سلام:
نبود دوستان قدیمی که البته من خودم جز جدیدها هستم و تنها نام برخی از اون ها را شنیدم به راستی حس میشه..من هر روز سرگذشت خیلی از اون ها رو می خونم و خیلی دلم می خواد پیداشون کنم و از روزهایی که بودند و الان رفتند ازشون بپرسم..
همیشه یاد گرفتیم از رفته ها بگیم ولی قدر اونهایی که الان هستند رو نمی دونیم..
فکر اینکه همین ها روزی جز رفته ها خواهند بود...
و ما اون زمان باید بیایم همین جا بگیم کاش.....................
همه انسان ها پر از ای کاش ها هستند ولی من در لا به لای این قدیمی ها با وجودیکه اصلا ...................تنها به یک دلیل پست زدم و اون نام بردن از یک فرد بود که هنوز نامش برام زیباست....
خیلی ها بودند که الان نیستن و من هم باهاشون دوست بودم و منتظر هستم که بیان....
می دونم میان .....
مثل گرد آفرید که همیشه پایدار ولی ساکت هست و من چقدر خوشحالم که سالم هستند و فرصت آشتی پیدا کردند ...
منتها من خوب یک کاربر قدیمی رو به یاد دارم که خیلی به من کمک کرد و من در روزهای اول ورودم به ذوق پاسخ اون دوست روی لاین تالار همدردی می آمدم ولی متاسفانه نفهمیدم چرا رفتند و سرانجامشون چی شد...
اون فرد نامشmarjanp
است..این هم آواتورش :
یادمه اون روزها چه در فضای تالار چه پیام خصوصی مدام با من بود و من بسیار از اظهار نظراتش لذت می بردم....
جاش به واقع برای من خالیست....
امیدوارم هرجا هست موفق باشه.....

:
نبود دوستان قدیمی که البته من خودم جز جدیدها هستم و تنها نام برخی از اون ها را شنیدم به راستی حس میشه..من هر روز سرگذشت خیلی از اون ها رو می خونم و خیلی دلم می خواد پیداشون کنم و از روزهایی که بودند و الان رفتند ازشون بپرسم..
marjanp 

علاقه مندی ها (Bookmarks)