طراوت جان ،
الان كه اينارو شنيدم ،ناراحت شدم !!!!! اما يه نصيحت از من به تو ، خوب ميدوني كه منم مشكلي شبيه مشكله تو داشتم ، حتي يه مدت ديگه داشتم به اين باور ميرسيدم كه همسرم علنا داره خيانت ميكنه
ديگه اون حس قديم و تو وجودم نسبت بهش نداشتم ، همه چيز جايه خودشو به تنفر و انزجار داده بود ،
تا اينكه يه روز تصميم گرفتم كه واقعا به اين موضوع بها ندم و سعي كنم تو ذهنم كمرنگ شه و كمرنگ شه !!!!
نتيجه اش چي شد : جذابيتم روز به روز برايه همسرم بيشتر شد ، به قدري كه در طول 8 ساعت كار 18 بار بهم زنگ ميزد و حالمو مي پرسيد ، از كار كه برمي گشتيم ، بيشتر وقتشو با من ميگذروند ، تقريبا مي تونم بگم همه چيز حالت عادي به خودش گرفت ، خودمو سرگرم طراح وب كردم و گذاشتن كلاسهاي خصوصي ، كه ديگه بهش فكر نكنم . شكر خدا الان خيلي بهتر شدم ، حالا اگه مثل تو اينقدر خود خوري ميكردم و خودمو داغون ميكردم نتيجه اي جز طلاق عايدم نمي شد .
حالا بر فرض مثال ، اگر هم همسرم با اون خانومه رابطه داشته باشه ، من با نثار محبتهامه كه مي تونم اون از خودكنم ، وقتي من براش چيزي كم نذارم ، چه دليلي داره بره سراغ يكي ديگه ،،،،
پس طراوت جان اول و آخر همه چيز خودمونيم ، برات آروزي سعادت دارم و مي دونم كه ميتوني از نو شروع كني ، درست از همين الان ، آره از الان شروع كن و به زندگيت طراوت و روح تازه اي ببخش .
منتظر شنيدن خبرايه خوبتم ؛

علاقه مندی ها (Bookmarks)