سلام دوستان خوبین همه؟
الهه چقدر دلم پستای قشنگ پر انرژی طنزتو میخواد
دلم واس خیلیاتون تنگ شده میشل، گیسوکمند، پاییزه، الهه، فرشته و....
ان شاالله همتون هرجا هستید در مسیر بندگی خدا موفق باشین
از وقتی که سرکار میرم بدون اغراق شاید به تعداد انگشتای دست برای مریضی دخترم گریه کرده باشم... منیکه هرروز و روزی چندبار پر از غم میشدم و گریه میکردم
نمیدونم خوبه یا نه. راستش وقتی خیلی تلاش میکنم تا کارای کاردرمانا و گفتاردرمانگرارو انحام بدم بیشتر یاس و غم سراغم میاد
چون بیشتر در عمق ناتوانی ذهنی دخترم فرو میرم...
ولی مثل الان که میبرمش کاردرمانی اما اونطوری نیستم که خیلی باهاش تمرین کنم یا گفتار هم همینطور تقریبا هرچندروز یکبار تمرین میکنم اما روانم خیلی ارومتره
هرچی کمتر کارای درمانی میکنم کمتر اذیت میشم...
داروهاشو به موقع میدما نکه اهمال کنم اما زور اضافه نمیزنم چون تلاش زیاد واس من متوقعم میکنه چرا پس پیشرفت نمیکنه و اینجاست که باز افسرده میشم...
نمیدونم شایدم خودخواهیه ولی شرایط الانو خیلی بیشتر دوست دارم
اون دوره قبلی خودم گم بودم، همه چی به محور بچه ها بود... شایدم همون درست بوده
خدا عاقبتمون بخیر کنه
- - - Updated - - -
سلام دوستان خوبین همه؟
الهه چقدر دلم پستای قشنگ پر انرژی طنزتو میخواد
دلم واس خیلیاتون تنگ شده میشل، گیسوکمند، پاییزه، الهه، فرشته و....
ان شاالله همتون هرجا هستید در مسیر بندگی خدا موفق باشین
از وقتی که سرکار میرم بدون اغراق شاید به تعداد انگشتای دست برای مریضی دخترم گریه کرده باشم... منیکه هرروز و روزی چندبار پر از غم میشدم و گریه میکردم
نمیدونم خوبه یا نه. راستش وقتی خیلی تلاش میکنم تا کارای کاردرمانا و گفتاردرمانگرارو انحام بدم بیشتر یاس و غم سراغم میاد
چون بیشتر در عمق ناتوانی ذهنی دخترم فرو میرم...
ولی مثل الان که میبرمش کاردرمانی اما اونطوری نیستم که خیلی باهاش تمرین کنم یا گفتار هم همینطور تقریبا هرچندروز یکبار تمرین میکنم اما روانم خیلی ارومتره
هرچی کمتر کارای درمانی میکنم کمتر اذیت میشم...
داروهاشو به موقع میدما نکه اهمال کنم اما زور اضافه نمیزنم چون تلاش زیاد واس من متوقعم میکنه چرا پس پیشرفت نمیکنه و اینجاست که باز افسرده میشم...
نمیدونم شایدم خودخواهیه ولی شرایط الانو خیلی بیشتر دوست دارم
اون دوره قبلی خودم گم بودم، همه چی به محور بچه ها بود... شایدم همون درست بوده
خدا عاقبتمون بخیر کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)