من كي گفتم فقط مثبت انديش باش ! حركت كن !چرا؟ براي اينكه در جريان زندگي خودت رو فراموش ميكني .به افكار منفي ميدان نده .ببين آدم نميتواند در يك آن دو كار انجام دهد وقتي مشغول كار باشي فكر منفي نميتواند ورود كند تو جواني و تحصيل كرده و از همه مهمتر سالمامتحان كن !من در سن تو تعطيلات همراه بچه هاي جهاد سازندگي ميرفتم دهات اطراف تهران صبح ساعت 5 تا شب كمك ميكرديم اصلا"نميفهميديم كي شب شد توي خاك و خاشاك اينقدر خوش بوديم كه نگو !هر چه محيط بد باشد تو تغيير بده ! از تو حركت از خدا بركت باوركن باور كن سخت نيست نگذار افكار منفي تو را مديريت كنند فقط ايمان بياور كه ميشود و بعد حركت كن كلاس هنري ورزشي و.... نگو نميشود تو بخواهي ميشود !

امتحان كن !من در سن تو تعطيلات همراه بچه هاي جهاد سازندگي ميرفتم دهات اطراف تهران صبح ساعت 5 تا شب كمك ميكرديم اصلا"نميفهميديم كي شب شد توي خاك و خاشاك اينقدر خوش بوديم كه نگو !هر چه محيط بد باشد تو تغيير بده ! از تو حركت از خدا بركت باوركن باور كن سخت نيست نگذار افكار منفي تو را مديريت كنند فقط ايمان بياور كه ميشود و بعد حركت كن كلاس هنري ورزشي و.... نگو نميشود تو بخواهي ميشود !

علاقه مندی ها (Bookmarks)