باسلام بسیار ممنونم از بینهایت عزیز و مدیر همدردی گرامی که جواب من رو دادند، در رابطه با اینکه زندگی سفره آماده نیست و در هرزندگی مشکل و دردسر خاص خود رو داره واقعا اینمدت دارم سعی می کنم با این تفکر به خودم آرامش بدم و همش در ذهن خودم تکرار می کنم که من الان حکم سربازی رو دارم که داره از وطنش دفاع می کنه و نباید ناامید بشم وباید تاجایی که میتونم استقامت کنم و...دررابطه با حساسیت زیاد واقعا درسته،خودم هم حس می کنم که زیادی حساس شدم متاسفانه،بعضی مواقع باخودم میگم برفرض که اون دختر مجرد پیام هم به شوهر من بده و این هم جوابش رو بده،واقعا اون دختر میخواد به کجا برسه؟!باتوجه به اینکه میدونه شوهر من همسر و دوتابچه داره و در صفحه اینستاگرام همسرم هم پیام عاشقانه وتبریک تولد شوهرم برای من رو دیده،چون قبلا دنبالش می کرد ولی بعد شوهرم از همه برنامه ها حذفش کرد.
دررابطه با ارزیابی مشکل همسر واقعا این سالها متوجه شدم که دررابطه با افراد مونث ضعف داره و با صحبت کردن متاسفانه نتونستم متقاعدش کنم و مثلا میگه تو حساسی و پیام به فلان همکار خانم بیمنظوره ومثلا یه مورد خنده دار بود و....ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)