سلام. دوست عزيز من هر كاري نكردم. خوب آدم اينجا تنهاست اگر با كسي دوست نشه از تنهايي رنج مي بره. من يك صحنه از ايشون ديدم كه باعث اين شد كه قضاوت كنم كه پايبندي ندارن. البته اين خانم با من دوست شده و به شدت هم علاقمنده و مي گه همش به تو فكر مي كنم و اين حرفها. و خيلي ازم معذرت خواسته سر اون قضيه كه ذكر كردم و بهم مي گه تو بايد به من اعتماد كني. البته ايشون به زودي از اين كشور مي ره و يك ترم ديگه در كشور خودش بايد درس بخونه تا درسش تموم بشه و گفته كه درسم تموم بشه مي خواهم تو اسكانديناويا زندگي كنم و بهم مي گه من دوست دارم دوستيمون ادامه داشته باشه. يه بار هم گريش گرفت وقتي كه گفت بايد به زودي فنلاند و ترك كنه و برگرده كشورش. من هم راستش اولش خيلي از اين خانم خوشم ميومد و تو اين مدت دوستي رفتارش خوب و مورد پسند بوده اما رو اون حساب اون موضوعي كه گفتم هيچ وقت نمي تونم از ته دل عاشقش بشم چون اعتمادي ندارم بهش.من اگر ادامه دادم دوستيمو به خاطر اين بود كه مي خواستم زياد تنها نباشم. دوست زياد هست اما دوست صميمي نداشتم. قصدم از رابطه وقت گذروني و عياشي نبود.
من 25 سالم داره تموم ميشه. تو زندگيم شايد از سنم تجربياتم كمي بيشتر باشه به همين دليل اگر بخوام با كسي هم باشم ميخوام جدي باشه و از روي تفريح وقت تلف كردن نباشه. اما خوب فعلاً زندگيم ثبات كامل نداره و تا موقع مناسبش عجله نمي كنم اما به فكر هستم.
قبول دارم ممكنه خيلي از دخترهاي ايراني اگر بيان اينجا ممكنه به واسطه ي جو موجود اون عفت و پاكدامني رو كه به طور مثال ممكن بود در ايران داشته باشند اينجا نداشته باشند . ولي اگر آدم اصيلي باشه جو زده نمي شه و مي تونه خودش رو در شرايط آزاد و بدون قيد و بند هم حفظ كنه. من هم قبول دارم ازدواج ايراني ها در خارج مشكلات زيادي داره . اميدوارم اگر قرار باشه با يك ايراني ازدواج كنم خوبش نصيبم بشه كه به مشكل نخورم.
بعدش هم ترجيح مي دم با كسي كه آشنا ميشم يك مدت طولاني دوست باشم تا بتونم از روي شناخت بيشتر انتخابش كنم تا به قول شما بي فرهنگاش به تورم نخوره و بهم نگه زن ذليل. آخه من اگر كسي رو دوست داشته باشم خيلي بهش محبت مي كنم و اگر به قول شما بي فرهنگ و كم جنبه باشه ممكنه نقطه ضعف بدونه.
در مورد اينكه دخترها با خارج مي خوان ازدواج كنند كاملاً با شما موافقم. و دوست ندارم واقعاً با اين جور آدمها برخورد داشته باشم.
