نوشته اصلی توسط
wintersun77
سلام كامران خان. در مورد معيار آشنايي و ازدواج من سالها فكر كرده ام و انگيزه ي اصلي ام ظاهر نيست ولي اولين مسئله اي كه در من نسبت به شناخت كسي انگيزه ايجاد مي كند آن جذابيت و كشش ظاهري است. من با خودم تعارف ندارم و معمولاً در زندگي كاري نمي كنم كه مردد باشم. وقتي مي دانم كه قيافه من را جذب مي كنم نمي توانم خودم را گول بزنم. مسئله اينجاست كه بعضي از دوستان گمان مي كنند وقتي فرضاً من نوعي از ظاهر صجبت مي كنم همه ي معيار هايم در اين يك مورد خلاصه مي شود. نه خير به هيچ وجه اينچنين نيست . فقط اين مورد محركيست براي مد نظر قرار دادر ملاك هاي ديگر در فرد مورد نظر. اين از اين مورد.
در مورد مسئله غيرت آنچنان كه شما فرموديد نيستم. چون اساساً نوع روابط در اينجا متفاوت از ايران است و دوستي ساده ي زن و مرد عاديست و خود بنده نيز به اين مسئله واقفم. راستش طرز فكر من خيلي با افراد اينجا تفاوتي ندارد وگرنه كشورم را ترك نمي كردم. چون بالعكس با برخي از باورهاي رايج در ايران بيشتر در تضاد بودم تا جاهاي ديگر.
به طور مثال خانم مولود عزيز مسئله ي دين را مطرح كردند. اين مسئله از ديد ايشان حياتيست ولي از ديد بنده فقظ انسانيت شخص مهم است زيرا كه افراد زيادي را مي بينم همه روزه كه با دينهاي متفاوت با شادي و خوبي در كنار ديگران زندگي مي كنند و ماداميكه هر كدام رفتاري انساني داشته باشند هيچ مسئله اي بوجود نمي آيد و جالب اينجاست در ايران دختر و پسر مسلمان ما كه يكي شيعه و ديگري سني است وقتي با هم آشنا مي شوند تنها دغدغه شان مذهب يكديگر است. در صورتيكه انسان بودن به شعور و فهم فرد از دنيا و پيرامون خود است نه صرفاً قالب ديني كه خود را در آن قرار داده است.
به هر حال متشكرم از اينكه نظر خود را ابراز كرديد. قرار است من با اين خانم روز دوشنبه براي اولين بار ديدار دو نفري داشته باشيم و ساعتي را با هم گفتگو كنيم. به هر حال فكر مي كنم نظر منفي اي نسبت به من نداشته باشد چون لااقل قبول كرده با هم قراري داشته باشيم. البته گمان نمي كنم اين ارتباط به صورت جدي ادامه پيدا كند. چون كه ايشان فقط يك ترم در اينجا درس دارد و در زمستان به كشور خود باز مي گردد. اما نمي شود چيزي را پيش بيني كرد. شايد پاي عشق اگر وسط بيايد برخي از معادلات تغيير كند.
ممنون از نطرات شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)