سلام دوسته عزیز . امیدوارم حالت خوب باشه
(من دختری هستم که نسبتا آرومم البته الان خیلی بهتر شدم) => فکر نکنم آروم بودن جزوه اشکالاته یه شخص باشه که میگید الان بهتر شدم
(مشکل من اینه که هیچ آقایی به من محل نمیذاره) => فدای سرت
(یا اګه میذاره آدم به درد بخوری نیست و قصد بدی داره ) => آدمای بد همیشه هستند و متاسفانه تعدادشونم کم نیست
(من همیشه تو صحبت کردنم خیلی ادب رو رعایت میکنم) => نشونه ی شخصیته شماست
(خیلی سر سنګینم) => نشونه ی ایمانه قویه شماست
(چهره ی خوبی هم دارم اندامم هم خوبه تا حدی تحصیل کرده ام خانواده ی خوبی هم دارم) => بابت این همه لطفی که خدا بهتون کرده شکرش کنید
(اما این مورد منو اذیت میکنه تو دانشګاه این همه همکلاس آقا داشتیم اونا اصلا منو تحویل نمیګرفتن حاضر بودن همه کار واسه دخترای دیګه کنن اما نه من) => این ناراحتی نداره که !!! توی دانشگاه معمولن پسران یا همون آقایان جذبه دخترانه بی بندو بار میشن . نه برای ازدواج یا یه پیونده محکم . فقط و فقط برای خوش گذرانی !!! پس خوشحال باشید که چنین وسوسه ای دورو بره دخترانی همچون شما نیست
(شرمنده من نمیتونم شمارمو بهت بدم این خیلی منو ناراحت کرد داشتم آتیش میګرفتم و میدیدم چه رابېه ای با بقیه ی دخترا داره) => ایشون یا واقعن بد برداشت کرده که این طوری صحبت کرده یا واقعن لیاقت کمکه شما رو نداشته . البته یه لحظه خودتونو بذارید جای استادتون . شاید واقعن دوست نداشته شمارش دسته هیچ کدوم از دانشجوهاش بیفته . و با توجه به اینکه هیچ شناختی از شما نداره این کارو کرده .
(ګاهی میګم شاید خیلی سر سنګین بودن هم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟) => کاملن در اشتباهین . من خودم شخصن یکی از مهمترین ملاکام برای انتخابه طرفم سرو سنگینی و نجابته شخص هست .
(به خودم شک کردم میګم شاید عیب و ایرادی دارم که اینجوریه) => خدا رو همیشه شاکر باشید و برای خودتون و تمامه جوون ها دعا کنید . از جمله برای من :) :P
التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)