دوستان اين يك اصل كلي در مورد انسانهاست ....هيچكسي رو نميتوني تغيير بدي ...مگر اينكه خودش بخواد ..و اينكه ما با اين تفكر با كسي وارد زندگي و تعامل بشيم كه بعدا درستش ميكنيم ..كاملا اشتباهه...پس بايد در اتنخاب خيلي دقت كنيم و به اميد تغيير كسي ...با او وارد رابطه نشيم .. اما اينكه خود افراد در صدد تغيير و تكامل خودشون بر بيان ..و تلاش كنند كه با طرفشون هماهنگ بشن ...كاملا درسته ..تلاش براي تغيير و تكامل بايد از درون بجوشه ..و در يك رابطه ي دو نفره صد در صد طرفين ميتونن به هم در اين راه كمك كنند ...و اينطوري ديگه نيازي به تحمل نيست ...البته اين هم كه اصولا در تعامل دو طرفه هر دو طرف بايد تلاششون در بهتر شدن باشه ..و اين در صورتي به نظر من ممكنه كه عشق و علاقه اي بين طرفين باشه ..و طرف و نيازهاش مهم باشه ...و فكر نكنند كه وارد يك جنگ متقابل شدن ..اوريانا فالاچي ميگويد زندگي جنگ است و ديگر هيچ ..اما من اعتقاد كامل دارم زندگي عشق است و ديگر هيچ ...با وجود عشق بين طرفين ..هر دو طرف در راه هماهنگ شدن بيشتر با هم تلاش ميكنند و از اين تلاش متقابل هم لذت ميبرند ...اما بالاجبار ...حير هرگز ممكن نيست .....شاد باشيد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)