سلام :دوستانه بگم اين زندگي ارزش معطل شدن ندارد! تا حدودي مشابه شما هم من مشگل داشتم و كاري كردم اين بود:يه مدت تنهايي و فكر در مورد چرا والدين من اينجوريند؟ چرا اون اينكاررو كرد ؟ چرا برادرم را بيشتر دوست دارند؟ وچرا؟ چرا؟و... بعد ديدم شدم يه آدم نفله و درب و داغون و...از بچه درسخون و شاد و ... شده بودم يه آدم بيچاره و همون وقتي كه من درگير بودم دوستان و فاميل خيلي پايين تر و تنبل شده بودند جناب آقاي ومهندس ... فرصت هاي زيادي براي ازدواج و كار و تحصيل رو از دست دادم ولي چون خدا دوستم داشت يواش يواش مسلط شدم و ... ميدونم اين حرفها الان براي تو شايد مسخره باشه يكي ميمرد از درد بينوايي يكي ميگفت زردك ميخواهي ؟ولي خواستم يه آيينه بدم دست كه آينده رو ببيني ! اگر من اون موقع كسي رو داشتم كه راهنمايي ميكرد حتما" به جاي چندين ماه در چند هفته مسلط ميشدم بازم ميگم فقط به دور دست نگاه كن به خار و خاشاك جلوي پات نگاه نكن تصميم بگير براي اثبات خودت دكترا بگيري يا ... هر هدفي خواستي فقط آدم تك شهرت بشي اولي رو هدف بگير كه لااقا جزئ 10 نفر اول باشي نگو نميتونم ميتوني خدا به آدمهايي كه عشق رو چشيدند يه لطف ديگه اي داره
![]()

ولي خواستم يه آيينه بدم دست كه آينده رو ببيني ! اگر من اون موقع كسي رو داشتم كه راهنمايي ميكرد حتما" به جاي چندين ماه در چند هفته مسلط ميشدم بازم ميگم فقط به دور دست نگاه كن به خار و خاشاك جلوي پات نگاه نكن تصميم بگير براي اثبات خودت دكترا بگيري يا ... هر هدفي خواستي فقط آدم تك شهرت بشي اولي رو هدف بگير كه لااقا جزئ 10 نفر اول باشي نگو نميتونم ميتوني خدا به آدمهايي كه عشق رو چشيدند يه لطف ديگه اي داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)