مهرناز جان
اگر رومانتيك است اين يك نقطه قوت بسيار بزرگي است.
من هم مانند شوهر شما هستم. بسيار به كارهاي خانمم حساس هستم. درباره حجاب درباره فاميلاش درباره داداشش
درباره دوستاش درباره اس ام اساش اين حساسيتها در آقايان ديده ميشود هر آقايي اين حساسيت را دارد.
من هم با خانم عشق رومانتيك داريم
بايد با آقات دوستي كني تو با هر مرد ديگري ازدواج كني همينطور است شايد هر مسائلشان با يكديگر فرق كند.
ما و خانمم در روزهاي نامزدي مانند آب و آتش با همديگر جنگ و دعوا داشتيم
در روزهاي اول زندگي هم با هم دعوا داشتيم
او به خانوادهاش بسيار وابسته بود حتي اسم من را اسم دخترا و پسراي فاميلش صدا ميكرد هي مي گفت خانهمان و ...
اصلا كليت كه خانمها بايد ملاحظه كنند اسمي از يك پسر يا دختري نبرند كه بوي محبت و ابراز محبت به او داشته باشند.
يا بايد اول شوهر را در جايگاه اول محبت خود خطاب كنند و بعد نام آنها را ببرند اين يك مهارت زندگي است. من بيطرف صحبت ميكنم.
من تعجب ميكنم شما دانشگاه ميرويد و از اصل زن بودن خود دور ميشويد.
خانم من بعد از مدتي جنگ و دعوا با من رفتارش را عوض كرد او هم به دانشگاه ميرود
شما بر هر مرد ديگري ازدواج ميكرديد اينگونه رفتارها را داشت ولي بعضيها منهاي عشق رمانتيك و به فكر خود بودند واقعا ميگوييم اين خصيصه منحصر به فرد است.
خودتان را جاي او بگذاريد اگر حاضريد كه هر كاري براي كسي انجام دهيد و او را عاشق خود كنيد اگر نشود چه خودخوري نميكنيد فكرهاي ناجور ديگر به ذهنتان خطور نميكند آيا فكر نميكنيد او شما را دوست ندارد.
زندگي شما در لبه خود جفت و جور نشده است.
اكثرا زندگيهايي كه جدا از هم است اينگونه ميشود من به عنوان مرد اگر زنم در خانه نباشد نگرانش ميشوم و اين نگراني هم وقتي ماكزيمم ميشود كه او به من زنگ بزند و بيخيال بگويد من اينجام يا من اين كار را داشتم اين نگراني به صورت داد و هوار از من تخليه ميشود. حالا اگر خانم خانه كوتاه نيايد به مسيرهاي ديگر كشيده ميشود.
ولي اگر خانم خانه آنرا هدايت كند به خنده و شوخي تبديل ميشود. و پتانسيل نگراني كه بايد به جنجال كشيده ميشد به خنده و شوخي طرفين منتهي گشت.
لازم به ذكر است كه شما بايد در خانه باشيد تا اين عشق رمانتيكي كه او دارد را هدايت كنيد و معتدلش كنيد. به نظر من شما اشتباه ميكنيد. نميگويم شوهرتان هيچ گناهي ندارد ولي زندگي را زن حفظ ميكند نه مرد
خوب فكر كنيد شما خيالتان از زندگي راحت شده در دانشگاه و با دوستان
ولي شوهرتان تنها با اينهمه مشكل زندگي
ببخشيد كه من صريح صحبت كردم
من طرفدار زنان هستم كه دستي دستي زندگي را از هم نپاشانند
مهدي حيدري








علاقه مندی ها (Bookmarks)