سلام وقت همگی بخیر ،
عیدتون مبارک همدردی های عزیز
آقای باغبان و سحر نازنین ممنونم از محبتتون. سحر جان شما در تالار برای من مثل خواهر بزرگتر بودین و هستید و همیشه از نظرات و نوشته های ارزشمندتون استفاده میکنم . فکر میکنم بخشی از متن من اشتباه برداشت شده و شاید من به خوبی منظور درست رو نرسوندم، من میدونم در واقعیت هممون مسائل و مشکلات خودمون رو داریم و هیچ کس منکر این حقیقت نیست و اگر من یا هر کدوم از کاربران تالار میان در این تاپیک و از احوالشون میگن ،یا بعد از مدت ها میان تالار به دنبال خوش و بش کردن نیستن، چرا گاهی فکر میکنیم یه متن بلند بالا یا کار های خیلی بزرگ توی زندگی، خودمون و بقیه رو خوشحال میکنه ؟ یه سلام و احوال پرسی ساده هم کفایت میکنه .
و سحر عزیزم به نکته ای اشاره کردی که برای من خیلی جالب بود که فرمودین اگر اینجا اکانتتو ببندی توی واقعیت نمیتونی پاک کن دست بگیری و همه رو پاک کنی .
خواستم بگم من در واقعیت زندگیم همین هستم،یه پاک کن قوی در دست دارم و هیچ وقت پشیمون نبودم ،اغلب افرادی که میشناسم برای اینکه مبادا روزی نیازشون و یا کاری اگر براشون پیش بیاد پیش شخصی که بهشون توهین یا بدی کرده، با اون طرف راه میان و با اینکه متوجه بد نیتی و بی توجهی طرف مقابل هستن رابطه رو تموم و قطع نمیکنن . من خودم با آرامش کامل و بدون نگرانی از آینده خیلیا رو کنار گذاشتم به طور کامل . کسیکه نگران آینده خودشه و با آدم های نادرست راه میاد از روی اجبار این هم خودش نوعی بی ایمانی محسوب میشه . قبول دارم هر کسی هم ویژگی های خوب داره و هم بد و اگر پذیرش این رو نداشته باشیم در کل باید تنها بمونیم، آدما توی زندگیمون اولویت بندی میشن و بغیر از عزیزانم من اشتباهات افراد متفرقه رو که میدونم از روی عمد بوده نمی بخشم و کنار گذاشته میشن .
ان شاءالله در این شب عزیز همه ی همدردی های عزیز سلامت باشند ،هم روحی و هم جسمی

علاقه مندی ها (Bookmarks)