به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: نگاهی نو

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام
    خیلی ممنونم از فرشته مهربان عزیز که اینقدر زیبا نوشتند و واقعا حق مطلب رو ادا کردند،آرزوی قلبی من رسیدن به همین توحیده ،اگر خود من که هزاران عیب دارم تونستم به توحید مد نظر برسم حتما تربیت برایم به راحتی و به زیبایی بوییدن گل سرخی در هوای مطبوع بهاری ست!!
    برای اینکه بتونیم این توحید رو به قول فرشته مهربان جذاب جلوه بدیم و طوری باشه که جوششی از درون متربی اون رو سوق بده به این سمت باید خودمون به این توحید رسیده باشیم.
    دقیقا نکته منم همین جاست که این همه شبهات که وجود داره و دائما به زندگی و تفکر ما و فرزندان مون سرازیر میشه باید از جایی و به طور حرفه ای و خیلی دلپسند پاسخ داده بشه و رفع شبهه بشود.

حالا کسانی که بهترین روش ها رو در پیش بگیرند برنده ی این میدان اند.

آقای باغبان قبول دارم که برخی سخت گیری ها نه تنها. جذابیت و زیبایی دین رو ازبین می‌بره بلکه یک روحیه مبارزه طلبی و خشن با دین رو در بچه ها پرورش میده.به نظر من مسئله نماز یکی از پیچیده ترین مسائل دینی هستش و کودک باید از خیلی جهات آماده شده باشه تا بتونه در سن بلوغ نماز رو بپذیره وگرنه که اگر در زمان نا مناسب ازش خواسته بشه چه بسا مقاومت سختی داشته باشه.
    اما اینکه اجازه بدیم تا بچه بزرگ بشه و بخواد مطالعه ای داشته باشه و بعد راهشو انتخاب کنه خیلی بی انصافی در حق اون میشه! به این علت که بچه ها روحیه کنجکاوی دارند و یه جورایی ما باید این روحیه رو همیشه واسشون حفظ کنیم و یه جورایی قلقلکش بدیم تا در سن کمتر بتونه دنبال حقیقت بره!
    بچه های الان خیلی باهوشن!گاهی این هوش اگر درست هدایت نشه به ضررشون میشه!و بعد سالیان سال زمان می‌بره تا بتونه راه رو تشخیص بده

من هم اعتقادم اینه که با کلام شیرین و خیلی با لطافت باید به بچه ها خیلی مسائل رو متذکر بشیم و در آخر اون خودشه که راهش رو انتخاب میکنه و دقیقا ما فقط یادآوری می‌کنیم بهشون.

برای من به شخصه خیلی شیرینه وقتی ذهن کودکم درگیر بشه و از من بپرسه:که مامان من که الان که خودمم پس اونی که میگی درون منه و میخواد منو به سمت اشتباه ببره کیه؟

این جاست که اون عقل درونش تکانی میخوره و قصه واسش شروع میشه...
    در حین بچگی کردن و انواع اشتباهات اما ذهنش کم کم آماده پذیرش حقیقت میشه

خیلی از موضوعات عالم خلقت نیاز به تبیین داره و خیلی از شبهاتی که به وجود میاد و تزریق میشه به زندگی ها برای همین بی تبیینی هاست که سالها ادامه داره در صورتی که منابع خیلی فوق العاده ای وجود داره مثل همین کتابی که فرشته مهربان معرفی کردند که می‌تونه پیش نیاز خیلی از دوره های زندگی باشه.
    کتاب فوق العاده موثر و مفیدی هست
    ممنون از همگی

2. 4 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 15 مرداد 04), m.reza91 (چهارشنبه 08 مرداد 04), مدیرهمدردی (پنجشنبه 09 مرداد 04), باغبان (چهارشنبه 08 مرداد 04)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)