خب دوستان. من كم كم به اين نتيجه رسيدم كه دختران اروپايي و غربي به هيچ وجه مناسب رابطه جدي و ازدواج نيستند. من با آن خانم فوق الذكر دوست شدم. از قضا او از من بسيار هم خوشش مي آيد. ولي خب صحنه اي از او ديدم كه لازم به ذكر آن در اينجا نيست. دختران اينجا فكر كنم در طول عمر خود به كمتر از 100 نفر سرويس نداده باشند:P
باز هم گلي به جمال دختران خوب و عزيز ايراني كه نجابت آنان را هيچ در هيچ جاي دنيا نمي توان يافت. اگر چه در ايران دختر هر جايي هست و در غرب هم دختران نجيبي بايد وجود داشته باشند اما به طور كلي دختران ايراني از جهات مختلف موجه تر و مرجح تر هستند.
دوست عزيزمان جناب baby فرمودند كه من قصد ازدواج دارم. نه من نيت كار خاصي ندارم. ممكن است فردا شخصي را مظابق ميلم بشناسم و به او خيلي جدي فكر كنم و ممكن هم هست كه اتفاق خاصي نيفتد و سالها طول بكشد تا زمان ازدواجم فرا برسد.
ولي همانطور كه دوستمان اشاره كرد ما مردان ايراني هر كاري هم كه بكنيم نمي توانيم بي غيرت باشيم و من به شخصه خودم را شخصي داراي فكر باز و داراي تحمل آزادي هاي معقول مي دانم اما شايد بودن در رابطه با اين دختران نيازمند كمي بي غيرتي مي باشد كه من از اين مسئله معذورم.
نكته ي ديگر اين است كه در اينجا ايجاد رابطه آسان تر از ايران است به همين ميزان هم پايبندي ها كمتر.
ممنون از توجهتان
سبز باشيد دوستان

علاقه مندی ها (Bookmarks)