به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 79

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

RE: ارتباط جنسي قبل از ازدواج چرا و چرا ؟؟؟

سلام به تمام دوستان:
    این بحث به کجا ها کشیده شده...
    دوستان من تمام اعضای جامعه مثل هم فکر نمی کنند ..میدونید بحث ما شبیه چی شده؟
    تا حالا در گوشی بازی کردین؟
    یکی چیزی در گوش نفر اول میگه و نفر دوم اینو ادامه میده تا نفر اخر...نفر آخر بلند جمله رو میگه و همه از خنده منفجر میشن چون جمله آخر 100 درجه با جمله اول تفاوت داره....
    قصدم از این مثال یک چیز است...بحثی که در ابتدای امر به زیبایی معضلی از جامعه ما رو بیان می کرد نا خود آگاه منحرف شده است...
    نظرات همه محترم هستند حتی هیوا و سورنا که با هم انقدر chalenge می کنند..
    اینجا قرار نیست کسی کسی را راضی کند هرکس به زعم خود از مشکلات برداشت می کند...پس برادر گرامی سورنا شما تامل داشته باشید و بحث را پایان دهید...حرف های یکدیگر را توجیه نکنید نیازی نیست...
    ولی با اجازه دوستان من سخنی رو بیان می کنم:
    هیوا گرامی بیان فرمودند که من قانع نشدم چرا قبل از ازدواج س.... نداشته باشم؟چه ضرری برای من دارد؟
    نظر من این است:
    1) دوست عزیز یکی از مسائل مهم در این مسائل همان طور که کیوان محترم بیان کردند هورمون های بدن است...فرد در زمان وقوع این حالات دارای بالاترین سطح هورمون هاست که گاه فرد قادر به کنترل خود نیست و همان ها موجب ادامه مسیر می شوند و اتفاقی رخ خواهد داد که تمام بحث ها بر پایه آن است...شما تصور کن قبل از ازدواج بخواهید مدام این حالات را تجربه کنید با افراد مختلف و با سطح همرمونی متفاوت که خود منجر به خستگی مفرط بدن و ذهن بعد از واقعه در هر دو جنس می شود...چه بسا این خاطره با توجه به شرایط عرف و شرع جامعه ما بدترین خاطره برای هر دو نامحرم است....درست است که خداوند بعد از آن در دو طرف آرامشی قرار می دهد ولی این خاص زوجین می باشد که محرم هستند و سایر دغدغه ها را ندارند...پس ببینید با این کار چه ظلمی به بدن خود می کنید...
    به مرور زوجین محرم با آگاهی از شرایط جسمی و روحی همدیگر سعی در تعالی رابطه می کنند و چیزی به نام ترس و لرز که شما بیان کردید دیگر وجود ندارد...
    مورد بعد در رابطه با اینکه برعکس حرف شما کسانی که به واسطه مسائل جنسی طلاق می گیرند به خاطر بلد نبودن این رابطه نیست...این در ذات هر فرد هست...علت هزاران علتی است که من در مشاوره ها شنیده ام و هیچ زوجی فورا به واسطه این مشکل طلاق نمی گیرند....شما چقدر از ناراحتی های حین س.... در جامعه و مشکلات آن آگاهی دارید؟با کدامین زوج ها صحبت کردید؟این نظر شما کارشناسی نیست .....
    مورد بعد یکی از ضرر های مهم که می تواند منجر به ضرر ما هم شود از بین رفتن عفت عمومی است اگر وقاحت قضیه از بین برود.....این گونه دنیایی خواهیم داشت عاری از پاکی..هیچ اعتمادی نیست...خودتان هم می دانید ولی اگر نظر شما این است که این مورد مهم نیست ..برای نظرتان احترام قائلم
    مورد بعد که به نظر شخص من بسیار مهم است این است که با این کار ارکان جامعه سستت می شود....مهمترین ان خانواده است....شما فیلم زیبای آمریکایی را دیده اید؟
    آیا شما برای جامعه ما و خانواده های ما آن دنیا را متصورید؟
    و در آخر:
    مهمترین موضوع از دید خودم شما چقدر از بیماری های جنسی اطلاع دارید؟آیا گمان می برید بیماری جنسی تنها ایدز یا سفلیس است؟
    عزیز من اینها بدترین ها هستند ولی صدها بیماری هست که از این راه ها منتقل می شود و اصلا شوخی نیستند...چرا مسئله رو ساده بیان می کنید..به دور از مسئله عفت و احترام به همسر اینده و هزاران مسئله شرعی دیگه این ها مهمترین ها هستند..مگر جسم خود را دوست ندارید که به ان آسیب می رسانید..مواظب روح خود و همسرتان هستید پس جسم چی؟
    جندتا مثال از دختران ازدواج نکرده الوده به بیماری های جنسی ساده برایتان بیاورم که حتی وقت مراجعه روحشان هم خبر نداشت از کجا ایجاد شده؟فقط که ایدز نیست؟
    چقدر امید دارید با پیشگیری های طبیعی یا وسایل موجود مانع این بیماری ها شوید...بعضی ها را نمی شود این طور کنترل کرد..
    من جدا خواهان ترسیدن شما هستم...تا بدونید برای ارضا روح خود نباید به جسمتان خیانت کنید...آنوقت بارها افسوس روزهای سلامت را می خورید
    ببخشید که زیاد نوشتم
    موفق باشید

2. 8 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (جمعه 12 شهریور 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)