سلام
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند

سحر بهاری عزیز، ممنون از توجه و نکته سنجی شما، بله منم به طالع بینی معتقد نیستم ولی منکر هم نمیشم ، اصولا بیشتر منطقی هستم تا سطحی نگر، برای همینم میگم منکرش نمیشم تا جاییکه مربوط به علم نجوم ، فیزیک ، فضا و ناشناخته هایی که ازش خبر نداریم میشه، پس نمیتونم منکرش بشم
راستش اولین باری که طالع بینی ماه اسفند رو خوندم شوکه شدم، چون برعکس اینکه از روی نوشته ها به ذات خودم توجه کنم ، اینقدر روی خودم شناخت داشتم که با خوندن طالع بینی متوجه 90درصد واقعیت توی اون نوشته ها در مورد خودم شدم، البته که برام جالب شد و بررسی کردم و روی اسفندماهیها متمرکز شدم و دستاوردش شد اینکه واقعا احساسات تو متولدین این ماه بیشتر از ماههای دیگه سال هست .
ولی در کل منظور من از اون یک کلمه تو شرایط روحی که داشتم اصلا بولد کردن "احساسی بودن بخاطر اسفندماهی بودن" نبود.
و البته که شما روی من شناختی ندارید، از روی نوشته یک فردی که تو اوج ناراحتی بود برداشتی کردین، و محبت کردین و نکته مطلبم رو گوشزد کردین.
توضیحات الانم فقط بابت اینه که نظرمو در مورد این موضوع گفته باشم

ammin عزیز، از شما هم ممنون
بله ، کاملا حس میکنم دچار اون تله ها هستم و این موضوع از بچگی با من بوده، منم فکر میکنم بخاطر فرزند اول بودنم هست
در مورد برنامه برای زندگیم، برنامه های زیادی دارم و برای رسیدن به اونها دارم تلاش میکنم
دختری نیستم که خونه نشین باشم و از سر بیکاری دچار این معضلات شده باشم
ولی در اوج گرفتاریهای کاری و یا حتی در حال تفریح هم این مسائل از چشمم پنهون نمیمونه

مرسی از راهنماییتون
پس من به مشاور نیاز دارم
انشالله که مشکلات همه حل بشه ، مشکل منم حل بشه

مرسی که وقت گذاشتید