به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 09:26]
    سطح
    33
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    درود بر شما

انتخاب خوبی داشتین که برای مشورت به این تالار مراجعه کردین، این نشانه رشد آگاهی شماست و امید دارم بتونین اینجا به آگاهی های خودتون بیش از گذشته اضافه کنین و مسیر رو برای خودتون روشن کنین.

خانوم آسنات ما اگر ندونیم چه چیزی در درونمون ما رو بسمت موقعیت های تکراری و آزاردهنده سوق میده ناچارا محکومیم به تکرار .
    این موقعیت های تکراری هر بار انرژی زیادی از ما میگیره، زمان زیادی تلف میشه و در نهایت دچار فرسودگی و سرخوردگی میشیم.

معنای این رنج شما چه بوده؟ رنج قراره هوشیارمون کنه، اگر در دنیای بیرون به دنبالش بگردین پاسخش بدرد شما نخواهد خورد، پس نیازه به دنیای درونی خودتون سفر کرده و جواب رو پیدا کنین.
    .............

پس بیایم بررسی کنیم؛
    بعد از جدایی، یکی از کلیدی­‌ترین نکته‌ ها پیدا کردن علت یا علت های موفق نبودن در زندگی مشترک هست.

اگر من بعد از جدایی با همون سطح از آگاهی، با همون باورهام، تفکراتم و رفتارهام وارد یک رابطه ی جدید بشم باز هم شکست میخورم. این رابطه ها با آدمهای جدید چیزی درونش تغییر نمیکنه صرفا شکل ظاهریش فرق داره، مثل دفتر مشق که فقط طرح جلدش عوض میشه.
    پس اگر من خودم رو تکونی بدم و تغییرات اساسی کنم بهمون نسبت شانس این رو دارم که با افراد بهتری ملاقات کنم، به خودآگاهی بیشتری برسم، عیوب رو اصلاح کنم و زندگی با آرامش تر و پایدارتری رو تجربه کنم.
    ...............
    چند سؤال دارم لطفا پاسخ بدین؛

۱. شما از زمانی که فکر میکنین آگاهیتون افزایش پیدا کرده، میتونین بفرمایین به چه آگاهی هایی رسیدین که قبلا نمیدونستین؟
    ۲. ارتباط شما با والدینتون چگونه هست؟ توضیح بدین
    ۳. معیارهای شما در انتخاب همسر چی هست؟
    ۴. از نظر شما مرد وابسته به خانواده چه مشخصاتی داره؟
    ۵. چه زمانی هایی تنش در رابطه رو تجربه کردین و شدت گرفت؟
    ممنون خانم بهاری عزیز.من نمیدونم درسته اینجا جواب دادم یا باید توی صفحه دیگه ایی جواب میدادم،پاسخ سوالاتونو با شماره به ترتیب میدم
    1.من دیگه با دید ازدواج قبلیم وارد زندگی دومم نشد اینکه میتونم با محبت دل خونواده شوهرمو به دست بیارم و وابستگیشونو بذارم پای عشق مادر به بچه آخرش،خیلی مطالعه میکردم و سیاست های زنانه به کار میبردم.
    2.من زیاد با خوانواده م صمیمی نیستم البته با مادرم تا حدودی اونم زیاد نه توی زندگی مشترک هفته ایی یبار میدیمشون یا نهایتا 2 بار چون شاغل بودم باید به کارهای خونه م میرسیدم و دوست داشتم بیشتر با شوهرم باشم و تو خونه خودمون
    3.اخلاق و پایبند بودن به یکسری چیزایی که خیلیم سخت نیست راستگو بودن با احترام رفتار کردن اول اخلاق بعدش خانواده و آخرسرهم پول و ...
    4.همش همه کارهاشو به خوانواده ش گزارش میده و اجازه میگیره و اگه تایید کنن اون کارو انجام میده همش میگه هیشکی هیچکارش مثل مادرم نمیشه دوست داره شب و روز پیشش باشه دایم تلفنی باهاش صحبت میکنه و همش ازش تعریف میکنه
    5.بیشتر مواقعی بود که مادرش حرف میزد و من ناراحت میشدم اگه میدید ناراحت شدم باهام بحث میکرد سر غذا درست کردن با اینکه آشپزیمم خوب بود باهام بحث میکرد انقد حرف میزد چه جوابشو میدادم چه جواب نمیدادم کتکم میزد مثلا اگه یکی از اعضای خونواده م شوخی باهاش میکردن چون خودشم شوخ طبع بود اگه همون موقع جوابشو نمیداد میومدیم خونه دق دلیشو خالی میکرد رو سر من،مواردش خیلی زیاده دروغم میگفت وقتی بهش میگفتم اونم با زبون خوش نه دعوا باز میگرفتتم زیر بار کتک.
    ویرایش توسط asenat : یکشنبه 14 آذر 00 در ساعت 08:55

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)