دوستان عزیز خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
نازنین عزیز خیلی دلم می خواد بدونم عملاً چطوری باید کتباً ازش قول بگیرم؟ یعنی باید برم یه دفترخونه و بهشون بگم در صورت خیانت همسرم می خوام اجازه طلاق داشته باشم؟ حتماً بعدش باید در صورت این کار براشون ثابت هم بکنم؟ یا اصولاً آیا دفترخونه ها این کار رو انجام می دهند؟ یادمه اوایل که آشتی کرده بودیم بهم می گفت من مهریه تو زیاد می کنم و.... ولی چون راه حل شو نمی دونستم کلاً بی خیال شدم. خودشم که اصلاً وقت نداره که پیگیر مسئله ای بشه. منهم همینجور بخاطر همین تمام تصمیماتمون بیشتر درحد حرف باقی می مونه. خیلی جالبه حتی بعضی وقتها توی دعواهای شبانه مون تصمیم به طلاق می گیریم صبح چون آقا وقت نداره دنبالش نمی تونیم بریم و بعدش هم کم کم بعدازظهرها بخاطر مسائل خونه و بچه بی خیال می شیم تا دعوای بعدی!!! مسخره است نه ؟ این شده زندگی ما! نمی دونم چرا اصلاً نمی خواد در مورد اون کارش حرف بزنه بعضی وقتها فکر می کنم شابد نمی خواد اینجوری به من اطلاعات بیشتری بده و من هرچی توی بی اطلاعی بمونم براش بهتره؟ همین دوباره شک رو توی من زنده نگه می داره. و خوبی هاش رو هم به این چشم نگاه می کنم که صرفاً می خواد من رو راضی نگه داره. البته مطمئن هستم که ارتباطی دیگه با اون خانم نداره حداقل نه به شدت قبل . ولی حتی فکر اینکه شاید ماهی حداقل یکبار اون هم فقط بعنوان یک مشتری توی مغازه اش اون رو ببینه من رو داغون می کنه و نمی زاره ارتباطم با اون عادی بشه. خودم هم می دونم که فقط حرف زدن اون با من می تونه آرومم کنه ! کاری که همش ازش فرار می کنه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)