سلام
بعد یک ماه و خورده ای اومدم همدردی ...
توی 4 ماه گذشته خیلی کارا موفق شدم بکنم .. حدود 30 کیلو لاغر کردم و هنوزم دارم ادامه می دم تا دو ماه دیگه به وزن ایده آلم برسم .... مزو مو و پی آر پی مو زدم و موهام که داشت می ریخت دراومده و خیلی بهتر شده ... چند تا جای کوچک زخم توی صورتم بود لیزر زدم و جاشون معلوم نیست دیگه .... بوتاکس زدم به پیشونی ام و سنم کمتر می خوره ... روتین پوستی شامل فوم شست و شوی صورت و آبرسان و ... استفاده می کنم و پوستم خیلی بهتر شده و حتی قرص اینفینتی با اینکه پوستم سفیده برای سفیدی و براقی پوست می خورم ... دندونام رو که فاصله ام هم بین شون بود کامپوزیت خیلی خوب نانو زدم ... دماغم که هم بزرگ بود و هم انحراف داشت رو عمل کردم و هم کوچک شد و هم قوس ملایم داره .... کلی برای خودم لباس شیک و اکسسوری و ... خریدم ...
آماده ام تا 2 ماه دیگه ورم بینی ام کامل بخوابه و برم یه فیلر زاویه فک هم بزنم ....
بعدش آماده بشم برای پیدا کردن یه دختر خوب ....
اما خب کاری که شروع کرده بودم برای خودم شکست خورد و نتیجه نگرفتم و بی خیالش شدم . می خوام از فردا برگردم پیش داداشم به صورت کارمندی کار کنم و باش صحبت کردم که یک روز در میون می یام...
کار نظارت نظام مهندسی هم می تونم انجام بدم . اما می خوام صبر کنم دو ماه تا چسب لازم نباشه به بینی ام بزنم و بعدش کار نظارت بردارم .... با چسب دماع خیلی قشنگ نیست برم نظارت ساختمون
مهم ترین مشکل من اینه که با زنم چکار کنم . اون مهندس معمار هست و پول خوبی برای نظارت بش می دهند . تازه بعد یه مدت کار می خواد پروانه اجراش رو فعال کنه....
می تونم ازش جدا نشم ... دختر بازی بکنم و همزمان هم کار نظارت نظام خودم رو بکنم و هم کمک اون کنم برای کار اجرا ... حقوق اجرای نظام مهندسی هم خیلی خوبه ...
عذاب وجدانی هم ندارم که بش خیانت بکنم ....
چون هم احتمالش هست خودش بم خیانت کرده باشه و هم چندین سال داشته اذیتم می کرده و بم دروغ گفته و کارهایی بام کرده که هیچ آدم باوجدانی نمی تونه انجام بده ...
خودشم می دونه به خودم دارم می رسم تا با شخص دیگه ای برم تو رابطه ...
تازه پیش داداشم هم یک روز در میون برم ... این همه سال شریک بودیم و از حساب و کتاب های شرکت دزدی می کرد و می فهمیدم و به روی خودم نمی یاوردم ... اون که اصلا سر از حساب و کتاب در نمی یاره و می تونم بیشتر از حقوقی که می خواد بده ازش بردارم و بدزدم به جای سال هایی که شریک بودیم ( هم خیلی از پول مغازه برمی داشت و هم کار نمی کرد و حقوق می گرفت و شریک بود)

علاقه مندی ها (Bookmarks)