سلام. دوست عزيز. من هر كاري نكردم. خب آدم اينجا تنهاست اگر با كسي دوست نشه از تنهايي رنج مي بره. من يك صحنه از ايشون ديدم كه باعث اين شد كه قضاوت كنم كه پايبندي ندارن.نميگم ايشون حتماً به صد نفر سرويس داده اما خب مريم مقدس هم نيست. البته اين خانم با من دوست شده و به خيلي هم علاقمنده و مي گه همش به تو فكر مي كنم و اين حرفها.از اينكه من بهش بگم به يادشم و دلم براش تنگ ميشه خيلي خوشش مياد و خيلي ازم معذرت خواسته سر اون قضيه كه ذكر كردم و بهم مي گه تو بايد به من اعتماد كني. البته ايشون به زودي از اين كشور مي ره و يك ترم ديگه در كشور خودش بايد درس بخونه تا درسش تموم بشه و گفته كه درسم تموم بشه مي خواهم تو اسكانديناويا زندگي كنم و بهم مي گه من دوست دارم دوستيمون ادامه داشته باشه. يه بار هم گريش گرفت وقتي كه گفت بايد به زودي فنلاند و ترك كنه و برگرده كشورش. من هم راستش اولش خيلي خيلي از اين خانم خوشم ميومد و تو اين مدت دوستي رفتارش خوب و مورد پسند بوده و موردعلاقمه اما رو اون حساب اون موضوعي كه گفتم هيچ وقت نمي تونم از ته دل عاشقش بشم چون اعتمادي ندارم بهش.من اگر ادامه دادم دوستيمو به خاطر اين بود كه مي خواستم زياد تنها نباشم. دوست زياد هست اما دوست صميمي نداشتم. قصدم از رابطه وقت گذروني و عياشي نبود.
من 25 سالم داره تموم ميشه. تو زندگيم شايد از سنم تجربياتم كمي بيشتر باشه به همين دليل اگر بخوام با كسي هم باشم ميخوام جدي باشه و از روي تفريح وقت تلف كردن نباشه.دادشم كه 23 سالشه بهم مي خنده مي گه احمق واسه خودت عشق و حالتو بكن زن واسه چيته و اين حرفها. اون ايرانه.تعريف از خود نباشه ظاهرم جوري هست كه برام دختربازي و مخ زني كاري نداره مهارتش رو هم دارم.آخه ايران معلم هم بودم و آدم كم رويي نيستم اصلاً. ولي من روحيم جوريه كه رومانتيكم دلم مي خواد روي يك فرد حساب كنم و ارتباط بي هدف و سطحي قانعم نمي كنه و دوست دارم عاشقانه زندگي كنم.كلاً به هنر هم زياد علاقه دارم. اما خوب فعلاً زندگيم ثبات كامل نداره و تا موقع مناسبش عجله نمي كنم اما به فكر هستم.
قبول دارم خيلي از دخترهاي ايراني اگر بيان اينجا ممكنه به واسطه ي جو موجود اون عفت و پاكدامني رو كه به طور مثال ممكن بود در ايران داشته باشند اينجا نداشته باشند . ولي اگر آدم اصيلي باشه جو زده نمي شه و مي تونه خودش رو در شرايط آزاد و بدون قيد و بند هم حفظ كنه. من هم قبول دارم ازدواج ايراني ها در خارج مشكلات زيادي داره . اميدوارم اگر قرار باشه با يك ايراني ازدواج كنم خوبش نصيبم بشه كه به مشكل نخورم.
يه چيزي هم بگم دخترا حال كنن. اينجا دو سه بار از پسرهايي از جمهوري چك و قبرس و فرانسه كه باهم دوستيم مي گفتن Iranian girls are really hot and sexy. من هم گفتم آره ولي نه براي هر كسي فقط براي شوهرشون. اگه زن ايراني دوست داري برو ايران ازدواج كن همونجا هم بمون. تصور كنيد با اين وضعيت گل و بلبلي!! كه اونجا هست چه حالي بهشون دست مي ده بعد از اين حرف.
داشتم مي گفتم. من ترجيح مي دم با كسي كه آشنا ميشم يك مدت طولاني دوست باشم تا بتونم از روي شناخت بيشتر انتخابش كنم تا به قول شما بي فرهنگاش به تورم نخوره و بهم نگه زن ذليل. آخه من اگر كسي رو دوست داشته باشم خيلي بهش محبت مي كنم و اگر به قول شما بي فرهنگ و كم جنبه باشه ممكنه نقطه ضعف بدونه.
در مورد اينكه دخترها با خارج مي خوان ازدواج كنند كاملاً با شما موافقم. و دوست ندارم واقعاً با اين جور آدمها برخورد داشته باشم.
لطفاً ارسال دوم را بخوانيد. اولي زود و بدون تكميل شدن ارسال شد و نميشه پاكش كرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)