميكرد و كمي از محبتش رو هم براي تو و پسرت ميگذاشت اينطوري عصباني نميشدي ....و حق داري ..ميفهمت ...من با كمي اينور اونور ..اين دوران رو گذروندم ..الان سالها از اون دوران ميگذره ..و همسرم ...تغيير كرده ..اما ميدوني ..من با اينكه خيلي سعي كردم فراموش كنم تمام بي محبتي هاشو ..اما رد پاي اون خاطرات هميشه با منه و منجر به خيلي اتفاقايي تو زندگيم شده كه اصلا خودم قبولشون ندارم ..اما خوب خشمي كه در وجود ادم ..ريشه كنه اثرشو يك روزي توي زندگي ميگذاره ...من اگر به گذشته بر گردم ..به خودم ميگم كاش همون روزا ازش جدا شده بودم ...بخاطر بچه ها زندگي كردن ...خيلي قشنگه ..خيلي با ارزشه ..اما يه روزي ميبيني بچه ها هم رفتن ..و تو موندي ..تو ..با يك زندگيه باخته ...و تنها ..و مطمئن باش اينجور مردا رو نميتوني عوض كني ..يعني اصلا هيچ ادمي رو نميتوني عوض كني ..مگر اينكه خودش بخواد .......
    به نظر من هم همسرت خيلي مشكل داره ..و با اين كاراش ميخواد تو رو تحقير كنه ...و انتقام بگيره كه اون همه منتظرش گذاشتي تا بهش پاسخ مثبت دادي .......
    ..........من از تجربيات خودم گفتم تا بدوني بي خودي حرف نميزنم ...خيلي اتفاقا تو زندگي رد پاشون تا اخر عمر باقي ميمونه ..و زخمهايي كه ايجاد ميشه ...جاشون ميمونه ......
    ...........به نظر من خيلي منطقي بشن باهاش حرفاتو بزن ..و سنگاتو باهاش وا بكن ...عصباني نشو ..ارام و منطقي ...بدون كشمكش ..(البته بعيد ميدونم بشه ..چون خودم هزار بار امتحان كردم و نشد فقط با سكوت من تومو ميشد ...هميشه هم متهم بودم ...) در هر حال ...اگر به نتيجه رسيدي ..كه اميدوارم برسي ..كه خيلي خوبه و گرنه ...درباره ي مهريه ..و به اجرا كذاشتن ..جز اينكه اونو خشمگين تر بكنه و بيشتر حرمتت از بين بره ..فايذه اي نداره ..به نظر من بري اقدام كني براي جدايي ...آبرومند خيلي بهتره از اين كاراي ..عكس العملي كه نتيجه ي مثبتي برات نداره ......اما يه چنذ روزي با خودت تنهايي بشين فكر كن ..همه چي رو سبك سنگين كن ..بعد تصميم نهايي رو بگير و اقدام كن ....اقدام نهايي ........خدا كمكت كنه ..من كه شهامتشو نداشتم ..و الان خيلي از اين بابت خودمو سرزنش ميكنم ..زندگي زناشويي براي آرامشه ..براي اينه كه ادم در كنار هم ..به تكامل برسه ..نه اينكه همش صحنه يجنگ و رودر روئي و زور ازمايي باشه ...من ديگه اعتقاد دارم اگر آدم با كسي كه هم راهشه حتي ..فقط 10 سال زندگيه ارام داشته باشه بهتر از سالها زندگي ؟؟؟ با عذاب و جنگه ........برات بهترينها رو آرزو ميكنم ....

2. 2 کاربر از پست مفید kimiakhaton تشکرکرده اند .

kimiakhaton (جمعه 11 دی 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)