به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 493

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام شمیم جان
    خوشحال شدم از خوندن حال و احوالت،قبول باشه زیارت خانه خدا،چه سعادتی نصیبت شد،وتبریک میگم بابت فرزندی که در راه داری
    میدونم واقعا،ودرکت میکنم توی این شرایط چقدر سخته هم تحمل بارداری و هم مراقبت از دختر نازنینت،اما پشتوانه و دست یاری عظیم خدا همراهت هست بدون شک.
    حتما حتما هم توی این روزها و هم بعد از زایمان از یک پرستار همیشگی استفاده کن،تو باید پرتوان باقی بمونی تا بتونی این شرایط رو بگذرونی و این فقط با کمک گرفتن میشه،پس کوتاهی نکن در حق خودت
    حس مادرانه مخصوصا در دوران بارداری یک حس فوق العاده ست،اینکه تو انتخاب شدی تا یک مخلوق دیگری رو به خواست خدا به دنیا بیاری با هیچ خلقِ اثرِ دیگه ای قابل مقایسه نیست و‌چقدر خوشبختیم ما زن ها که خداوند این جنس رو انتخاب کرده واعتماد کرده به توانایی ما و البته خود او مارو توانمند ساخته،امیدوارم همیشه در پناه خدا باشی و لطف و توجه خدا شامل حالت باشه،اصلا دوست دارم اینو بهت بگم که تو به طور ویژه الان مورد لطف خدا قرارگرفتی،هم دوران بارداری و هم نگه داری از دخترت
    اما اینو یادت باشه که هر زمان احساس کردی که توان قبل رو نداری هیچ ایرادی نداره که نشون بدی و یا اینکه به قول خودت دخترت رو به مراکز نگه داری بسپاری حتی برای مدت کوتاهی
    حال منم خوبه خداروشکر،توی این عمری که گذشت و خدا بهم داده،میشه گفت این روزها باشکوه ترین روزهای زندگیم هستن،با تک تک سلول هام لحظاتم رو دوست دارم،با وجود تمام سختی ها و مشکلات اما من حال خوبی دارم،و امیدوارم شکوهمندتر هم بشه
    همیشه دعاگوت هستم دوست عزیزم،تو هم برای من خیلی دعا کن چون خدا تو رو ویژه دوست داره،مخصوصا واسه آزمونی که چند روز دیگه دارم و یک آزمونی که چند وقته دیگه ست.

آره جای میشل هم خالیه،امیدوارم شاد وسلامت باشه

2. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (یکشنبه 06 مهر 04), میشل (دوشنبه 05 آبان 04), مدیرهمدردی (چهارشنبه 02 مهر 04), شمیم الزهرا (یکشنبه 06 مهر 04)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)