سلام
ممنون از آقا امین که این موضوع مهم رو مطرح کردند
خیلی از مسائل و موضوعات هستند که متاسفانه به مرور دچار همان تحریف های معروف ضد دینی شده اند و در بطن زندگی ما طوری نهادینه شده اند که گویی از اصول دین ان!!!
یک بازنگری و یک فرهنگ سازی جدید نیاز هست،یک آموزش های اصولی و اینبار بر مبنای درستِ دین نیاز هست.
اصلی ترین بخش هم خانواده ست!نسل پدر و مادرهای الان ،نسل بی سوادی نیستن!اکثرا همه درس خوانده آن. برعکس نسل قبل که هر سخن و حرفی را که میشنیدند قبول میکردند این نسل فرق میکنه، البته که شدت این تحریف ها به واسطه ی فضای مجازی زیادتر شده اما نسل هوشیارتری داریم.
به عنوان یک مادر وظیفه خودم میدونم که در همه روابط وضوابط زندگی از دقیق ترین و اصولی ترین پیش فرض ها استفاده کنم تا نسل بعدی دچار تحریف در زندگی نشوند!
به جز نماز یک مسئله خیلی مهم که فقط اسمی از آن باقی مونده «تقوا» هست.
وقتی کلام خدا رو میخونیم میبینیم که مهمترین موضوع در زندگی تقوا هست.
تقوای الهی!اگر همین یک مورد رعایت شود خیلی از زندگی ها به خط اصلی برمیگردد،به نظرم خانواده ها با داشتن دغدغه ی تقوا این توانایی رو دارند که بهترین نسل رو تربیت کنند اما نیاز داره که خیلی از روش ها تغییر کنه ،چه درون خانواده و چه جامعه!
مبارزه با هوای نفس باید از کودکی آموزش داده بشه،به صورت عملی و توضیحی!
کودک من باید متوجه بشه چرا نباید زیاد بستنی و شکلات بخورد!چرا نمیتواند موبایل شخصی داشته باشد!چرا نباید کسی را کتک بزند و...
ما فقط میگوییم اینکارها را نکن چون کار بدی هست یا چون برای سلامتی ات ضرر دارد یا دلیل های اینجوری...
کودک باید متوجه شود که یک هوای نفسی درون او وجود دارد که موجب میشود کارهای باب میل او انجام دهد
اتفاقا چون بچه ها فطرت پاکی دارند خیلی زود متوجه میشوند و خیلی هم برایشان جالب و هیجان انگیز هست که بتوانند با هوای نفس که موجودی درونی ست مبارزه کنند،وقتی از دوران کودکی ،این مبارزه با نفس که همان تقوا پیشه کردن میشود آموزش داده شود،کم کم آماده میشود تا در نوجوانی و جوانی کارهای پیچیده ی دین مثل نماز و روزه و دوری از خیلی از گناهان را به راحتی انجام دهد ،ودیگر کنترل کردن هوای نفس برایش راحتتر است
تربیت های امروزی به شدت نیاز به یک نگاهی نو دارد.البته نیاز به توضیحات بیشتر و حرفه ای تر هست.
این تجربه ی منِ مادر با دغدغه های فراوان برای بچه هایم هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)